четвъртък, 31 март 2022 г.

Системните кодове в събитията напоследък

 Числото 44 играе активна роля и в тези събития, които се стараят да подклаждат адпетите на системата на територията на съвременна Украйна. Да видим подробностите: на първо място сега е 2022 г. Цифрата 23 е прописана в нея -  тук са 3 двойки, което намеква колко сериозни противодействия има от страна на системата. Разбира се, и следващата година ще бъде много наситена и нелека. 

Именно през тази година се получи, че на 25 януари Владимир Зеленски отбеляза своята 44-та годишнина. И така - 44-ти рожден ден на Зеленски, а какво виждаме при Владимир Путин - той е на 69 навършени години, т.е. отново имаме системен код. 69 е тази граница, която не бе пресечена от такива одиозни личности като Муамар Кадафи и Саддам Хюсеин. Един вид тази годишнина е ключова в живота на политически и религиозни деятели. Приведох само тези две имена, но списъкът е значително по-дълъг. 

Интересна технология се прилага по създаването на истерия по цял свят и свързаното с това интензивно събиране на гавах. Не смятам, че ще се развие голяма война, това се прави повече за нагнетяване и като резултат от него - създаване на т. нар. "виртуална реалност" на тези събития. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.