понеделник, 27 декември 2021 г.

Дали псевдоскептицизмът по отношение на НЛО е дело на демонични цивилизации?

 За този феномен може да се пише много, но той няма нищо общо с "борците срещу псевдонауката". Въпреки това всички категорични твърдения за неговото предполагаемо несъществуване се правят под диктовката и по съвет на онези сили, които старателно крият истината за себе си от по-голямата част от човечеството.


Неслучайно руският уфолог В. Ажажа свързва несериозното и псевдоскептично отношение, наложено на човечеството към проблема НЛО, с факта на съществуването на друг разум, под чийто невидим похлупак човечеството се развива от стотици години. Духовният и психофизическият контрол на земната цивилизация се упражнява толкова умело, че повечето хора остават в пълно неведение за него.


В действителност обаче всичко не е толкова гладко и благополучно. Само през 2003 г. в Русия са изчезнали около 100 000 души, в САЩ - около 50 000, а по света - около 2 милиона. И този брой се увеличава с всяка изминала година.


Както посочват уфолозите, само малка част от тези изчезвания са свързани с престъпления. В други случаи тези изчезвания са пряко свързани с феномена НЛО и да си затваряме очите за това означава да угаждаме на всички онези сили, които гледат на човечеството или като на глупав и безмълвен добитък, или като на биологичен материал за своите експерименти.


Отричането на съществуването на феномена НЛО, както и прекаленият ентусиазъм в изучаването на въпроса, могат да донесат много проблеми, тъй като близкият контакт с НЛО в огромната си част има отрицателно въздействие върху здравето на хората и другите живи същества. Например В. Чернобров, доктор на техническите науки, посочва следните последици от такова излагане:


1. Изгаряния от първа и втора степен по лицето и ръцете в резултат на невнимателно приближаване до НЛО или прелитането му на малка височина.


2. При близък контакт с НЛО наблюдателят може да загуби двигателните си способности за времето на контакта с обекта.


3. Контактно лице, което се приближава към НЛО, може да бъде спряно или дори повалено от някакъв вид еластична среда (защитно поле). Висенето или прелитането на НЛО често води до усещане за бръмчене, изтръпване и загуба на съзнание.


4. При различни ситуации на близък контакт може да се наблюдава явление, подобно на токов удар.


5. Възпалението на очите може да възникне в резултат на излагане на ултравиолетова радиация.


6. Често, когато НЛО се приближи, хората и животните изпитват панически страх.


7. Свидетелите на кацане на НЛО понякога говорят за странни миризми на сяра, озон или просто за остри миризми.


Според известния руски уфолог - кандидат на техническите науки, доктор на философските науки В. Ажажа основните негативни последици от контакта с НЛО могат да бъдат различни наранявания и смърт на хора, отвличания без връщане, масови ротационни краткосрочни отвличания (с връщане) и вивисекция върху тях (до 10% от населението), промяна на психофизичния стереотип на хората.


Въпреки това уфологичната статистика показва, че 95,6 % от хората, които влизат в контакт с НЛО, страдат от различни заболявания, включително психични, когато различни видове "гласове", появяващи се в човешкия мозък, започват да ги подчиняват на волята си. А подобно подчинение ясно показва демоничната природа на източника на контакта. В това отношение позициите на много от уфолозите са сходни с тези на църквата. Но според същата статистика 4,4 % от контактите не предизвикват разстройство и могат да се считат за положителни.


Технологията и възможностите на извънземните са зашеметяващи, Те са способни да блокират паметта, да вкарват явна дезинформация в нея, което е много очевидно от глупостите, които някои "контактьори" разпространяват. А с такова информационно оръжие се осъществява пълен контрол над нашия свят. Но не всички новини са лоши. Подобни технологии доказват, че психиката е особена форма на материята, която позволява да се манипулират физически обекти, пространство и дори време. Следователно психодуховното, а не технократското развитие е това, което ще ни помогне да се измъкнем от контрола на тези "князе на нашия свят" и да станем господари на собствената си съдба.


Не всички прояви на феномена НЛО са свързани със силите на мрака и разрушението. Поне част от него е проява на същества, чиято дейност е да помагат на човечеството, а не да го поробват. Всичко това още веднъж доказва, че проблемът за феномена НЛО е един от най-важните за съществуването на човечеството, а несериозното и псевдоскептично отношение към него отразява единствено интересите на онези сили, които са доволни от съществуващото статукво в нашия свят.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.