сряда, 8 декември 2021 г.

Кой "играе" в "отбора на кемтрейлърите"?

 Веднага след като хората започнаха да забелязват пряка връзка между появата на кемтрейлс в небето от самолети, които разчертават небето "в кутия" и увеличаването на заболеваемостта и смъртността от "covid", се предположи, че всички тези симптоми са резултат от пръскането на химически токсични вещества като фосген. И веднага започнаха да се появяват поръчковите „разобличаващи” публикации в медиите, контролирани от глобалистките кланове. В същото време основните версии на тези „разобличители“ бяха твърдението, че привържениците на кемтрейлс са предоставили снимки на пожарогасителен самолет, който гаси пожар с някакъв вид бял пожарогасителен агент, а друга част от снимките е свързана с тест на граждански самолет, вътре в който са поставени контейнери, за да симулират тежестта на пътниците и да разпределят товара с вода.



Трябва да се каже, че подобни „извинения“, които се появиха, включително и в някои руски медии, са предназначени за лекомислената и лековерна част от публиката, която предпочита да продължи „да спи“, стига да не я смущават и плашат разни „конспиративни теории“. Така че аргументите на тези отрицатели от някои руски медии всъщност са просто взети едно към едно от същите необосновани публикации от западната преса, където нищо не потвърждава факта, че именно пожарогасителят се намира в контейнерите, показани в снимките вътре в самолета, а не някакъв химически боклук.

Но нека да проверим един западен вътрешен източник за такива снимки. Така например в блога на определен Грег Прескот на 4 март 2016 г. има такъв запис: „Получих лично съобщение от приятел във Facebook, който каза:“ ​​Здравей Грег, следя сайта ти in5d всеки ден и съм благодарен, че има съмишленици като вас, които са наясно с глобалните неща, които познавам от детството.

Попаднах на няколко снимки от доверен източник на вътрешни елементи на самолета, които се използват за кемтрейлс, и си помислих, че ако ви ги предам, може да сте в състояние да помогнете за разпространението на повече информация за това на вашия уебсайт. Кажете ми, ако нямате нищо против. Благодаря".

Когато ме попитаха дали източникът би искал да разкаже повече за тези снимки, ми казаха:

„За съжаление моят източник не иска да бъде известен и би предпочел да остане анонимен... Сигурен съм, че имат доста основателни причини и трябва да уважа желанията им. Докато информацията продължава да се разпространява, мисля, че това е най-важното е, че ще ви изпратя още снимки по-късно същия ден, когато имам възможност да ви благодаря".

Освен това има доста голям брой различни снимки, които всеки може да види лично, като последва връзката към този вътрешен блог.

http://www.ascensionwithearth.com/2016/03/in5d-releases-huge-cache-of-chemtrail.html?m=1




Предлагам да разгледаме онези от тях, които не предизвикват съмнения относно тяхната автентичност. Да започнем с външния вид на самолетите, които искат да представят за "пожарникарски". Но, първо, не виждаме характерно оцветяване за пожарогасителни самолети, и второ, ако пожарогасителният разтвор се подава толкова слабо, тогава ще бъде невъзможно да се гаси пожар. На трето място, тези самолети ясно показват характерната емблема и надписи, показващи, че самолетът принадлежи на ВВС на САЩ.




Ако желаете, можете дори да прочетете техните странични номера и името на устройството. И така, на единия самолет има бортов номер "09107", а на другия "99106". Подразделението, към което принадлежат, е с кодово име "AFRC" и името "Youngstown" на червен и бял фон. Така че град Йънгстаун се намира в американския щат Охайо и на 11 мили северно от този град има определена "Youngstown Air Reserve Station", която е пряко свързана с 910 Air Wing на резерва на Air Force Команда. Но някога се е наричала военновъздушна база Йънгстаун. Но в момента има базирани тук 8 самолета C-130H Hercules, които разпръскват доста странни химикали: „910 AW е уникална организация във ВВС, тъй като част от мисията на крилото е посветена на единственото фиксирано крило на Министерството на отбраната мисия за пръскане с въздух.

