четвъртък, 2 декември 2021 г.

Кой провежда глобален експеримент върху човечеството?

 Знаете ли, през цялата тази „ковид кампания“ не ме напуска мисълта, че сме свидетели на глобално постановъчно шоу, организирано от глобалистките кланове на световния „елит“ и неговите корумпирани слуги. Много глупави "извинения" постоянно чуваме от тях в медиите, които явно са предназначени за хора, които напълно са загубили способността си да мислят и анализират случващото се.

Казват ни, че всичките им рестриктивни антиконституционни мерки са насочени към запазване на здравето на хората. Но нека мислим логично. Какво ни предлагат лобистите за интересите на глобалистките кланове от либералното крило на руското правителство? Да се ограничи достъпа на неваксинирани хора на обществени места. С каква цел? Нещо като спиране на „разпространението на пандемията“. Но дали ваксината гарантира, че човекът, който я е поставил, вече няма да се разболява от този „ковид“? Въобще не. И това се признава дори от привържениците на антиконституционното „задължение и заключване“. Казват ни, че ваксинираните са леко болни. Какво се случва в действителност? Ето един ваксиниран човек, който се разболява от "covid" в лека форма и го смята за обикновена настинка. И тъй като по някаква причина са решили да ограничат достъпа на тези, които не са болни, както изисква международното и руското законодателство в случай на епидемии, а именно неваксинираните, се оказва, че ваксинираното лице, като носител на вируса, разпространява заразата на всички обществени места, заразявайки други хора.

Тоест, ако здрав човек със силен имунитет не се разболее, тогава свободата му на движение е ограничена, на основание, че не е ваксиниран, а този, който е ваксиниран и е носител на инфекцията - моля, отидете навсякъде и заразявайте здравите хора. Странна "загриженост за здравето ни", нали? И искат да ни убедят, че по този начин искат „да спрат пандемията“? И според мен всичко това е най-истинският саботаж. Когато наистина искат да спрат пандемия или епидемия, тогава се въвеждат ограничителни мерки за всички носители на вируса, независимо дали са ваксинирани или не.

Сега въпросът е защо въпреки факта, че са необходими 5-6 години за общия цикъл на създаване на ваксина, една година след обявяването на СЗО за „пандемията от коронавирус“ се обявява създаването на такава ваксина, но в същото време никъде не се публикуват подробни протоколи от резултатите от нейните тестове, включително първия етап, който трябва да се проведе върху животни? И ако тези ваксини наистина са толкова „чудотворни“, тогава защо всички ваксинирани хора са принудени да подпишат доброволно съгласие за ваксинация и отказ от претенции за всички негативни последици? Защо създателите на ваксини не поемат отговорност за тези негативни последици, нито държавата, която въвежда дискриминационни и антиконституционни промени в името на тяхното „ограничение и задължение“, или всички, които призовават за тези антинародни мерки?

Всичко това много прилича на чудовищен престъпен експеримент върху хора, напълно нарушаващ Нюрнбергския кодекс, който е създаден точно да спре подобни престъпни експерименти върху хора, които процъфтяват в нацистка Германия. Окупирани ли сме от нацистите на Хитлер, след като в страната се налагат същите промени в законодателството?

Всички сме призовани да бъдем ваксинирани, разказвайки ни откровени „приказки“ за факта, че някакъв „стаден имунитет“ уж ще ни „спаси от пандемия“, но в действителност виждаме, че с увеличаване на броя на ваксинираните се увеличава също смъртността и  заболеваемостта. Как става така? Оказва се, че чудодейните ваксини" не само не намаляват нивото на заболеваемост и смъртност, но и постоянно го увеличават? И това се вижда особено ясно в страни като Израел и Монголия, където броят на ваксинираните е близо 100%. В същото време в същия Израел все пак бяха въведени същите антинародни ограничения за тези, които не получиха QR кодове, след като си инжектират експериментални ваксини. Оказва се, че ни лъжат за "колективен имунитет" и дори не се изчервяват. Очевидно жаждата за печалба от разпространението на глобалистките ваксини засенчи последните проблясъци на рационалност и адекватност сред лобистите на „ограниченията и задълженията” от властовите структури и научния „елит”. Все пак вижте: всеки, който активно ни налага „електронен концлагер“, в една или друга степен е свързан с фармацевтични корпорации, на които държавата плаща от бюджета кампанията за „ваксина“.

