вторник, 28 декември 2021 г.

Цивилизацията на сатанистите иска да унищожи всички нас

 От хиляди години на нашата планета съществува сатанинска цивилизация, дошла при нас от космоса. Нейните верни слуги целенасочено унищожават не само руския народ, но и цялата бяла раса. Именно тази цивилизация е успяла да поведе народа на Атлантида по пътя на черната магия, както и да въведе чрез своите верни слуги култа към кръвното жертвоприношение.


Резултатът от налагането на тези черни култове е неминуемата война между Атлантида и Арктика-Ориана, чийто наследник става ведическа Русия. Тази война се е състояла преди много хиляди години. Последиците от тази война запращат човечеството в Каменната ера, а за някогашния "Златен век" се споменава само в приказките и легендите. Но сатанинската цивилизация не се е отказала от опитите си да господства над света и да наложи на човечеството "нов световен ред".


И, за да не се досещат хората за тези планове, грижливо са скрити и унищожени древни артефакти, както и напълно фалшифицирана история на Ведическа Русия - единствената сила на планетата, която дори с цената на гибелта си не е позволила световното господство на Силите на Злото.


Но тази война продължава. Хиляди наемни слуги на сатанинската цивилизация заблуждават хората с фалшиви "авторитетни" изявления, като умишлено крият и ретушират присъствието на представители на тази цивилизация на нашата планета.


Научните организации и властовите структури са под зоркия контрол на паразитни същности. А всички, които участват в осъществяването на плановете им за световно господство, които организират кървави човешки жертвоприношения чрез революции, войни, бунтове, местни конфликти, етнически и идеологически "чистки" и т. н. , всъщност са предатели и врагове не само на ведическа Русия, но и на цялото човечество.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.