вторник, 15 март 2022 г.

Химическите следи са подарък от Световното правителство

 Много хора многократно са забелязвали странни и постоянни бели ивици в небето, след като някои самолети са прелитали над тях. Но всички тези самолети имат много специфична принадлежност. И така, какви са тези гадости, които западните авиокомпании разпръскват над нашата земя? Съществуват няколко хипотези за това:

1) Разпръскват се химикали, които отравят негенетично модифицираните растения в полза на корпорации като Moнсанто, които унищожават конкурентите си в лицето на фермерите и производителите;

2) разпръскват се наночипове, за да се контролира съзнанието на хората.

3) Разпръскване на отровни вещества, които предизвикват симптоми на коронавирус, или на самите бойни вируси, създадени в биолабораториите на САЩ и НАТО.

Съществува и друга хипотеза: с помощта на кемтрейлс върху нас се разпръскват спори на вируса на омразата, чието развитие е започнало преди Втората световна война в нацистка Германия. Това обяснява как сантименталните и културни германци бързо се превръщат във фанатични нацисти, сляпо предани на своя "Фюрер". Между другото, същото се случва в цяла Западна Европа, включително в Германия.

След войната тези разработки, заедно с нацистки учени, попадат в ръцете на американците, след което започва работа по усъвършенстването на този вирус. Последвалото му прилагане води до многобройни национални конфликти в рамките на СССР, последвалото му разпадане, разпадането на Югославия и военни конфликти между бившите й републики, съпроводени с етническо прочистване. Последваха "оранжевите революции", "арабската пролет" и гражданската война в Украйна. Анализите на "паяжините", които се появяват по дърветата след химически следи, проведени от независима лаборатория, потвърждават тази версия. И изглежда, че именно в това се състои неадекватното поведение на много граждани на Украйна и на страните от колективния Запад.

Само с цел разпадането на СССР, в самото начало на ерата на Студената война, тогавашното ръководство на ЦРУ разработва плана "Дълес", чиито резултати дават резултат в края на 80-те и началото на 90-те години. А "бунтовете" на народните маси през 1991 и 1993 г. са ясно доказателство за психотропното въздействие върху съзнанието. Много от участниците в тези събития днес не са в състояние да обяснят източника на жестоката си омраза към инакомислещите.

Но самите американски военно-олигархични началници, които провеждат подобни експерименти, са само марионетки в ръцете на самозвания "елит" на Земята, т. нар. световно правителство, което на свой ред е контролирано от демонична раса (раса) на извънземни от други светове. Допълнително доказателство в полза на тази хипотеза е незавидната съдба на много изследователи на химическите следи. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.