вторник, 22 март 2022 г.

Европа беше покрита с жълт прах. Сбъдват ли се ясновидските пророчества?

 От 24 февруари 2022 г. насам Украйна е начело на всички заглавия във всички новинарски агенции по света, а останалите новини вече се борят за второ място. И сега това почетно второ място се заема от така наречения "прах от Сахара", който за пореден път обсипа цяла Европа.

https://twitter.com/i/status/1503699638607568897

Във видеото по-горе е представена Испания, която в момента е на върха и хората там след разходка изглеждат по този начин:По-северната част на Европа също е леко засегната и изненадващо прахът там е червеникав, което коментаторите свързват с някакъв вид кървав дъжд:Феноменът на този странен "прах от Сахара" е много скорошен, въпреки че Сахара съществува от десетки хиляди години и затова жълтият прах повдига големи въпроси за мнозина. Появиха се някои съмнения относно официалното обяснение и има предположения, че прахът има нещо общо с приближаването на Нибиру или с активността на извънземни. Въпреки това, в светлината на събитията, които се случват в момента в Украйна, човек не може да не си спомни известното пророчество на Алоис Ирлмайер, което звучи по следния начин:

. . Самолетите ще изхвърлят жълт прах между Черно и Северно море. По този начин от Черно море до Северно море по права линия се образува смъртоносна ивица, широка колкото половин Бавария. В този район вече не може да расте трева, да не говорим за човешки живот. Доставките за руснаците са прекъснати. .

Виждам пред себе си Земята като балон, а белите гълъби летят един до друг и много голям брой от тях се издигат от пясъка. И след това разпръскват жълтия прах по линията. Когато златният град бъде разрушен, това ще бъде изпълнено. Може би жълтата линия ще стига до крайбрежния град. Ще бъде ясна нощ, когато започнат да я изхвърлят.

Цистерните продължават да се движат, но тези, които седят в тях, стават напълно черни. Там, където падне, нищо няма да оцелее - нито дървета, нито храсти, нито добитък, нито трева - те ще изсъхнат и ще почернеят. Къщите все още стоят. Не знам какво е то и затова не мога да го кажа. Това е дълга линия. Всеки, който премине през тази линия, ще умре. Тези, които са от едната страна, няма да могат да преминат на другата. Тогава всичко на фронтовата линия ще се разпадне. Всички те трябва да отидат на север. Всичко, което имат със себе си, ще бъде захвърлено. Никой друг няма да се върне. .

Подобни съобщения има и от по-съвременни ясновидци, като Кшищоф Ячковски например. Той също предупреждава за "жълт прах" и свързаните с него катастрофални събития в света.

Разбира се, далеч сме от мисълта, че този прах сега се разпръсква от самолети, за да спре похода на Ордата към Европа, но една-две думи за това са неизбежни.

Всеки има тези видения по различен начин, но най-общо казано и по-често виденията приличат на телевизионен приемник, който работи без звук и показва само картини. В резултат на това, дори ако зрението е правилно, от тези снимки може да се разбере малко. Понякога човек дори не може да се ориентира в терена, който вижда, защото характерът на развитието не му е познат. И в тази светлина не е възможно да се тълкува еднозначно нито виденията на Ирлмайер, нито нещо друго.

Напълно възможно е някои военни колони, които гледат от Московията на запад, и жълтият прах да са свързани просто хронологически. Колоните сами почерняват и прахът пада сам. Алоис Ирлмайер не вижда украинските гренадири, тъй като дори ординските танкисти не ги виждат, но вижда жълт прах и затова смята, че московците са почернели от този прах. По същия начин г-н Кшищоф Жаковски видя жълт прах от едната страна и началото на Третата световна война или нещо подобно от другата.

И сега, в светлината на тези предположения и разсъждения, виждаме, че, от една страна, медиите навсякъде показват конвои с военна техника на Ордата, които отиват някъде и заминават, а от друга, медиите показват странен жълт прах, който е покрил Европа. Това ни позволява да мислим, че светът току-що е стигнал до момента, който Алоис Ирлмайер е наблюдавал в своите видения. В такъв случай, ако този жълт прах не изчезне някъде сега, а се появява все по-често и започва да се натрупва, то до пълномащабната Трета световна война остава съвсем малко време, така че бъдете нащрек.Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.