събота, 25 декември 2021 г.

Рептилоидите са манипулаторите на хибридния "елит" на Земята

 Чинканас са подземни пещери и тунели в Южна Америка, свързани помежду си с безброй сложни проходи. Многобройните входове към тези подземни лабиринти водят до пещери и пропасти. Но от известно време насам, по нареждане на властите, всички тези входове са плътно запечатани с решетки.


Това е така, защото много ловци на злато от древни, праисторически цивилизации, които са се спускали в тъмните дълбини на Чинканас, са изчезнали безследно в тези безкрайни лабиринти. Тези, които имаха късмета да излязат на повърхността, бяха изплашени до смърт от непознатите живи същества в този подземен свят.


Твърди се, че съществата са рептилоидни и приличат на хора и влечуги. Именно за тези непознати на съвременната наука същества се отнасят легендите на древните култури в Южна Америка, Индия и Хималаите. Човеко-змиите и човеко-гущерите са били позната част от представата на тези древни народи за заобикалящия ги свят.


Например в древните индийски легенди се разказва за човек-змия - нага, който живее под земята и пази древни съкровища. Подобни легенди има и сред индианците хопи. Информацията за тези същества е доста противоречива. Именно тези същества са дали на човечеството много от знанията и науките, които са го тласнали към технократски път на развитие.


Смята се, че рептилоидите са студенокръвни същества, неспособни да изпитват човешки чувства. За да се стоплят, те използват енергията на хора и други същества. А техните деца, които са хибриди между нашите раси, са научили първоначално чистите духовно хора на измама, преструвки, коварство, злоба и омраза. Те създават и държавната Пирамида на властта чрез измама и хитрост, ръководейки я като класа от владетели и жреци.


Така между хората започват размирици и войни, които позволяват на хибридите да създадат култ на кръвни жертвоприношения, подхранващи жизнената енергия на техните рептилоидни предци, маскирайки ги като догматични религии. И това е една от основните причини, поради които човечеството постоянно е въвличано в различни войни, революции, социални и икономически катаклизми. Смята се, че родната планета на рептилоидите е била богата на мед, откъдето идва и синият цвят на кръвта им, и че съществата обичат да живеят в близост до медните находища на нашата планета. Това е и причината т. нар. "Елит" на човечеството, представен от хибриди, прикрити под човешка форма (най-богатите кланове и кралски семейства на Земята), да се нарича "синя кръв".


Някои изследователи твърдят, че тази рептилоидна цивилизация е един вид изгнаник в нашата галактика. Някога технократският начин на развитие е унищожил родната им планета. Оттогава те са вечни скитници в търсене на подходяща за тях планета.


Тактиката им за проникване в разумни цивилизации е винаги една и съща: първо искат да бъдат приети като бежанци, а след това с измама и хитрост отклоняват тези цивилизации от първоначалната им чистота, принуждават ги да работят за собствените им интереси и излагат местната планета на опасност от унищожение. Но в един момент членовете на местната цивилизация се разбунтуват срещу диктата на рептилоидите и ги прогонват от планетата си.


Именно този злополучен опит принуждава цивилизацията да запази присъствието си на Земята в тишина. Манипулирайки човечеството чрез своите слуги, хибридния "елит" на човечеството, рептилоидите използват всякакви средства и технологии, за да попречат на човешкото съзнание да се "събуди" и да разбере какво наистина се случва на родната им планета.


Ето защо култовете към насилието, похотта, "златния телец", важността и величието, предназначени да поддържат човечеството в полуживотинско състояние на същества с полузаспал разум, се разпространяват толкова упорито.


Искаме ли да продължим да бъдем роби на тези същества, в ролята на техни донори на енергия? Искаме ли техните необмислени техногенни дейности за разграбване на ресурсите на нашата планета да я превърнат в опустошена гигантска "мина"? Искаме ли да продължаваме да помагаме на "елитните" хибриди да ни мамят и използват хитро? Ако не, време е да се събудите!Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.