910 AW (Air Wing) има около 1450 военнослужещи - около 300 техници от въздушния резерв (ART), плюс около 1150 "традиционни" резервисти на ВВС на непълно работно време - и 150 цивилни на пълен работен ден. В обекта се помещават и Центърът за поддръжка на военноморските операции и Резервният център на морската пехота, където се помещават резервистите на ВМС и морската пехота.

https://wiki2.wiki/wiki/Youngstown_Air_Reserve_Station



Но тъй като всичко това е в отворени източници, тогава най-вероятно това звено следи метеорологичните условия в интерес на програмата HAARP. Между другото, буквеното обозначение "AFRC" означава принадлежност към командването на резерва на ВВС. Така че снимките, които прегледахме, са „фалшива следа“, тъй като военновъздушните сили на САЩ, принадлежащи към това подразделение, очевидно не пръскат химически агенти в небето, но с това се занимава съвсем различно звено, което най-вероятно принадлежи на глобалистки структури . Защо съм толкова сигурен? Вижте емблемата на командването на резерва на ВВС. Интересуваме се от "клоуни", които имат съвсем различна емблема.

Така че истинските кемтрейлс трябва да имат съответна емблема с надпис "TEAMCHEMTRALL" в горната част, което означава "екип от кемтрейлъри" и мотото отдолу "SPRAYFNDPRAY", което означава "Напръскайте и се молете!" Но този американски военнослужещ, който е свързан именно с командването на резерва на ВВС, а следователно и със същото въздушно крило 910, просто беше „рамкиран“, като му залепиха с помощта на Photoshop точно този стикер с кемтрейлс.

Сега, наистина ли си мислите, че някой, който пръска химически опасни вещества, намирайки се в близост в кабината с тези контейнери, спокойно ще гризе ябълка до тях, без да използва защитни средства и дори няма да реагира по никакъв начин на неговото снимане по време на това престъпно дело? А сандъкът се отваря просто.





Увеличаваме не тази фалшивка, а оригинала на тази снимка, която беше дадена в източника от линка на вътрешния човек. Какво имаме там? А това е съвсем различна емблема. Емблема на командването на резерва на ВВС. Така че отново - това е "фалшива следа".




Но сред инсайдерските снимки има една, на която ясно виждаме международната маркировка за биологична опасност върху контейнера. Това означава, че версията, че същият Монсанто е пръскал химически опасни вещества в свои интереси с помощта на кемтрейлърите е вярна. И, разбира се, отделът за кемтрейлс няма нищо общо с държавните военни структури, а със специалните поделения на глобалистките кланове на световния „елит“. Ето няколко интересни снимки, с тяхното лого, които успях да намеря в нета.





Както виждате, тези, които наистина пръскат всякакви боклуци в нашето небе, никога не си показват лицата. А на тези снимки, на които виждате военнослужещите и лицата им, това най-вероятно е фалшификат, под който са кадрирани онези хора, които не са свързани с "TEAMCHEMTRALL". Типичната тактика на слугите на паразитите е да оставят „фалшива следа“.




В мрежата има и снимки на арматурното табло с превключватели за управление на кемтрейлс. Така че технологията за пръскане на различни вещества в небето с помощта на кемтрейлс наистина съществува. Следователно химически опасните вещества могат да се пръскат по същия начин. И през последните три месеца специално наблюдавах статистиката на смъртността и заболеваемостта от „коронавируса“ и всеки път след появата на тези кемтрейлс в нашето небе, в продължение на поне 5-7 дни се забелязваше стабилният им растеж. И имаше 5 такива наблюдения, така че това не може да е просто съвпадение.




 Е, ако знаете нещо за дивизия от глобалисти, наречена "TEAMCHEMTRALL", пишете в коментарите. Разбира се, повечето от вътрешните снимки се оказаха свързани с програмата за времето и изменението на климата, но мисля, че що се отнася до тези, които ни тровят, за да предизвикат симптоми на болестта "covid-19", ние постепенно ще ги разконспирираме. Вече публикувах снимки на група независими изследователи от Первоуральск, които два пъти засичаха неидентифицирани превозни средства, невидими с просто око, докато снимаха кемтрейлс. Така че има всички основания да вярваме, че не всичко е чисто с тези кемтрейлс.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.