събота, 5 март 2022 г.

Нови грешки в Матрицата или разрушаване на границата между световете?

 Според изданието Strange Sounds, което се позовава на социалните медии в Нидерландия, в един от каналите там случайно е било заснето изображение, на което се вижда нещо, което прилича на кораб-призрак:



Както винаги се случва в такива случаи, мненията на експертите по диваните са разделени. Някои са убедени, че всичко това е случайност, други пишат, че това е или грешка в Матрицата, или че границите между световете се заличават. Кой е прав?

Разбира се, ние не претендираме да сме последната инстанция, но в края на март 2021 г. много австралийски вестници съобщиха следното:

Уплашена баба моли за помощ, след като е хванала "демон" да стои над леглото на внука ѝ - само няколко дни след като бебето е плакало, призовавайки някакво невидимо същество да си отиде и да го остави на мира.

Тори Макензи инсталира в къщата на сина си камера, която се активира при движение, след като се оплаква, че двегодишната ѝ дъщеря Амбър Макензи говори с нещо невидимо посред нощ.

Четири дни по-късно 41-годишната жена проверява приложението на камерата си и открива смразяващо изображение на фигура, която стои на няколко сантиметра от спящото дете и седеммесечното му братче Майкъл Макензи. Съществото имаше рога на главата си и дълги нокти.



След това уплашената жена се опитва да се отърве от натрапника, като пали тамян и екзорсистки масла. Но това само влоши ситуацията: вратите започнаха да се отварят сами, електрическите уреди се включваха и изключваха сами.

Terrified US grandma finds ‘demon with horns’ standing over toddler’s bed | 7NEWS

Както можете да видите от линка към източника - това не е сайт за описание на призраци, а доста уважавана медия. Така че случаят е наистина необичаен. И напоследък в света има доста такива аномалии. Преди няколко години цялата преса в Индия обсъждаше този клип:



Много прочути експерти са писали по темата, но никога не са успели да докажат фалшификацията.

Не по-малко интересни неща се случват и в други части на света. Например през лятото на 2019 г. в САЩ баскетболните фенове бяха шокирани от изчезването на топката от игрището. Тя сякаш бе анихилирана, а интересното е, че играчите дори не забелязаха това:



Единственото повече или по-малко логично обяснение на чудото е, че някой е намерил джин, освободил го е от делвата и го е завел да гледа баскетболен мач:



Ако всичко това е истина, то очевидно скоро ще се случат още много чудеса.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.