събота, 18 декември 2021 г.

Нужен ли ни е пътят на биороботите?

 Способността ни да влияем на реалността е пряко пропорционална на развитието на съзнанието. Когато се "разшири", те се увеличават значително. Ето защо определени сили толкова упорито се опитват да ни наложат стереотипите и догмите на света на биороботите: при такова "тясно" съзнание почти нищо не зависи от човека, той е напълно във властта на сили, които смятат, че имат право да решават съдбата му.

Такова глупаво и безмозъчно "стадо" е много лесно да се манипулира и да му се наложи реалност, която е изгодна за "господарите" на човечеството. Именно чрез тях по-голямата част от човечеството формира робската реалност на "зомбита" и "биороботи", без дори да осъзнава, че цял живот е мамена и използвана като роби и "дойни крави", което я лишава от възможността да формира по-добра и по-хармонична реалност на свободно развиващи се индивиди.

Чрез тях средният съвременен човек е във властта на пространството и времето, тъй като съзнанието му е затворено в тесните граници на триизмерното възприятие. И за да го поддържат в това състояние на тъпо невежество, му натрапват все повече "играчки" (предимно технически устройства), които отнемат голяма част от времето му, за да го пропилеят, и постоянно му внушават догми, които ограничават възприятията и възможностите му (като например, че всичко, което се знае, вече е известно и измислено, или сляпото отричане на всичко, която надхвърля грубата форма на материята).

Хората са "хипнотизирани" от това информационно въздействие, безсмислено повтарят съмнителни догми и фанатично вярват в тях. Те следват стереотипните модели на поведение, установени в света на биороботите, точно както стадото овце се подчинява на волята на пастира, който в този случай остава невидим, отвъд ограничения обхват на триизмерното възприятие. Така, волно или неволно, повечето хора стават съучастници и роби на тези невидими същности, които Библията и други писания наричат "паднали ангели", начело с "княза на този свят".

Такова човечество, живеещо по правилата и законите, вдъхновени от паралелните реалности на Подземния свят, е в по-голямата си част съзнателни и несъзнателни черни магьосници, и следователно - обречено на безперспективно бъдеще.

Ето защо излизането извън рамките на ограниченото възприятие е първата стъпка към постигането на истинска свобода. По-нататъшното "разширяване" на съзнанието значително увеличава способността ни да формираме реалността, особено ако тя съвпада с намеренията на Създателя. Осъзнатите парапсихологически способности са следващата стъпка в нашата еволюция и нашето бъдеще - бъдеще, свободно от "паднали" същности, генериращи енергии на злото и разрушението - пряко свързани с тяхното развитие.

Д. Нюсъм например може да отвива 6-7-милиметрови болтове от гайки, и то в съд с тапа. Друг уникум, С. Норт, многократно е демонстрирал способността си да телепортира различни предмети, които също се намират в затапени съдове. Очевидно многобройните случаи на материализиране на ножове в градове на японския остров Хокайдо, за които медиите съобщават през 2003 г. , са свързани с експериментите за телепортация на неизвестни уникуми.

Моника Техада също има съзнателни телекинетични способности. Още на четиригодишна възраст тя може да изправи зъбите на алуминиева вилица. По-късно способностите ѝ започват да се изучават от учените. Така изследователят Винокуров описва същността на проведените с него експерименти:

"Дава й се прозрачна пластмасова или стъклена тръба, запечатана от двете страни, с права метална (бронзова или алуминиева) лента отвътре. Моника фиксира лентата с поглед, напряга се и металът потрепва, а лентата сякаш се свива и започва да се извива в спирала. След това спиралата отново оживява, бавно се изправя и отново се превръща в панделка.

Ето и други подобни наблюдения. На дъното на стъклената колба има гъвкав проводник, а колбата е затворена със стъклена запушалка без триене. Под напрегнатия поглед на Моника жицата оживява и се превръща в силует на динозавър с отворена уста. Момичето също така може да огъва и изправя вилици с поглед и да премества малките части на джобен часовник по стъклото. Веднъж дори успя да огъне краищата на дебел метален прът под стъклото, без да се допре до него".

Парагваецът Фернандес-Карлос Ибаро не е чужд на телекинезата, тъй като е в състояние да премества различни предмети, като сомбреро, метална мастилница и чаша с вода, по гладка маса от разстояние три метра, както и руснакът Валерий Авдеев. Последният може от разстояние да отклони стрелката на компаса и да я накара да се върти, както и да движи самия компас.

Академик Ю. Кобзарев коментира дара на Авдеев по следния начин: "Проведохме теста многократно и при условия, които изключват използването на каквито и да било устройства. Що се отнася до експериментите на Валерий Авдеев, той наистина е в състояние да повлияе на иглата на магнитния компас от разстояние над един метър. Това със сигурност е явление, което трябва да бъде проучено.

Сибирската лечителка Анастасия, героинята от известната поредица книги на Мегре, също има способността да се телепортира съзнателно. Ето как самият той описва тази нейна способност:


" - Кажи ми, Анастасия, можеш ли да се телепортираш в пространството? Ами да преместиш тялото си от едно място на друго?

- Защо ме питаш това, Владимир?

- Първо отговори конкретно: можеш или не можеш?

- Владимир, тази възможност съществува за всички хора. Но не съм сигурна, че мога да ти обясня естествеността на този процес. Отново ще се отдалечиш от мен, ще ме помислиш за магьосница. Ще ти стане неудобно с мен.

- Значи можеш?

- Мога - отвърна Анастасия, заеквайки, и се ръкува с него.

- Тогава демонстрирай, покажи ми как става това.

- Може би първо трябва да се опитам да ти го обясня. . .

-- Не, Анастасия, първо ми покажи. Винаги е по-интересно да се гледа, отколкото да се слуша. И после можеш да обясниш.

Анастасия се изправи отпуснато и затвори очи. Напрегна се леко и изчезна. