петък, 3 декември 2021 г.

8 ТЕХНОЛОГИИ, С КОИТО НИ ПРАВЯТ ДЕГРАДАНТИ

 Криминалните хроники, разказващи ни за поредната мерзост, която не е характерна за здравия човек, се превърнаха в символ на нашето време. Множество изнасилвания на деца, брутални убийства, полудели психопати, убиване на минувачи – всичко това всъщност не е ядрото, а само върхът на айсберга. Това е само отвратителната част от проблема, която е очевидна за повечето. Този "айсберг" е огромен и многостранен, той е безкраен в своите прояви, състоящ се не от хора, не и дори не от животни, това сравнение е обидно за последните. Не, този „айсберг“ се състои от същества от третия вид, променени, болни, които са се изгубили, водени от изкривени инстинкти, химерни фантазии. Тези същества, които нямат земен вид и са загубили връзка с Небесното семейство, се наричат ​​отрепки.

В повечето случаи те стават дегенерати не при раждането, а през живота. Всеки път, когато вземаме решения и вървим срещу вътрешния си глас, прекрачваме мечтите и идеалите си, се превръщаме в отрепки стъпка по стъпка. Макар че по-точно би било да се каже, че ни превръщат в отрепки, ние сме превърнати в безлика и отвратителна биомаса, която създава добавена стойност за собствениците на това чудовище. Важно е да осъзнаем, че сме жертва на определена психологическа технология, която се прилага в масов мащаб. Освен това е толкова очевидно, че доказателствата за конспирация ще бъдат излишни. И мотивът за това престъпление е очевиден – създаването на идеален роб, надарен с човешки физически възможности, интелектуални способности, но лишен от душа, превърнат в идеално средство за увеличаване на капитала.

Създаване на същество, късогледо, неспособно да разбере картината на света, създание със специфична създадена за него система от ценности, примитивно същество, служещо на химери, същество с плътно блокирано съзнание от по-висок порядък - идеален роб на всички времена и народи, отрепка.

Отрепката е много лесна за контролиране, защото е предвидим и прост, лесен е за манипулиране без негово знание, просто трябва правилно да подредите набора от необходими стимули. И ако един такъв е предвидим, значи е безопасен за управляващите. Тази технология е просто още един етап от развитието на робската система. В древни времена оковите на роба са били направени от желязо и насилие, сега методът за изработване на окови е станал много по-сложен, можем да кажем, че сега оковите на роба се правят по технологията "стелт".

Сега за тази технология. Не е възможно да се опише подробно в рамките на една статия, защото е невъзможно да се опише накратко какво е създадено от злодейски гениални умове в продължение на много десетилетия, ако не и векове. Ще се опитаме да разкрием само най-очевидните точки. Основното оръжие в техния арсенал, оръжие, което убива душата. Основната цел на това оръжие е проста, тя се състои в подмяната на ценностите. След като видите основата на технологията за дегенерация, ще бъдете предупредени. И както се казва, предупреден означава въоръжен.

И така, нека накратко да открием тези стълбове на деградацията:


1. Възпитанието на децата се изгражда по схемата за стимулиране на инфантилното поведение сред децата, с други думи, процесът на настъпване на социална зрялост се забавя изкуствено.

Това се прави, за да се оползотвори енергията на младите хора в периода на най-голяма активност (от 15 до 25 години). Факт е, че през всички исторически времена по-голямата част от революционерите е била именно тази категория население. Млад мъж има пик на физическа и интелектуална активност към 20-годишна възраст, той е здрав, умен, горещ, принципен и безкомпромисен. Опасно, нали? Достатъчно е да си припомним, че Александър Велики е бил само на 20 години, когато е започнал „кариерата си“, княз Святослав към момента на смъртта си е бил на не повече от 30 години, Иван Грозни превзема Казан на 22. А в наше време (особено в Европа) на тази възраст младите хора се считат за „юноши“. За това е предназначено възпитанието на социалния инфантилизъм, за да превърне създателя на историята в здрав и безопасен човек. И нека излишната енергия се слее някъде, например, в безразборни сексуални отношения, в алкохол, наркотици или в улична престъпност;

2. Отглеждане на момичета и момчета по общи стандарти

Това се прави не толкова, за да се внуши мъжественост на жените, колкото за да се отнеме от мъжете;

3. Насаждане на егоцентрична картина на света

Егоистът е самотник, добре, как да не цитирате Маяковски: „... единица – вздор, единица – ноль, один, даже если очень важный, не подымет простое пятивершковое бревно, тем более дом пятиэтажный ...". Или „разделяй и владей“, както са казвали древните римляни;

4. Формиране на образа на „успешен” човек

На тест този „успешен“ човек не е нищо повече от образ на идеалния роб на системата. Вратовръзка, яке, шеметна кариера, страхотен дом, скъпа кола, почивка в чужбина, ирландско уиски. Страхотно, а? Ето ви един късметлия, но всъщност той е идеален роб, защото зависи като наркоман от нещата си. Затова той ще направи всичко, за да поддържа стабилността на системата, ще изтърпи всяко унижение по пътя нагоре по кариерната стълбица. Той ще скрие всичките си детски мечти толкова дълбоко в себе си, че ще се самозабрави, превръщайки се в човекоподобно създание, в отрепка.

