вторник, 14 декември 2021 г.

Бил Гейтс не е предсказвал пандемия от "модерната болест", а е изказвал плановете на сатанинските елити

 Въпреки медийната истерия от преднамерени лъжи за истинската причина за коронавирусната пандемия, която страстно се раздухва от сатанинските глобалистки кланове, за всеки, който има способността да мисли и да анализира информацията, е съвсем очевидно, че зад появата на настоящата коронавирусна пандемия стоят същите враждебни кланове на световния "елит", които бяха замесени в пандемията от "испански грип" преди около век. На първо място това са клановете Гейтс и Рокфелер.

И така, как Б. Гейтс е могъл да знае преди 10 години, че настоящата пандемия от коронавирус ще се появи в бъдеще? Само ако самият той е участвал активно в тази програма на глобалистките сатанински кланове за генетично модифициране и намаляване на човечеството. И за да не обвиняват слугите на тези сатанински кланове честни хора под измислени предлози, за да защитят интересите на господарите си, бих искал да приведа като източник на тази информация репортаж от руския държавен телевизионен канал "Звезда", излъчен в новинарската емисия от 29. 04. 2020 г. И точно за това беше историята:

"Б. Гейтс: "Тъжно е, но дори САЩ са го направили достатъчно зле. Сега не е моментът да говорим за това, а да съберем цялото си научно познание!"

Глас зад кадър: "Кой би се усъмнил в това? Този богат човек е колкото знаещ, толкова и жаден за пари. Ето как Бил Гейтс в ефира на CNN размишлява върху икономиката във време на пандемичен коронавирус. Става дума за загуби в размер на трилиони долари. Само че милиардерът ги е преброил преди девет години. По време на интервю за същия канал през 2011 г. той вече знаеше, че през следващото десетилетие човечеството ще има нужда от експериментална ваксина!"

Б. Гейтс: "Това ще намали честотата на заболяванията, ще намали броя на населението. Това ще бъде от полза за всички нас и за околната среда. Това изобретение дава шанс на човечеството да се погрижи за себе си:



Глас зад кадър: "За какъв вид изобретение точно става дума? - Бил Гейтс не дава подробности. И какво значение има сега, щом това интервю сякаш вече не съществува. Уебсайтът на CNN изтри връзката едва преди ден, но ние успяхме да възстановим материала от резервно копие. Остава въпросът: девет години по-късно какво не е наред с публичните разкрития на известен ИТ разработчик в областта на медицината?"

Политологът М. Пападопулос: "Откъде Бил Гейтс е знаел преди години, че ще има нов вирус? Бил Гейтс е компютърен разработчик. Той не е нито учен, нито лекар. Той няма абсолютно никаква компетентност по въпросите на ваксинацията. И все пак той е представен като човек, за когото се предполага, че е "голям авторитет" в областта на ваксините и вирусите. Това е глупост!"

Глас зад кадър: "Истинският абсурд, според експертите, е, че ваксинациите са необходими, за да се намали населението на света. Самият милиардер каза това на конференция през 2015 г. За тази цел тя инвестира милиарди долари в разработването на ваксини, а Западът нарича това "благотворителност". Ето го Бил Гейтс в розов пуловер с черен вирус на заден план, година след епидемията от ебола, който дава прогнози за бъдещето"



Б. Гейтс: "Сега основният риск от глобална катастрофа не изглежда като изстрел от ядрен взрив. Приличат на вирус. Ако нещо може да убие 10 милиона души през следващите няколко десетилетия, това вероятно ще бъде силно заразен вирус, а не война. Не ракети, а микроби. . . "

https://tvzvezda. ru/news/20204291417-UZoRH. html

Всеки, който се интересува, може да гледа края на тази история по телевизионния канал "Star", наречена "CNN: Бил Гейтс предсказал коронавирусната епидемия преди пет години / Новини от 29. 04. 2020 14:22", за мен е съвсем ясно, че цялата тази сегашна коронавирусна пандемия е била предварително подготвена от глобалистите-сатанисти, за да намалят броя на човечеството. И дори не крият, че всички техни "ваксини" са "експериментални" и са създадени именно с тази цел.

https://www. lifesitenews. com/news/bay

Но слугите на глобалните сатанисти не бяха "пробити" от тези разкрития на Б. Гейтс, нито дори от неотдавнашната реч на Щефан Елрих, президент на фармацевтичното подразделение на "Байер", който призна, че мРНК ваксините са пример за клетъчна и генна терапия, провеждана с цел намаляване на раждаемостта и световното население (https://www. lifesitenews. com/news/bayer-executive-mrna-shots-are-gene-therapy-marketed-as-vaccines-to-gain-public-trust/), а от безумно нехуманнoтo поведение на слугите на глобалните сатанисти директно на национално и регионално ниво.