https://regnum.ru/news/3307870.html

https://bloknot.ru/obshhestvo/nazvany-imena-teh-kto-zarabotal-milliardy-na-vaktsine-sputnik-v-796389.html

Още повече, че отначало ни казват, че „чудотворните“ ваксини са валидни до края на живота, след това, че са валидни 3 години, 1 година, шест месеца, а сега се говори за необходимостта от реваксинации почти всеки месец. Вие сериозно ли? Колко трябва да е пълен идиот някой, за да приеме тази откровена лъжа на тези, които решиха да отрежат повече "парчета от баницата" за сметка на здравето и живота на своите народи, принуждавайки ги да се превърнат в „лабораторни плъхове“ и „морски свинчета“ в експериментите на сатанинските кланове на глобалистите за генетичната модификация на човечеството?

С поредния глупав кьорфишек ни казват, че вирусите мутират и се появяват нови щамове, срещу които разработените ваксини вече са безсилни. Но в същото време те призовават всички да бъдат ваксинирани с тези ваксини, които не са ефективни срещу нови видове вируси. И те не просто призовават, а открито принуждават, нарушавайки основния принцип на ваксинацията - доброволността.

Е, да кажем, че съвременните вируси изведнъж започнаха да мутират в наши дни няколко пъти по-бързо, отколкото обикновено се случва с тях. Но каква е причината за тези мутации? Например, учени от центъра „Гамалей“ публикуваха научна статия в чуждестранно медицинско издание, че причината за това е именно „стадният имунитет“, към който сме призовани: "Става очевидно, че в условията на повишен колективен имунитет, развил се в  резултат на минало заболяване и ваксинация, броят на вариантите на SARS-CoV-2 с мутации в RBD и S протеина бързо ще се увеличат."

https://www.mdpi.com/2076-393X/9/7/779/htm

Тоест, мутациите на вирусите се увеличават точно с увеличаването на броя на хората, които са били болни и ваксинирани. Усещате ли логиката в цялото това измамно изпълнение? Лично аз не. Оказва се, че "ограничението и задължението" се въвежда само с цел да се провокират нови мутации и появата на още по-опасни и смъртоносни щамове вируси, които тепърва ще убиват и ваксинираните, и неваксинираните. И това е истинско престъпление срещу човечеството.

И после ни казват, че нашите ваксини, за разлика от западните, не съдържат никакви боклуци и са ефективни. Но в същото време те въвеждат абсолютно същите ограничителни мерки срещу неваксинираните, както на Запад, така и в целия останал свят. И налагат на хората абсолютно същите QR кодове, които са началото на истинския "електронен концлагер". Така че може би всички ваксини във всички страни са точно разработка на глобалисти-сатанисти? А може би това изобщо не са "ваксини" за болести, а нещо друго? Например - препарат за генетична мутация на човечеството в бироботи от класа „служебен човек“?

https://www.svoboda.org/a/27511650.html

Знаете ли защо мисля така? Не само защото всички тези „ваксини“ се появиха твърде бързо и не само защото не са публикувани в свободен достъп подробни протоколи от техните тестове и всички странични ефекти, в нарушение на Нюрнбергския кодекс, но и когато при ваксинациите хората са принудени да подпишат документ за доброволно участие в този експеримент и отказ от претенции от всякакви негативни последици. Но и поради други причини, които всички заедно изглеждат много подозрителни.

