понеделник, 14 март 2022 г.

Размисли относно актуалните удари на демиургичната матрица

 Ако разгледаме стратегическите планове на системата, ето каква картина се получава: планетата премина в настъпление; Вселената реши да помогне. И в това противопоставяне нашият свят започна да се пробужда. Ние, като част от него би трябвало да направим същото. И принципно отдавна сме тръгнали към това, тези процеси започнаха да се случват. Погледнете колко събития се случиха в течение на тези последни 2 години, колко много хора наистина започнаха да разбират тази лъжа, която се твореше наоколо. Колко хора решиха да намерят изход от тази ситуация и започнаха да търсят съмишленици, водейки разговори и не само разговори, а и осъществявайки позитивни обединителни действия. Разбира се  затворническата матрична система не можеше да гледа спокойно всичко това. И макар да е изкуствен интелект, тя разбира своята свършеност и това, че с всяка секунда, час, ден, година нейният крах се приближава. Тя изчислява тези варианти, които да й обезпечат максимално дълго съществуване. Именно затова сега бе избран този инструмент - насочен на първо място срещу нашето съзнание, чрез нашите болки, страдания и смърт. Беше включен алгоритъма на войната. Това е мощен разделителен инструмент за хората, които са били обединени в общност по интереси, светоглед, инструмент, който разделя земляци или тези, които взаимно са се чувствали като добри съседи. 

Не се поддавайте на това въздейстие на системата, нейната цел е да ни раздели, да ни принуди да спорим, да се конфронтираме, да изпадаме в такива емоционални състояния, в които дори да сме готови да се убиваме взаимно. Не си струва заради тези действия, които сега осъществяват "силните на деня", които смятат, че всичко им е подвластно, в това число и вашето съзнание. Не се поддавайте на дезинформацията. Ние сме тези, които би трябвало да умеят да си протегнат взаимно ръце и можем да спрем това даже със силата на мисълта си, на убеждението си. Макар че до момента наблюдавам не толкова оптимистична картина. Ако Земята е успяла да сломи плановете на системата, то повечето хора се оказаха "слабо звено" към този момент. От стратегическата перспектива на бъдещето системата сега ни изигра. 

Нужно е всеобхватно осъзнаване на ставащото. Само така може да се противостои на тези изпитания, които ни е подготвила затворническата матрица. Иначе няма да намерим изход от нея. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.