Отдавна се съмнявам дали руският управляващ елит ще участва в този глобален нехуманен експеримент на сатанинските кланове на световния "елит", но именно призивите за "поголовност" и "задължително" нарушаване на Нюрнбергския кодекс, противоконституционното и противозаконно разделение и дискриминация на населението чрез QR кодове, въвеждането на жестока цензура срещу инакомислието и заплахите за наказателно преследване срещу онези, които не искат да се превърнат в генетично модифицирани биороботи клас "служебен човек" като нищо друго ме убеди в това. Защото виждаме, че в останалата част на света се случват абсолютно същите процеси, т. е. причината за всичко това е глобална и наднационална и всички тези дейности се координират от един център (СЗО и ООН).

Нека се опитаме да включим логиката. Например някой наистина създава някакво чудодейно лекарство за някаква опасна болест, т. е. не някаква експериментална глупост от световните сатанисти, а наистина работещо лекарство. Въпросът е: ще принуди ли населението да използва масово този лек? Никога! Ако лекарството е наистина ефикасно и тези, които не са го използвали, наистина виждат, че хората не се разболяват и не умират след това, тогава няма нужда да принуждавате никого. Всеки сам ще се нареди на опашка за него. Но всички призиви за "задължителност" и "поголовност" издават само злите и егоистични планове на някои слуги на сатанинските кланове на световния "елит" по отношение на народите на техните страни. А фактът, че тези слуги на глобалистите вече се опитват да променят националното законодателство в съответствие с интересите на господарите си, показва, че те са напълно обезверени в собствената си безнаказаност. Но Нюрнбергският кодекс и международният съд за престъпления срещу човечеството не са отменени.

Но нека да продължим да разсъждаваме логично и по-нататък. Ако дадено лекарство наистина е преминало през пълния цикъл на подходящи изпитвания и не предизвиква много отрицателни странични ефекти, ще скрият ли създателите на такова лекарство протоколите от изпитванията при разработването му и ще вземат ли подпис от всички, които са принудени да го използват, за да са "доброволци" и да не претендират в случай на нежелани последствия? Със сигурност не. А как биха постъпили създателите на едно наистина чудотворно лекарство, ако група учени, които се съмняват в неговата безопасност и ефикасност, започнат да се противопоставят на въвеждането му? Ако наистина сте създали ефективно средство за защита, ще предложите да се съберат независими групи от учени и експерти, които да продължат да изследват и тестват средството, включително да поканят всички съмняващи се да участват.

И какво виждаме? И това, което виждаме, е, че съмняващите се биват заглушавани, заплашвани с отнемане на медицинските им дипломи и наказателно преследване за предполагаемо "разпространяване на невярна информация". Но кой всъщност разпространява тази "неточна информация"? Моето лично мнение е - всички, които ни говорят за "колективен имунитет" и че уж с увеличаването на процента на ваксинираните смъртността и заболеваемостта от коронавирус ще се подобрят. В края на краищата, дори с просто око може да се види, че макар и че по света се наблюдава постоянно увеличаване на ваксинациите с "чудодейни" ваксини, се съпътства от ръст на смъртността и заболеваемостта.

Например американският лекар В. Зеленко, който действително е създал успешно лечение на коронавирус, като е излекувал над 600 души без нито един смъртен случай, включително такива известни личности като президента на САЩ Д. Тръмп, президента на Бразилия Ж. Болсанару, израелския министър на здравеопазването Й. Лицман, твърди, че използването на тези "ваксини" от глобалистките кланове увеличава смъртността от коронавирус от 0,5 % до 7,5 %, а в страните с високи нива на ваксинация с тези ваксини от Б. Гейтс - Израел и Сейшелските острови - са обхванати от епидемия от нов щам "делта".

https://www. fondsk. ru/news/2021/11/17/bomba-vracha-vladimira-zelenko-54922. html

И така, дали тези, които призовават за поголовност и задължителност и за нашата страна, също искат да провокират същото "избухване" на нови щамове? Защо негативният опит в други страни не се проучва и взема предвид, а се свежда до баналното налагане на репресивни мерки и дигитален фашизъм, както и до разпространяването на дезинформация сред населението? И все пак дори самите създатели на някои от нашите ваксини пишат в публикация в чуждестранното медицинско списание The Lancet и в изявленията си в глобалистките медии, че именно увеличаването на броя на ваксинираните и свръхваксинираните хора ще активира по-нататъшни и още по-смъртоносни мутации на коронавируса.

https://www. mdpi. com/2076-393X/9/7/779/htm

https://www. forbes. ru/forbes-woman/441329-odna-iz-sozdatelej-sputnika-v-o-rabote-nad-vakcinoj-i-zensinah-virusologah

Но същите тези хора в нашите руски медии не само призовават за увеличаване на броя на ваксинациите, но и за репресивни мерки срещу всички, които започнат да им задават напълно основателни "неудобни въпроси". Например руският учен д-р И. А. Гундаров, професор, главен изследовател в Научноизследователския институт по обществено здраве и управление на здравеопазването към Московската медицинска академия "Сеченов", анализира опита от използването на ваксини срещу морбили-19  в различни страни и предоставя нагледни графики, показващи постоянното нарастване на смъртността и заболеваемостта от коронавирус в страните с високи нива на ваксинация. https://www. youtube. com/watch?v=6YeJIHSP4vc

Как биха постъпили в такава ситуация тези, които наистина "се грижат за общественото здраве"? На първо място, те ще започнат повече изследвания на проблема, за да открият причината за негативните тенденции. А още по-малко би било налагането и задължителната употреба на лекарства, които не само не предпазват от нови и смъртоносни вируси, но и провокират тяхната собствена поява (мутация), а оттам и нови заболявания и смъртни случаи сред населението. Това, което виждаме, са откровени репресии, нарушаване на свободата на словото и заплахи за наказателно преследване срещу малцината лекари, които са останали верни на Хипократовата клетва и поради това са истински загрижени за увеличаването на смъртността и заболеваемостта в страната с увеличаването на броя на ваксинираните хора.

Някой научно и експериментално ли е опровергал аргументите и анализите на тези учени-медици? Не, не го е направил, а защо не? Защото очевидно няма нищо, което слугите на глобалните паразити да могат да направят, за да го опровергаят. Затова прибягват до информационен тормоз онлайн, представяйки опонентите си като някакви маргинализирани екстремисти, които уж са "против ваксинирането" и допринасят за броя на смъртните случаи. Но в действителност повечето от тези лекари не са "против ваксинирането", а против чудовищния експеримент върху човечеството, при който хората са принудени да използват експерименталните разработки на глобалистките фармацевтични корпорации чрез измама и заблуда и чрез ограничаване на свободата на движение.

Тези, които са прочели материалите от линковете в началото на публикацията, са убедени, че самите глобалисти дори не крият този факт. И именно най-яростните привърженици на "задължителните и принудителните мерки" крият тази информация, т. е. оказва се, че те са "разпространители на неточна информация" и следователно трябва да носят наказателна отговорност за това. Но още по-престъпни са онези, които не само насърчават, но и принуждават хората да участват в този експеримент. И аз лично не разбирам защо те само увеличават степента на своята вина, като въвеждат антинародно законодателство, цензура и наказателно преследване на инакомислието и цифровия фашизъм, които попадат в обхвата на юриспруденцията на Нюрнбергския кодекс и Международния съд?

А в случай че след няколко месеца, половин или една година започнат масови смъртни случаи сред ваксинираните, те просто ще бъдат разкъсани на парчета от роднините и приятелите на загиналите. Особено ако стигнат до децата с експерименталните си ваксини. Споменатият вече американски лекар В. Зеленко, въз основа на своя клиничен опит, заявява, че преживяемостта на децата от "коронавирус" е 99,998% и следователно ваксинирането на децата с тези ваксини, според него, е истинско сатанинско жертвоприношение. Ето какво каза той пред равинския съд в Израел чрез видеовръзка.

Изглежда обаче, че алчността и стремежът към печалба на членовете и роднините на фармацевтичната мафия са засенчили и последните остатъци от разумност в тях. Това означава, че планът на техните господари да "очистят" най-ревностните си слуги може да се осъществи. И не защото самите им господари са "бели и пухкави" и искат да помогнат на човечеството, а защото им е изгодно да прехвърлят цялата отговорност за масовата смърт върху тези "боксови круши" и да ги използват за постигане на собствените си егоистични цели за световно господство в рамките на сатанинския "Нов световен ред".

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.