Например, знаехте ли, че всички симптоми, диагностицирани като "covid", са абсолютно същите като симптомите на отравяне с химически опасни вещества? Например, като луизит, берилиев флуорид и азотен диоксид или фосген? Прочетете симптомите на отравяне с тези химикали - те са същите като при "covid"! И така, на какво основание ни се казва, че всичко това е точно „ковидна болест“, а не химическо отравяне? Да, само на базата на указанията на СЗО и някои PCR тестове, чийто създател и разпространител са същите глобалистки организации на СЗО! Оказва се, че дори в периода от 2017 до 2019 г., т.е. всичките три години преди официалното обявяване на "коронавирусната пандемия" от СЗО, всички държави-членки на СЗО, тайно от своите народи, закупиха от едни и същи СЗО "тестове за covid-19"

https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2017/tradeflow/Imports/partner/WLD/nomen/h5/product/300215

https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2018/tradeflow/Imports/partner/WLD/nomen/h5/product/300215

https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2019/tradeflow/Imports/partner/WLD/nomen/h5/product/300215

Това означава, че целият този античовешки експеримент е подготвен предварително и точно от структурите на глобалните кланове на сатанистите (ООН, СЗО). И това ни кара силно да се съмняваме, че основната причина за принуждаването на хората да се ваксинират експериментално е именно „пандемията“ на вируса. А може би просто хората се тровят с отровни вещества, за да се провокира у тях т.нар. "Covid симптоми"? Разбира се, логично е да се запитаме как ни тровят? Но има такъв феномен като „кемтрейлс“, който също е широко разпространен по цялата Земя, което също свидетелства за неговия глобален наднационален характер. И също така вече беше отбелязано, че именно след появата на кемтрейлс през следващите дни статистиката отбелязва увеличение на „заболеваемостта и смъртността от covid“. Така че връзката между тези явления е много очевидна.

По същия начин в някои случаи токсични вещества могат да се съдържат в разтвори, доставяни за "дезинфекция" на различни помещения и места за масово събиране на хора. В същото време хората, които извършват тази дезинфекция, може да не осъзнават опасността, която застрашава не само техния живот, но и живота на други хора. И смятам, че ако проследим доставчиците на тези средства, отново ще отидем при всички тези структури на глобалистите като СЗО и ООН.

И вижте каква картина хипотетично се очертава в същото време: първо, през 2015 г. се обявява програма за създаване на генетично модифицирани биороботи от класа „служебен човек“. След това, в периода от 2017 до 2019 г., всички страни, принадлежащи към СЗО, купуват тестове от все още несъществуващия коронавирус "covid-19". Когато тези покупки и доставки приключат, тогава през март 2020 г. СЗО обявява режима „пандемия от коронавирус covid-19“ и хората започват да диагностицират честотата на това „covid-19“ заболяване при хората в съответствие с указанията на СЗО и закупените тестове в предишни години.

В същото време всички медии, контролирани от глобалистките кланове на световните сатанисти, започват истерична кампания за сплашване на хората, за да ги уплашат максимално. Именно за тази цел е обявена карантината. И за да убедят хората в реалността на тази опасност, те редовно се тровят с отровни вещества, провокирайки отравяне на тялото с различна тежест, до смърт и диагностицирайки всичко това като резултат на „ковидна болест“. И най-силната интоксикация на тялото с такова отравяне се представя като последствия от въздействието върху тялото на този вирус.

После се обявява краят на първата „вълна на пандемията“ и хората отново се оставят да се отпуснат, но след това с помощта на кемтрейлс организират нова „сезонна вълна“ и отново започват да разпалват истерия. И тогава, на върха на тази вълна, се обявява създаването на „чудотворни ваксини“. И разбира се, уплашените хора вече не си задават критичния въпрос как е възможно да ги създадат толкова бързо и да преминат през целия необходим цикъл от тестове. Естествено, най-изплашените от истерията на СМИ веднага тичат да се ваксинират. Но се оказва, че техният процент не е достатъчен за успешното преминаване на експеримента на глобалистите върху генетичната модификация на хората. И тогава се завърта нов маховик на истерия, за да се получат нови „морски свинчета“ – обявяването на задължителната ваксинация на работниците в определени отрасли и сфери на дейност, както и на държавни служители и служители на държавни корпорации.

