петък, 11 март 2022 г.

Боб Дийн за извънземното присъствие и НСР

Един от "инсайдерите", който казва, че иска хората да знаят какво става е Боб Дийн. Служил в американската армия в продължение на 27 години и бил повишен до строго поверителното космическо ниво, най-високото в НАТО, докато служел в щаба на върховното главнокомандване на обединените въоръжени сили на НАТО в Европа. Според него много НЛО били проследени от силите на НАТО през 50-те и 60-те години. Той предполага, че е започнало разследване под прикритието на проучване, наречено "Оценка за възможна военна заплаха за Обединените сили в Европа". То включвало доклад за предполагаемите 12 тела на извънземни, намерени в северна Европа през 1962 г. В доклада се заключавало, казва Дийн, че планетата била обект на подробно проучване от различни извънземни в продължениие на стотици, а възможно и на хиляди години и че тяхната технология била стотици години по-напред от нашата. Аз определено съм съгласен с анализа.

    Дийн цитира Виктор Маркети, бивш специален помощник на изпълнителния директор на ЦРУ, който казал в частен раговор през 1979 г. : 

    " Извънземни същества наистина са осъществили контакт с нас, а може би дори са ни посетили и американското правителство, съвместно с другите сили в Европа е твърдо решено да държи настрана тази информация от широката публика. Целта на тази международна конспирация е да се запази достатъчна стабилност между нациите по света и съответно да се запази промишления контрол над съответните народи.
    Защото ако тези правителства признаят, че има същества от открития космос с интелект и технологични способности, очевидно далеч надвишаващи нашите, това, след като се осъзнае напълно от средния човек, би могло да разруши основите на традиционната структура на властта на земята.
    Политически и законови системи, религиозни, икономически и социални институции биха станали безсмислени за широката публика. Националните йерархични учреждения, дори цивилизацията, каквато я познаваме, биха се сгромолясали в анархия." 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.