вторник, 29 март 2022 г.

Огнен стълб в небето над Хюстън. Защо това е така?

 KHOU 11: Видяхте ли странна червена светлина в небето на Хюстън в сряда вечерта? Ако сте го направили, не сте единствените. Редакционният екип на KHOU 11 сега е затрупан със снимки и видеоклипове от хора, които питат: какво е това!Отговорът е: не знаем. Знае се само, че съобщенията са започнали да постъпват около 20,30 ч. в сряда. Към 21:15 ч. светлините са изчезнали.Повечето от сигналите са от източната част на града. Получихме съобщения от Friendswood, League City, Santa Fe и други близки райони.

Метеорологът Тим Пандажис каза пред KHOU 11, че светлината може да е дошла от някоя от близките петролни рафинерии, но изглеждаше, че светлината е на голяма височина, така че не беше ясно дали е така.

Получихме също така съобщение от завода на LyondellBasell в Ла Порт, че в завода се извършват дейности, които ще доведат до периодично изгаряне:

"Възможно е да забележите яркооранжеви пламъци, черен дим или шум", се казва в доклада. "Няма опасност за нашата общност или за работниците. . не е необходимо да предприемате каквито и да било действия. Извиняваме се за причиненото неудобство.

Пандаджис и главният метеоролог Дейвид Пол заявиха, че в сряда вечерта облаците са отразявали силно светлината, така че е възможно тя да е била причинена от факли в централата.

Пандаджис каза също, че светлината прилича на нещо, наречено червен спрайт. Проблемът с тази теория е, че червените спрайтове обикновено се появяват на групи и обикновено се намират над активни гръмотевични бури. Той каза, че вероятно нещо не е наред с тази светлина.

Ето някои от снимките, които получихме от зрителите чрез функцията "Близо до мен" на приложението KHOU 11 News:
Коментар: Разказът на чиновниците за петролната рафинерия, в която нещо изгоряло, е традиционна приказка за идиоти. Не прилича и на спрайт, тъй като спрайтовете са много краткотрайно явление и невинаги имат време да бъдат заснети. Но какво е то?

В последно време такива светлинни стълбове се появяват често по света, а преди няколко години имаше пет такива стълба над Ирак:Традиционно тези стълбове се свързват или с дейността на извънземни, или с чудесата на съвременните технологии, като например Blue Beam, TR-3B, HAARP и т. н. Така че вероятно някои от гореизброените фантастични неща са оставили своя отпечатък и в Хюстън. Вероятно се е регистрирал по някаква причина, но в очакване на нещо. Но това, което следва след тези небесни чудеса, само ще покаже как се развиват нещата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.