сряда, 9 март 2022 г.

Google е официалният инструмент за наблюдение на световното правителство

 Винаги съм подозирал, че Google, с неговия "най-бърз" браузър и друг пакет от услуги, е просто поредното "сирене" в капана за мишки, в който са попаднали всички доверчиви потребители на ИНТЕРНЕТ. Изглежда, че технологията за тотално наблюдение на потребителите чрез информационните технологии в тази кампания отдавна се използва от сатанинските кланове на така нареченото "Световно правителство".

Председателят на кoмпанията Ерик Шмид дори не крие маниакалната си страст към тотален контрол и в едно интервю каза буквално следното: "Не е нужно да натискате всички клавиши на компютъра си. Знаем къде сте и къде сте били. Можем да разберем в общи линии за какво мислите. Струва ми се, че повечето хора не искат Google да отговаря на въпросите им, а да им казва какво да правят. . Знаем всичко, което правите, и правителството може да ви наблюдава. Ще разберем къде се намирате на около 50 см и ще намалим това разстояние до няколко сантиметра. . Колата ви ще се движи сама и не е правилно, че машините са били изобретени преди компютрите. . Никога не си сам и не ти е скучно. . . "

Всичко това много добре съвпада с плановете на Световното правителство за установяване на "нов световен ред", в който не по-малка роля се отрежда на пълния контрол над съзнанието на хората и превръщането им в компютърни "зомбита". Съответните договорености между Google и членовете на Билдербергския клуб вече са факт. Така че, ако искате бързо да се превърнете в компютърни "зомбита", продължавайте активно да използвате услугите на тази компания.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.