четвъртък, 10 март 2022 г.

Истинските слуги на мрака

 Никой здравомислещ човек не би отрекъл факта, че всяко кръвопролитие е от полза единствено за същностите на мрака, за които кръвта, нейната енергия, е истинска "храна". Но откакто тези същности успяха да установят на земята сатанинска пирамида на властта, основана на насилие, лъжи, алчност, страх и омраза, в ежедневието на човечеството започна да се внедрява култ към кръвожадните жертвоприношения, предназначен да подхранва непрекъснато тези тъмни "богове".

В началото хората старателно обагряли олтарите на тези "богове" с кръвта на жертвени животни, а по-късно използвали за тази цел пленени пленници от други народи. Тези кървави вампири обаче постоянно се нуждаеха от нова енергия на страданието и болката, както и от нова кръв. А сега нарастващите им искания карат верните им слуги да разпалват омраза и вражда между хората, като ги вкарват в кървави войни, бунтове, революции, въстания и обикновени престъпни разправии. Всичко това е просто жизнена необходимост за съществуването на същностите на мрака, които са оплели цялата ни планета във вампирска мрежа. И докато те останат на нашата планета, винаги ще се случват различни видове кръвни жертвоприношения. А обикновените хора постоянно ще играят ролята на "жертвени агнета", които се подтикват към поредното клане под формата на войни, кървави революции и бунтове и т. н.

И, разбира се, всеки разумен човек винаги би бил против всяко кръвопролитие, като има предвид кой точно има полза от него. Но има и верни слуги на тези същности, които са получили власт над хората от тях - това е така нареченият "световен елит", който включва най-богатите семейства на Земята, в чиито ръце са съсредоточени повече от 80 % от цялото богатство на нашата планета. Те са господари на западната цивилизация и изпълняват волята на своите господари, като организират (финансират) войни, революции и бунтове, както и всичко друго, което насърчава всякаква форма на кръвопролитие.

Освен слугите на същностите на мрака има и техни съучастници сред хората. Те със сигурност не финансират всички тези кървави жертвоприношения, но активно участват в прилагането им на практика. Една част от тях действат съвсем умишлено, като работят с парите, вложени в тях, като слуги на мрака, т. е. по същество са наемници. Е, а другата част, подведена от хитрата пропаганда, няма представа в чия мелница всъщност "налива вода", или по-скоро - собствената си кръв и кръвта на другите.

И със сигурност всички онези, които сами са виновни за военни престъпления и геноцид над цели народи, никога няма да се заинтересуват от задълбочено разследване на престъпленията и от справедливо наказание (в рамките на закона) за всички истински виновници. Характерна техника, която се използва, е да се обвиняват политически, национални, идеологически и други опоненти и противници във всички смъртни грехове, представяйки себе си за "кристално чисти" ("бели и пухкави") "борци за справедливост и демокрация" и "борци за интересите на народа".

Основната цел е да заблудят обикновените хора и да се опитат да ги въвлекат в подготвените за тях кървави игри. В края на краищата точно това искат същностите на мрака - да пожънат следващата си "кървава реколта". Именно за това Западът през всичките тези години въоръжаваше престъпния нацистки режим в Украйна и помагаше да се заблуждава народът му с лъжлива русофобска пропаганда. И много от скритите престъпления на сатанистите вече ще бъдат разкрити, а кръволоците ще бъдат справедливо наказани.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.