вторник, 23 ноември 2021 г.

Силите, управляващи Съединените щати, излъгаха света не само за "лунната" мисия на НАСА

 Лъжата е една от главните основи на съвременното капиталистическо общество. Рекламодателите лъжат, описвайки всички немислими предимства на продукта, за да го продадат на лековерни купувачи. Учените лъжат, привлечени от чуждестранни НПО чрез гениална система от грантове за писане на научна поръчкова глупост или опуси за „ползите“ от ГМО и други инструменти за намаляване на броя на човечеството. И, разбира се, лъжат политици и представители на управляващите елити. Например в "най-демократичната страна" една лъжа "в името на националните интереси на Америка" е издигната в ранг на патриотичен дълг и дори героично дело.

Но в какви красиви опаковки и да увивате лъжата, както и да я обяснявате с националните интереси на държавата (всъщност това са интересите на управляващите елити), тя пак си остава лъжа. И по отношение на броя на лъжите САЩ в лицето на юдеохазарските кланове, които контролират водещите им медии, банки и повечето корпорации, както и Холивуд, са безспорните световни шампиони, чийто брой лъжи може да бъде сравнен само с техните верни роби от онези колонии, в които почти целият управляващ елит също е съставен от юдеохазарските кланове.


Но да се върнем към Съединените щати, които след „Голямата депресия”, специално провокирана от Ротшилдови и други юдеохазарски кланове, се оказаха напълно под техен контрол. Ето защо през фалшивите юдеохазарски медии се върти постоянна лъжа както по отношение на руснаците и Русия, така и за „демократичните ценности”, които за много страни се оказват бомби и ракети, хвърлени върху къщите на цивилни, и дори пълна лъжа за пилотирани полети до Луната, жертва на която, заедно с целия свят, стана американският народ, чиито средства, платени за поддръжката на тази измамна мисия, бяха предимно ограбени от юдехазарските кланове и техните корумпирани слуги.

Но освен лунната измама има още една, сравнима с нея по мащаба на дезинформацията на американския народ и останалия свят. И това се отнася до симулираната терористична атака срещу кулите близнаци на Световния търговски център в Ню Йорк и Пентагона през 2001 г. Но жертвите на тази показна атака, организирана от юдехазарските кланове на глобалистите-сатанисти с помощта на американските специални служби, бяха съвсем реални.

Това обаче не беше първият път, когато управляващите кръгове на Съединените щати жертваха своите граждани, за да въвлекат страната в нова война. И типичен пример е Пърл Харбър. Но разбира се, там имаше истинска атака от японския флот. Но представителите на управляващите елити на САЩ лъжат, че атаката е била „неочаквана“. Защото това беше неочаквано само за американския народ и американските военни в тази база. Американското правителство и глобалните сатанистки кланове, които го контролират, бяха наясно с приближаването на японския флот и предстоящата атака. Затова в навечерието на това и трите самолетоносача бяха изтеглени от базата - Ентерпрайз, Лексингтън и Саратога, чието строителство беше доста скъпо, но всички останали, включително американските военни, бе решено да бъдат пожертвани в името на "националните интереси" на Съединените щати.

И какви бяха те? Изразяват се в необходимостта да се убеди американският народ да участва във Втората световна война, но дори в навечерието на японската атака повечето обикновени американци бяха против. Когато хората научиха за коварната атака на японците и смъртта на хиляди американци (по вина на американското правителство и неговите "куратори" от юдеохазарските кланове), ситуацията се промени коренно и повечето американци подкрепиха влизането на Съединените щати, предимно срещу агресивната имперска Япония. Това е един от типичните примери. когато в името на една „благородна идея“ се жертват хиляди техни съграждани.

Същото нещо се повтори и през 2001 г., когато беше необходимо да се оправдае инвазията на американската армия в Ирак и Афганистан, за да могат юдеохазарските кланове да се възползват от заловения иракски петрол и да възстановят доходоносния трафик на ЦРУ от Афганистан, който първоначално беше възпрепятстван от въвеждането на съветски войски, а след това и на ислямски екстремисти от талибаните, унищожаващи опиумни плантации, създадени под прекия контрол на ЦРУ още преди въвеждането на съветските войски в страната. За интересите на тези сатанински кланове три хиляди обикновени американски граждани бяха убити през 2001 г. в САЩ.. Е, всички "нужни" хора, разбира се, бяха предварително предупредени да не посещават нито WTC, нито Пентагона на този ден. Ето защо белоруският филмов режисьор и оператор Юрий Елхов пише за тази измама, заедно с лунната пилотирана програма, в книгата си „Технологията на лъжата или докато живеят глупаци в света“.

