понеделник, 28 март 2022 г.

Контраударът на матрицата

 За съжаление голяма част от земното население се намира под въздействието на особени егрегори, създадени от затворническата система. Поради това такива виждат във всичко замисли и заплахи от страна на едни или други. А всъщност това е една постановка. Главният двигател на всички тези процеси дори не се намира на нашата планета! Настройват ни един срещу друг, правят от нас оръжие, с което се унищожаваме сами себе си.

Когато човек е отхвърлял тези капаци на очите си, когато е виждал какво става в действителността (има добър пример с Първата световна война, когато след продължителни окопни боеве войници от враждуващите армии започвали да се побратимяват) - такива случаи дотолкова са плашели държателите на системата, че след това се прилагали различни механизми, за да бъдат прекъснати тези внезапно възникнали човешки отношения между тези хора, които до вчера са се стреляли взаимно. От това системата най-много се бои. 

Сега много се говори за войната в Украйна и предхождащите я събития отпреди 8 години. Но не бива да забравяте колко дълго са се подготвяли за всичко това и как са го изпълнили - и от двете страни. Участниците са значително повече, комбинациите са значително по-сложни, поради което е разбираемо, че има виновни за това развитие на ситуацията и от двете страни. Разбира се, жалко за хората, които станаха разменна монета, на практика - пушечно месо, заложници в тази ситуация. Но за тази сила, която седи там горе и от върха управлява всичко надолу по веригата й е абсолютно безразлично за нас, за нашия живот, а колкото по-зле е за нас, толкова по-добре е за тази сила. Поради това, за съжаление ние виждаме развитието на събитията напоследък в най-лош, най-негативен вариант за нас. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.