петък, 10 декември 2021 г.

С. Юровских за тайното предназначение на обелиските

 Наскоро научих, че темата за истинското предназначение на античните обелиски е интересна и за друг независим изследовател - Сергей Юровских, който изучава такива древни структури като пирамидите от около 20 години. И въпреки че неговата версия за технологичното предназначение на тези древни устройства е малко по-различна от моята, е много важно да се разгледа всеки проблем от различни гледни точки. И точно така трябва да разгледаме миналото си в търсене на улика към истината.



Трябва да кажа, че С. Юровских забеляза, че в много съвременни „центрове на властта” т.нар. "световни правителства" като Ватикана, Лондонското сити и Вашингтон, окръг Колумбия, САЩ, сега също са издигнати обелиски, които най-вероятно имат немемориална цел.

И така, в един от последните си видеоклипове, озаглавен „Голата МАТРИЦА“, Сергей отново засегна тази тема. Неговата версия е, че древните обелиски, в частност египетските, са били ретранслатори, които улавяли универсалната енергия (етер?), излъчвана от пирамидите, резонирали с нея, усилвали я и я предавали за нуждите на древната цивилизация. Тоест, според неговата версия, обелиските са усилватели-ретранслатори на някаква "универсална енергия". Това потвърждава моето мнение и мнението на много други алтернативни изследователи, че големите пирамиди в Гиза изобщо не са гробници (в тях няма погребения), а най-истинските древни електроцентрали. Така че в първата част неговата хипотеза не е нова.



Но неговата версия за това как тези устройства сега се използват от представители на паразитните сатанински кланове в техните „центрове на сила“ е доста уникална. И така, С. Юровских е сигурен, че под тези модерни архитектурни комплекси са погребани останките на хибридни нечовеци или дори извънземни паразитни същества, които са истинските собственици на т.нар. "световно правителство". И благодарение на тези останки се разпространява вълновият генотип на „три-чакровия консуматор”, т.е. кодирането на съзнанието на хората се извършва за възприемане и усвояване на онези твърде унизителни „ценности”, които усърдно налагат на човечеството паразитните сатанински кланове на световния „елит” за неговото израждане и смърт.



Според Сергей, този вълнов генотип, разпространяван от тези устройства, има много силен ефект върху цялата околна среда и хората, които са в обхвата на такива усилватели с ретранслатори, автоматично стават същите паразити по природа. И естествено това въздействие е най-силно изразено при децата и младите хора.



Също така Сергей отбелязва, че по-рано подобни обелиски са били издигнати на герои от войната, т.е. под тях бяха истинските гробове на тези герои. В този случай генотипът на тези герои беше подсилен от обелиските и препратен на масите. Но в наше време, според Сергей, на много места останките на истински герои са заменени от слугите на паразитите с представителите на паразитна цивилизация или техни хибриди. Следователно повечето от тези комплекси работят и за „промотиране” на паразитните сатанински „ценности” на истинските господари на „новия световен ред”. Това обяснява защо толкова много представители на човечеството и особено неговото по-младо поколение са се превърнали в носители и проводници на тези твърде деградиращи и дегенеративни „ценности”.

Освен това, според Сергей, тези устройства вече могат да се използват и за "вземане на енергия" от хората (очевидно затова са монтирани обелиски на обществени места), което се използва за собствени цели от цивилизацията на паразитите. Разбира се, версията на Сергей трябва да се разглежда в рамките на хипотезата, тъй като нямаме преки доказателства за нейната правилност. Но не може да му се отрече наличието на определена логика. Отбелязвам много болезнена реакция на наети бърборковци на паразитите към темата за истинското предназначение на древните обелиски.



Това означава, че ние, независимите изследователи, се движим в правилната посока. И е възможно да не е далеч денят, в който ще бъдат създадени устройства, които улавят вълновата радиация от тези обелиски. И тогава с помощта на такива устройства ще бъде възможно надеждно да се тестват всички тези технологични устройства за наличието на положително или отрицателно енергийно-информационно въздействие върху околното пространство и да се потвърди или опровергае версията на Сергей Юровских. Но до този момент, като работна хипотеза, тя има пълното право да съществува.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.