Ето какво можете да прочетете от него: „За лъжата, както се казва, всички средства са добри. Спомнете си думите на американския министър на отбраната Робърт Макнамара, озвучени от него по време на прибързаната подготовка на лунната мисия Аполо 11: “.. Ние ще внушим, че е престъпление срещу нацията да се спрат средствата, докато изпълняваме мисията. Трябва да действаме, без да поглеждаме назад към такава дреболия като съвестта..."

Американските екстремисти все още не поглеждат назад към съвестта си, водят широко разпространена борба извън Съединените щати срещу изкуствено създадения от тях международен тероризъм, насилствено насаждайки своята "демокрация" в Европа, Азия и Африка с помощта на кървави войни и етнически конфликти. Спомнете си например световната американска трагедия от 11 септември 2001 г., която отне живота на повече от 3000 невинни хора в резултат на умишленото срутване на два небостъргача близнаци на Световния търговски център в Манхатън в Ню Йорк и ракетна атака в сградата на Пентагона във Вашингтон...



В една от сградите на "Търговския център" са положени заряди по контура на самолета, за който се твърди, че се е разбил в него. Тези заряди направиха дупка, която не отговаряше на контура на самия самолет. Ето снимка на истински Боинг 767-200, комбиниран с дупка в стената. Тази провокация е замислена и осъществена от американските специални служби по указание на президента на САЩ Джордж Буш (младши), за да оправдае военното нахлуване на Америка в Ирак и Афганистан.

Технологията на лъжите на тази грандиозна терористична атака идеално съвпада със също толкова грандиозната американска лунна измама и много други провокации в света, извършени по нареждане на правителството на САЩ.

Всъщност в продължение на почти 100 години правителството на САЩ е марионетна структура, изцяло контролирана от структурите на юдеохазарските кланове на глобалистите-сатанисти. А онези президенти, които не изпълниха преките им заповеди, бяха или убити, или подложени на импийчмънт, довеждайки на власт послушните си биороботи. Нищо чудно, че един от представителите на клана Ротшилд каза откровено: „Дайте ми да контролирам печатането на парите в държавата и няма да ме интересува кой пише законите на тази държава“. И така, със създаването на такава структура от глобалистите като ФРС (Федералната резервна система), именно тя започна да печата долари, а не правителството на САЩ. Следователно, трябва да разберете кой всъщност стои зад тоталната измама на човечеството с помощта на лунната измама и зад имитацията на терористична атака на територията на Съединените щати през 2001 г.

Много работещи камери с журналистически групи бяха поставени предварително на различни места, за да представят убедителна картина на тази следваща измама на глобалистите. Но в края на краищата всички видяха на тези снимки как самолет се разбива в сграда. Защо първоначалното разрушаване на отвора на стената не отговаря на размерите на самолета? Очевидно тук са използвани холографски технологии и всъщност нещо друго е ударило сградата, скрито зад холограма на пътнически Боинг. И разбира се, всички тези сгради на WTC бяха проектирани за сблъсък със самолет и се срутиха поради заложените в тях експлозивни заряди в пълно съответствие с технологията за разрушаване на стари високи сгради, активно използвана в Съединените щати. В същото време третата сграда като цяло се срути от само себе си, което е просто невъзможно.



И така, първоначалното разрушаване на стената на сградата на Пентагона също ясно показва, че не е пътнически Boeing, който се е блъснал в нея, нито една част от който не виждаме в момента на тази снимка, а най-вероятно крилата ракета. Не за първи път глобалните сатанисти жертват в името на егоистичните си интереси да печелят от милионите жители на Земята, убити във войни и хиляди граждани на САЩ, които са основното доказателство за реалността на този „терористичен акт“ . Но не го извършиха митични „терористи“, а самите специални служби на САЩ по заповед на юдеохазарските кланове, които окупираха страната преди сто години. Тези паразити и техните слуги са истинските терористи.

И сега тези хибридни нечовеци от световния „елит” заедно с корумпираните си слуги се готвят да унищожат САЩ по същия сценарий, по който техните „шестици” от прогнилия партиен съветски „елит” унищожаваха СССР. Всички процеси, които наблюдавахме през последните две години от съществуването на СССР, виждаме сега в Съединените щати, включително изтеглянето на войските от Афганистан. Само в СССР нямаше "черен майдан" и диктатура на хомосексуалистите и следователно деградацията и разрушителните процеси в Съединените щати вървят много по-бързо, отколкото в СССР. И крахът на хегемона ще остане непроменен, ако американският народ, или по-скоро най-добрите му представители, не намерят смелостта, докато все още не е твърде късно честно да се каже на целия свят за тоталната измама на управляващите Америка кланове, по отношение както на лунната измама на НАСА, така и на имитацията на терористичните атаки през 2001 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.