Но и това не беше достатъчно за слугите на глобалистите. Ето защо те въвеждат дискриминационни QR кодове, за да разграничат своите морски свинчета от останалата част от стадото и да ограничат свободата на движение и конституционните права за всички неваксинирани. В същото време в медиите се раздухва истерия, където за продължаването на „пандемията“ и за нарастването на смъртността и заболеваемостта не са виновни създателите на експерименталните „ваксини“ и не увеличаването на броя на ваксинираните хора, а на тези хора, които не отиват да участват в този антихуманен експеримент като опитни животни.

И ние прекрасно виждаме как зад цялата тази шумотевица с „пандемията“, с разделянето на хората на ваксъри и антиваксъри и противопоставянето им един срещу друг, „електронният концентрационен лагер“ е наложен на всички народи на Земята от слугите на глобалистите-сатанисти. И сега вече най-ревностните слуги на античовешката сатанинска сила вече открито заявяват, че в бъдеще тези QR кодове, разработени да контролират местоположението на „лабораторните животни“, ще заменят обикновените паспорти.

https://svpressa.ru/politic/article/316287/

Но те просто не разбират едно просто нещо, че в "тотален електронен концентрационен лагер", където контролът над оцелелите след този експеримент, 500 милиона души ще бъде поет от изкуствен интелект (и само с помощта на тези кодове, с което се е съгласил всеки ваксиниран), вече няма да са нужни "овчари" на национално ниво. Ето защо собствениците им от световния „елит” имат хитър план да премахнат този „отпадъчен материал”, за който разказа новозеландски инсайдер, който е имал контакт с представители на този „елит”.

https://www.godlikeproductions.com/forum1/message4920416/pg1?c1=1&c2=1&disclaimer=%26%231055%3B%26%231088%3B%26%231086%3B%26%231076%33B%1076%3 % 3B% 26% 231083% 3B% 26% 231078% 3B% 26% 231072% 3B% 26% 231090% 3B% 26% 231100% 3B

Така че всички пламенни и ревностни привърженици на „ограничаването и задължението“ със собствените си неразумни действия само приближават собственото си унищожение. Точно като онези ваксъри, които след като се поддадоха на фалшивата пропаганда на медиите, контролирани от глобалистите, излизат с гняв към онези, които не искат да последват примера им.

Но освен конституциите и законите на държавите, съществуват и Законите на Вселената, чийто основен принцип се основава на свободата на избор, дадена ни от Създателя. И всеки, който нарушава този принцип, неминуемо ще носи отговорност за това. Ето защо глобалистите-сатанисти повериха този античовешки експеримент на своите слуги от националните елити, които предадоха своите народи за печалба от реализирането за сметка на държавните бюджети на т. нар. глобалистки "ваксини". Все още ли не сте разбрали защо местата на инжектиране на тези „ваксини“ намагнитват метални предмети в продължение на няколко дни и защо са създадени ефективни скенери, които на 100% могат да разкрият дали човек наистина е получил такъв разтвор в тялото си?

Чували ли сте нещо за "Интернет на умните неща" за проекта "умни къщи", който ще бъде в "умните градове"? А управлението на тези „умни неща“ се осъществява с помощта на „умен нанопрах“ и 5G мрежи. И подобни решения, минаващи като „ваксини срещу вируси“, превръщат хората в същите „умни неща“, контролирани отвън и подчиняващи се на чужда воля. Но очевидно „пълният комплект“ на този „умен нанопрах“ причинява много силен страничен ефект под формата на смърт и загуба на здраве (инвалидност). Ето защо са необходими реваксинации, за да се „разтегне“ това „удоволствие“. Но тъй като слугите на глобалните кланове бързат, те започнаха да съкращават периода между реваксинациите под измислени предлози. Е, тъй като хората бавно започват да осъзнават, че това явно не е истинска ваксинация, а някакъв чудовищен античовешки експеримент, който нарушава конституцията и федералните закони, слугите на глобалистите започват да "натискат" за антинародни промени в законодателството . И всички тези процеси протичат едновременно по целия свят.

