петък, 17 декември 2021 г.

Използват ли ни като безплатни "батерии"?

 Защо мислите, че те толкова обичат да прелитат над стадиони и други подобни места? Дали защото самите стадиони приличат на гигантска "чаша"? Но в крайна сметка те обикновено не летят над празни стадиони, а по време на състезания или други публични събития (напр. церемонии по откриване на Олимпийски игри, музикални концерти или митинги).



Така че те не се интересуват от самите стадиони, а от стадионите, пълни с хора. Какво правят хората на тези стадиони? Дават воля на емоциите си: да "подкрепят" любимите си спортисти, да слушат любимите си изпълнители и музиканти или да подкрепят политическите си лидери.

Но ако хората "освобождават" тези емоции, не може ли тази енергия да бъде "събрана" и използвана за собствени цели?

При това формата на "чаша" е по-добра от всичко друго за концентриране и усилване на тази енергия.

Така че защо да не използвате тази "безплатна" енергия? Оборудване на машините със специални "капани" и "батерии за презареждане"?



Но смятате ли, че НЛО се появяват само над стадионите? И погледнете по-отблизо отгоре какво става. Въпреки че невинаги са видими с просто око, на снимката можете да видите много от тях, особено в инфрачервения или ултравиолетовия диапазон.



Мислите ли, че те не "висят" над тълпи от хора по време на мирни митинги и демонстрации, както и по време на протести и бунтове?

Наистина ли не е ясно защо вие, подобно на стадо овце, сте натикани от вашите "пастири" на площадите и сте принудени да "изпускате" емоциите си? И то не само на площада.



Има и други идеални "предаватели" на вашата енергия, в които хората обичат да се събират. Но тези, които са щастливи да бъдат нечия "батерия", няма да разберат. Тези, които не са, се досещат сами.



Изглежда, че героите от филма "Матрицата" са били прави, че някой ни използва като самозареждащи се безплатни "батерии". И не е ли това причината да ни промиват мозъците, да сеят междуетнически, междурелигиозни, междурасови и междупартийни раздори? Не е ли това причината, поради която винаги ни представят "виновниците за всички наши проблеми", за да ни провокират към емоционален отговор?



И всичко това, за да може "батерията" да започне да се "изтощава". И за предпочитане на определени места, заедно с други подобни "батерии". В края на краищата "ефектът на тълпата" е много заразителен в своето емоционално единство. Така енергии с различно качество и съдържание могат да се концентрират на точно определени места.



Всяка "батерия" е проектирана за определен брой цикли "зареждане-разреждане" и чудно ли е колко бързо се повреждат тези "батерии", които са подложени на най-интензивна "употреба"? Или може би бихте се успокоили с мисълта, че вашите "лидери" получават нещо от "пастирите" за това? В края на краищата трябва да има някакъв реален стимул за тях да събират всички правилни "батерии" в точното време и на точното място, нали?

Но все пак кои са тези сили, които са решили да ни използват като безплатни "батерии"? Помислете внимателно за това в свободното си време.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.