неделя, 6 март 2022 г.

Руската поп музика работи за "нов световен ред"

 Веднъж авторът е разговарял с убеден привърженик на "новия световен ред", който накратко и ясно е очертал неговата същност. Оказва се, че целта му е всеобщо щастие! Единствената съществена уговорка е, че самите управители, известни още като преносители на нишки, ще живеят в реалния живот, докато всички останали ще живеят във виртуалния живот. Низините, т. е. огромното мнозинство от човечеството, няма да завиждат на върха, защото ще могат да се наслаждават на всички необходими усещания за щастие. Ако не разполагате с пари, за да отидете в луксозен курорт, включете (или може би не включете?) съответния режим в някое приложение и ще имате илюзията за чудесна почивка в добавка с блекджек!

Този глобален проект бавно, но сигурно напредва. А руският поп, макар да не изпреварва планетата, то активно участва в неговото създаване и произвежда продукт със съдържание и качество, каквито изискват глобалистите. Ето го и сравнително новият клин на Лазарев, в който той се представя за демиург, който откровено си знае работата.



И то след като Лазарев вече е играл ангела Луцифер, свален от Бога от деветото небе на Земята. В този клип Луцифер (известен още като Сатана) спира пред горящите стъпала към небето, преди да започне изкачването си.

Когато и да е живял Данте Алигиери, този масон е говорил в своята "Божествена комедия" за тези стъпала, които водят към Всевишния, за 9-те небеса. Оказва се, че тази история е доста актуална и днес.

Чудя се дали Лазарев изобщо знае за какво пее И ако го прави, смята ли, че има много малка роля в системата на новия световен ред? Той вече лежеше на легло като човек с чип, а как ли се е усещал?

Или все още се надява на друг дял? Защо да го прави?! В Русия няма човек, който да е близък до семействата, стоящи в основата на библейския проект! НЯМА. И така ЦЯЛА Русия, според плана на глобалистите, отива в гората.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.