Това включва и други образи на "успешни" хора. Тук има и "готин" як човек с бира в бара, и "кучка", която сменя мъжете като ръкавици, и феминизирана мадам, и гангстер. Като цяло за всеки вкус и цвят. Изберете каквото искате. Няма само образ на защитник, образ на воин, образ на майка, образ на поет, учен и т.н. Едни изкривени заместители на естествените човешки модели на поведение;

5. Секс и насилие, вместо доблест и любов

Не е тайна, че сексуалните инстинкти са сред най-силните. Съответно, чрез темата за "секс" човек може да повлияе на човек по определен начин. Освен това сексуалните инстинкти, както всички други инстинкти, съставляват нашата тъмна, животинска част от личността, несъзнаваното от по-нисък порядък. Тези инстинкти се стимулират чрез средствата за масова информация, рекламните технологии, пропагандата в научната и художествена литература, компютърните игри.

Фридрих Ницше е казал: „Човекът е въже, закрепено между звяра и свръхчовека – въже над бездна”. Така че, от психологическа гледна точка, "свръхчовекът" се свързва с най-висшата форма на нашето несъзнавано, регион, който действа като източник на творческо, научно, поетическо вдъхновение, източник на героични дела. А областта на долното несъзнавано е свързана именно със звяра, с инстинктите, с насилието, страха. И "свръхчовекът", и звярът са неразделни части от нас самите, само че при някои "свръхчовекът" доминира над "звяра", докато при други, обратно. Нека ви кажа една малка тайна, нашите господари се страхуват от развитието на по-висша форма на несъзнаваното у робите си, защото тази част от нашата личност е божествено дълбока, неконтролируема и непредвидима. Те правилно решиха за себе си, че чудовището на насилието над животни, свързано с репродуктивния инстинкт, със секса, е много по-малко опасно за системата, отколкото източникът на божествено вдъхновение. Именно поради тази причина мошеникът от психологията С. Фройд започна да насажда своята теория. Фройд не се тревожеше за науката, той се тревожеше за „окултизма” от несъзнаваното, тревожеше се за проявата на неистова божествена сила. По-скоро това притесни спонсорите му. За тях „сексът и насилието” е по-безопасно;

6. Консуматорството в негативния си смисъл е именно онова оръжие от техния арсенал, което „убива” няколко "заека с един куршум” наведнъж. Как консуматорството се различава от потреблението

Потреблението е обусловено от естествената необходимост на индивида да притежава този или онзи предмет. Това лесно се вижда в примерите. Якето ти е скъсано/изтъркано, отиваш и си купуваш ново - това е консумация, но ако отидеш и си купиш яке, защото е марково/ модерно на цвят/ или просто защото искаш да изпъкнеш пред другите - това е консуматорство. С други думи, консуматорството е неумерено, а не естествено обусловено потребление. Защо е толкова важно за съществуващата система. Е, първо, консуматорството е двигателят на техния икономически модел, тъй като той непрекъснато стимулира търсенето, което от своя страна стимулира производителите към ръст, а електоратът бива тласкан да получава нови заеми, без които съществуващата парична и финансова система ще се срине. На второ място, консуматорството е отличен антидепресант, който намалява социалното напрежение в обществото и най-важното, определя кръга от разрешени цели за населението. Трето, хората са пристрастени към него, както към всеки „антидепресант“, което означава, че прави хората зависими, слаби и лесно контролируеми. Четвърто, отново, макар и в по-малка степен, но блокира висшето несъзнавано.

7. Табу върху благородството

Благородството е опасно за тяхната система, защото създава непредвидимо и неконтролируемо поведение у хората. Страхуват се от неясни мотиви, по-удобно им е, когато хората са водени от алчност, похот, зависимост, порок.

8. Унищожаване на семейните ценности

Тази точка отчасти се припокрива със „секс и насилие“, но има своите специфики. Разрушаването на семейните ценности допринася както за унищожаването на националните култури, така и за атомизирането на обществото, стимулирайки егоизма и зверското поведение.

Изброените методи в никакъв случай не са пълен списък с оръжия от техния арсенал, но целта на всички тези методи е проста – да убиете вашата душа, вашата душа. И най-интересното е, че има едно универсално лекарство за това нещастие - да помниш и да се слушаш вечно. Не продавайте идеалите си за зелена хартия, никога не действайте срещу вътрешния си глас, дори ако изглежда рационално. Интелектът е най-важният инструмент, но много не може да се обясни с суха логика. Човек притежава не само интелигентност, но и емоции, чувства, интуиция. Здравият човек трябва да има развити и четирите аспекта. И само вашата душа е в състояние да обедини тези противоречиви и несъвместими части от вашите личности. Не го продавайте дори под страх от смърт или бедност, да живееш с продадена душа е много болезнено и безсмислено. Защото вашата душа е тази, която знае за истинската ви цел. Исканията могат да бъдат безкрайно различни, можете да бъдете учени, художници, музиканти, инженери, строители, селяни, воини и много други, можете да създавате и разрушавате, не се страхувайте.


Основното нещо е да не се превръщате в отрепки, безлики, живи мъртъвци от духовно ненавистна система, отдалечаваща ви от себе си.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.