четвъртък, 24 март 2022 г.

Изглежда, че някъде е натиснат бутон, който предизвиква агресия у хората

 През лятото на 2019 г. много посетители на форуми по целия свят много често повдигаха темата за вътрешното усещане за приближаване на някаква промяна. Това е нещо като шесто чувство, което повечето респонденти описват като тревожно. Оптимистите, които взеха участие в дискусията, веднага съобщиха, че промяната ще бъде добра, че телепатите в Галактика уж им били казали това. Реалистите казваха, че нищо няма да се повтори, но. . минаха няколко месеца и се случи COVID-19, а светът се промени до неузнаваемост, сякаш сега всички се намираме на друга планета.

Междувременно светът продължава да се променя и днес хората пишат следното:

Нещо голямо се заражда в масите. Хората са много, много уморени от това, което се случва.

Днес бях навън, просто вършех обичайните неща. Е, просто минавайки пo улицата, чух много хора да казват, че наистина са готови да се бият, ако се наложи. Хората изглеждат много раздразнени и готови да се нахвърлят върху всеки.

Едно нещо беше обща тема днес, а аз не бях чувал за него до днес. Въпреки това хората казват, че щом ваксърите (поддръжниците на ваксинирането) започнат да предприемат повече действия, антиваксърите (противниците на ваксинирането) също ще започнат своята война. Не искам насилие и не го подкрепям. Въпреки това днес чувам от хората точно това. Хората са много, много ядосани!!! Те знаят какво се случва в действителност.

Всъщност крайната озлобеност на обществото има всички основателни причини, въпреки че те са различни в различните страни. Например на израелците им е много писнало от палестинците и почти всяка вечер граждани, които нямат нищо общо с  IDF, взимат палки и трошат неща. Америка има своите проблеми: недоволство от закриването на предприятия, недоволство от изборните резултати, недоволство от инфлацията, нови закони и т. н. А в прекрасни страни като Руската федерация причините за недоволството на хората са толкова много, че е невъзможно да се изброят всички, тъй като издигането от колене продължава вече 20 години. А след това има маски, някакъв вид ваксинация, ограничения, целият свят е пълен с врагове и т. н. Като цяло нервността на хората е голяма и понякога те започват да се бият направо на улицата.

Наблюдавайки тези процеси, и по-специално първите улични боеве на маскирани срещу немаскирани, теоретиците на конспирацията изразяват подозрение, че цялата тази нервност в обществото е създадена изкуствено, хората сякаш нарочно са подтиквани към агресия. Ето защо малките хора им се създават проблеми, за да излъчват колкото се може повече агресивни еманации. Или обратното - хората са стимулирани да направят нещо.

С течение на времето обаче хората сякаш свикнаха с маските, не всички се противопоставяха и на паспортите за ваксинация и мнозина се редяха на опашки за тях; въпреки това, както виждаме, в обществото се надигаше агресия. За да обясни това явление в дискусията, мъж от Румъния пише следното:

Може би се чувствате разтревожени и раздразнени, защото изглежда, че сте започнали да се затопляте в микровълнова фурна. Проверете заобикалящата ви среда за високи нива на радиочестотно излъчване. Потърсете и тези шумни шпионски кули LoRa WiFi 6. Там е толкова лошо, че и котката ми повръща. Когато е включен, дори мишките полудяват: излизат от скривалищата си, препускат из къщата, блъскат се в предмети и дори не се опитват да избягат. Обикновено кварталът ни е бомбардиран от 23:00 ч. до сутринта. Ултразвуковият детектор може да помогне, но не всеки разполага с такъв, така че признакът за въздействие понякога може да бъде шум в ушите и усещане за високочестотен звуков тон.

Съобщението на румънеца за странни шумове, които хората са започнали да чуват през нощта, далеч не е единственото по рода си, така че трябва да мислим, че някои нови промишлени устройства около нас наистина са започнали да работят. Може би става дума за 5G кули или устройства, маскирани като 5G, а може би е замесено и друго оборудване - военно или извънземно.

В СССР например военните радари, които трябваше да предупреждават за приближаващи се ракети, често гледаха не към Запада, откъдето се предполагаше, че идват ракетите, а към най-близките градове - например Москва. В САЩ, където има противоракетна отбрана, понякога се пее същата песен и при преминаване покрай предполагаемо изоставени радари двигателите на гражданите се изключват, а часовниците им спират.

Като цяло спонтанната агресия може да има различни причини, които няма да разглеждаме, защото не е това целта. Важното е, че някой е натиснал бутона, който предизвиква гняв и агресия в масите, така че си струва да се замислим - защо това е така? Подготвят ли се държавите и народите за световна революция? Или Трета световна война? Или към социален хаос - война на всички срещу всички?Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.