неделя, 13 март 2022 г.

Атмосферна електрическа централа от началото на 20-ти век

 Много е вероятно технологиите за използване на атмосферно електричество не само да са съществували в предишни епохи, но и да са били в действие на някои места дори в началото на XX век. Разглеждайки малко известни стари снимки на Европа, попаднах на една, на която в центъра на площада се вижда доста странна сграда, която отвън прилича на обикновен параклис.



Тази снимка е направена около 1910 г. в германския град Хамбург. При по-внимателно вглеждане обаче се откриват интересни детайли от конструкцията на този "параклис", които са много по-характерни за технически съоръжения, отколкото за религиозна сграда. Разбира се, жалко е, че не успях да намеря версия с много по-висока резолюция на тази снимка, но някои неща все пак могат да се видят.



Например, обърнете внимание на оригиналния дизайн на антената на приемника в горната част на устройството. И е напълно ясно, че това не е символ на християнството или на която и да е друга религия. Под приемника се вижда отлично и група други технически устройства, много подобни на външното осветление, което най-вероятно е осветявало импровизираните сергии на пазара през нощта. По някакъв начин този артефакт на една междупотопна цивилизация успява да оцелее до началото на XX в. , но още през 20-те години на XX в. служителите на паразитите правят тези технологии "забранени", обявявайки ги официално за "невъзможни".

A дори в днешно време има патенти за различни устройства за генериране на електрическа енергия от атмосферата, които опровергават тези лъжливи приказки на паразитите и техните корумпирани слуги. Ще изброя някои от тях:

1. Устройство за генериране на енергия от електрическото поле на атмосферата ( Патент RU 2245606):

H05F7 - Използване на природни източници на електроенергия

Автори на патента: Кучер П.А.,  Коломиец В.И.

Патентопритежатели:  Кучер Павел Алексеевич,  Коломиец Валентин Иванович



2. Устройство за използване на атмосферно електричество

(Патент RU 2030132): H05F7 - Използване на природни източници на електроенергия

Автори на патента: Блескин Борис Иванович, Блескин Иван Борисович

Притежатели на патенти: Блескин Борис Иванович, Блескин Иван Борисович

https://donnightman. livejournal. com/230326. html


3. Начин за съхранение на атмосферно електричество.

(Патент RU 2293451) H05F7 - Използване на природни източници на електроенергия

Автори на патента:  Седов Александр Николаевич,  Веревкин Василий Николаевич

Притежатели на патента: Александър Николаевич Седов, Василий Николаевич Веревкин

https://yandex. ru/patents/doc/RU2293451C2_20070210


Така че в тези технологии няма нищо "невъзможно", а само прекомерна алчност на собствениците на транснационалните корпорации за горива и енергия, които реализират свръхпечалби от използването на "традиционната" въглеводородна енергия, следствие от което е "забраната" на свободните енергийни технологии за използване от обикновените хора. В края на краищата тези технологии няма да позволят на представителите на сатанинските кланове на световния "елит" да продължат да ограбват народите, като постоянно повишават енергийните тарифи под измислени предлози. И докато не започнем да въвеждаме тези технологии като алтернатива на техния монопол на социални паразити, те ще продължат да изпразват джобовете ни, защото алчността им при липсата на алтернативна конкуренция не познава граници. Както и продажността на слугите им, които работят за своите "30 шекела" от юдаазарските банкови кланове на Лондонското сити и Уолстрийт.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.