четвъртък, 30 декември 2021 г.

Как е заснета лунната измама на НАСА?

 Вече писах за някои от разкритията на професионалния фотограф, оператор, филмов продуцент и член на Кралското фотографско дружество Дейвид Пърси относно лунната афера на НАСА. Трябва да кажем, че първоначално той искрено вярваше, че американски астронавти са летели до Луната, но когато започна да изучава сам официалните снимки и видеоклипове от така наречената "лунна мисия", откри в тях стопроцентово доказателство за тази пълна измама на XX век, на която цялото човечество е жертва.


Разбира се, тъй като е професионален фотограф и оператор, откриването на всички тези "грешки" на режисьорите от "НАСА" по време на снимките в Холивуд не е било толкова трудно за него. Но много от тези "недостатъци" са ясно видими и за всеки мислещ човек, особено ако имате добро техническо образование и инженерно мислене. Така например ясно се посочват всички технически невъзможности, показани в научно-фантастичния филм, режисиран от С. Кубрик за НАСА.


Но днес ще поговорим за някои аспекти на технологията на тази "лунна мисия", разказани от Дейвид Пърси, известен професионалист в тази област. Например той успя ясно и практически да потвърди, че официалните видеоклипове "астронавти на Луната" са направени с 50% забавяне, за да се симулира лунната гравитация. Между другото, можете да намерите видеото на НАСА в мрежата и да го гледате сами, като удвоите скоростта му. Ще видите обикновени хора, които се движат ясно в условията на земната гравитация, и следователно всички тези снимки изобщо не са направени на Луната.



Но ето какво казва самият Дейвид Пърси за цялата тази технология за заснемане на "лунната мисия": "Направихме няколко подобни експеримента с хронометър, за да установим този процент на забавяне. Как е постигнат ефектът "забавено движение"? Много е просто! Първо, те заснеха преминаването на астронавта в "Рапид" с 60 кадъра в секунда и след това го показаха на филмов проектор с 30 кадъра в секунда. В резултат на това движението на екрана се забави наполовина. Същият астронавт се движеше по-плавно и бавно.


Уверяват ни, че всички репортажи от "Аполо 11" са били заснети на Луната с телевизионна камера и предадени на Земята като телевизионен сигнал. Телевизионната камера снимаше само с една постоянна скорост от 30 кадъра в секунда. И не можеше да увеличи честотата при снимане, т. е. камерата не можеше да заснема забавени кадри. След това този материал беше прехвърлен от телевизионния екран на 16-милиметров филм, така че всички изображения, заснети от телевизионния екран, трябваше да запазят широчината на телевизионния екран, което означаваше, че на екрана се виждаха остри хоризонтални ивици.


Такава е спецификата на телевизионния образ от 60-те години на миналия век. На изображенията от видеоклипа на НАСА обаче не се вижда телевизионен изпускател. Така че всички тези кадри са заснети предварително, преди обявявените полети. И то не с телевизионна камера, а с филмова камера със скорост 60 кадъра в секунда, след което се заснема с нормална скорост от 25-30 кадъра в секунда и се излъчва на телевизионни екрани по целия свят, уж от Луната. . . "


И така, този честен професионалист в областта на киното и фотографията ни разкри самата технология, която стои зад заснемането на най-голямата измама на миналия век. И той далеч не е единственият професионалист в тази област, който разобличава тоталната измама на човечеството, извършена от глобалистките кланове и наетите от тях "говорещи глави". Защо въпреки всички нови доказателства официалните лица продължават да мълчат по темата? Но рано или късно цялата стена от тотални лъжи, грижливо изградена от слугите на паразитите (не само за лунната афера), ще се срути и ще погребе всички под себе си.


И като отлагат този момент, те само утежняват последиците за себе си. Защото продължаването на мълчаливата подкрепа на тези лъжи няма да допринесе за повишаване на доверието на хората в така наречената "официална информация". Особено след като много от постулатите на така наречената "официална история" и "официална наука" вече са се оказали толкова фалшиви, колкото и лунната афера на НАСА. Така се оказва, че ако властите не започнат да казват истината, хората няма да имат вяра в тях. А докъде ще доведе това в бъдеще, решавате вие.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.