Разбира се, картината, която нарисувах за вас, е само хипотетична. Но много по-логично и правдоподобно обяснява цялото беззаконие, което се случва около нас, в сравнение с доста глупавите оправдания и откровените „приказки“ на създателите на ваксини и привържениците на „ваксинацията“. Да вярваш или не в това е лична работа на всеки. Не призовавам никого сляпо да вярва в това. Освен това може и да греша в някои подробности. Просто включете мозъка си и критично наблюдавайте процесите, протичащи около вас, и внимателно проверявайте всяка информация, която ви се хвърля, опитвайки се да ви наложи сляпа вяра. Истинската опасност за човечеството идва именно от този експеримент, заради който хората се убиват с химически бойни агенти, за да бъдат принудени към т.нар. „ваксинация“, от нейните поръчители, разработчици, спонсори и изпълнители, принуждавайки да се участва в нея.

Между другото, знаете ли кой е спонсорът на този експеримент върху човечеството, наречен "covid-19"? Разбира се, друга глобалистка организация - Световната банка. В документите на банката ясно е посочен периодът на финансиране на тази античовешка програма за генетична модификация на хората – от 2 април 2020 г. до 31 март 2025 г. И така, освен фармацевтичните корпорации, които печелят от реализацията им за сметка на бюджетни средства, зад принудата към „ограничение и задължение“ стоят користните интереси на чиновници от различни рангове, които вероятно получават „възнаграждение“ от глобалистите пропорционално на броя на хората, включени в експеримента като "опитни животни". Ето истинската причина за тяхната ревностна „загриженост за здравето на населението“, по време на която за този експеримент вече принуждават възрастни хора и хора с хронични заболявания, а в бъдеще смятат да стигнат и до децата.

... И това е за вас линк "закуска" към документа на Световната банка към датата на финансиране на програмата, наречена "COVID-19 STRATEGIC PREPAREDNESS AND RESPONSE PROGRAM (SPRP) (P173789)" в размер от 6 трилиона щатски долара. Така че всички ви карат към тази експериментална „ваксинация“ съвсем не заради нечия глупост, а с доста конкретни егоистични цели – да спечелят яхти и вили на Каймановите острови за сметка на здравето и живота ви.

https://documents1.worldbank.org/curated/en/993371585947965984/pdf/World-COVID-19-Strategic-Preparedness-and-Response-Project.pdf

И ето още един "пъзел" за вас, за да докажете верността на казаното от мен. Благодарение на корумпираните слуги на глобалистите-сатанисти, които окупираха нашето образование, финансово-икономическа сфера, наука и медицина, сега глобалистката корпорация Pfizer, която вече изби куп хора на Запад и в Израел, сега ще тества своята експериментални глупости върху народите на Русия.

https://russian.rt.com/russia/news/928332-pfizer-novyi-preparat-koronavirus

Въпреки това предлагам всички прозападни измамници да докажат лоялността си към собствениците си, като изразходват всички дози от експерименталния препарат върху себе си. В крайна сметка толкова много обичате всичко западно, че сега ви се предоставя страхотна възможност да умрете за интересите на своите господари. Също така предлагам да се инжектират няколко дози от тези лекарства безпроблемно и без изключение на всички, които са санкционирали тези тестове на глобалистката фармацевтична корпорация над народите на Русия, както и на всички, които настояват за „задължителна и всеобща“ ваксинация. Нека отговарят за думите си със собствения си пример. Между другото, знаете ли, че на въпроса дали е ваксиниран със собствена ваксина, шефът на Pfizer даде отрицателен отговор? Знаете ли защо? Защото всеки, който участва в този антихуманен експеримент, за разлика от вас, отлично знае какво всъщност представляват техните „ваксини“ и „лекарства за covid“.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.