неделя, 26 декември 2021 г.

Нужна ли ни е ролята на глупавото стадо?

 Защо властимащите се опитват да развият животинските вкусове и интереси, които пронизват "ценностите на западната демокрация" в човечеството? Но именно при животните стадният инстинкт е силно изразен. Стадото винаги се подчинява безусловно на водача и го следва сляпо, като покорно предава съдбата си в неговите ръце.


В човешкото общество също е лесно да се манипулира едно глупаво и послушно стадо, в което ролята на "лидери" се изпълнява от различни политически фигури. Но индивидуалността и самостоятелността на самите лидери е само внимателно индоктринирана привидност. Зад фигурите на политическите фигури - "водачите на стадата" - винаги има "пастири", които остават скрити за нас и които им дават нужната посока, като неусетно ни водят към осъзнаване на необходимостта от "нов световен ред" като единствена възможност за нашето бъдеще, което няма алтернатива.


Но наистина ли тази опция е толкова безалтернативна? Зависи ли съдбата на човечеството от необходимостта от намаляване на населението, от пълното чипиране и роботизиране на хората и от пълния контрол върху живота им от страна на манипулаторите, представлявани от финансовия и олигархичния елит на Земята (Ротшилдови-Рокфелерови-Морган-Барух и др. )?


Но за да видим и осъзнаем възможностите за по-хармонична версия на нашето бъдеще, е необходимо да надхвърлим чисто животинското ниво на развитие и да преминем към по-високи етапи на съзнанието - космическото ниво. Езотеричното знание играе роля в този процес, като пробужда скритите сили на нашето съзнание.


Ето какво пишат за това Н. Михеева, О. Шамшурина и С. Фрай в книгата си "Диагностика и моделиране на съдбата": "Все още нашата цивилизация остава чисто природна, живееща на земно ниво, поддържайки един вид животинска версия на живота. Съвременното общество все още е изградено върху стадния модел. В стадата, както знаем от биологията, обикновено има силен лидер, който сам избира средата си и постоянно се бори с други животни, принадлежащи към различни стада...


Човечеството е просто още едно стадо на природата, или по-скоро маса от стада на едно животно, наречено човек. Тези човешки стада - държави, националности, религиозни обединения - вечно воюват с други човешки стада. И все пак във всички религиозни писания на всички религии Първият човек е описан като чуващ и виждащ Твореца.


Той е получил указания да даде имена на всички животни и да има власт над тях, т. е. чрез разума, който носи Космическия канал, да стане истински Човек. Но Първият човек (като дете, което е отворило само земния канал) очевидно не е могъл (или не е искал) да отвори своя Огледален лотос и Космическия канал и е останал да живее на животинско ниво, където има само удоволствие, храна и възпроизводство...


Ако Космическият канал не е отворен, енергията ще тече на малка струя през Земния канал, като понякога създава вихри в чакрите. Човек трябва да изразходва много енергия, за да поддържа в хармония потока на енергията в чакрите и енергийните меридиани, които отиват към органите, което означава неправилно функциониране на органите и системите, неадекватно поведение и болести.


Отварянето на космическия канал ще бъде различно, но това не е толкова важно. Основното е, че енергията на космоса живее във вас, движи се по своя канал и носи колосални знания и възможности, които понякога идват под формата на прозрения и откровения.


Живеем във велики времена, когато енергията на космоса все повече изпълва човешката цивилизация. Чрез нея хората с отворен космически канал създават велики изобретения, които използваме постоянно. Усъвършенстват се телефоните и телевизорите, а невероятното творение на космоса е интернет. По-възрастните хора може би си спомнят за вида на съраунд носителите, използвани преди: винилови плочи, магнетофонни ролки, касети.


Сега информацията, скрита във флаш картите, се побира в дланта на ръката ви, но удивителното е, че всяка информация може да бъде материализирана. Можете да разпечатвате снимки, книги, да създавате схеми на къщи, пътища, двигатели - всичко това е малка част от това, което Космосът знае и може да прави. Главното е да се научим да приемаме тези знания, адаптирайки ги към условията на живот на нашата планета, защото именно за това живее човекът, намиращ се едновременно в материалния свят на планетата - в природата, и във виртуалния духовен свят на Космоса.


Но именно на този процес се противопоставя фалшивият "елит" на Земята, който използва всякакви технологии за манипулиране на съзнанието, за да ни "върже" на чисто животинско ниво и да ни накара да имаме съдбата на тъпи "овни", послушно следващи волята на "господари" и "пастири". Само че имаме ли нужда от всичко това? Помнете: имаме избор и сме способни сами да изберем бъдещето си, вместо доброволно да се осланяме на волята на фалшивите "господари" на човечеството.


Имаме правото да изберем за себе си по-хармонична и естествено развиваща се версия на бъдещето без войни, революции, бунтове, природни и причинени от човека бедствия, икономически кризи и социални катаклизми, епидемии и безмилостна експлоатация от невидими манипулатори.


Точно това е тайната, която псевдоелитът на Земята се опитва да скрие от нас, като ни внушава животински вкусове и желания. Точно това е тайната, която ни разкриват езотеричното знание и съвременната квантова физика.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.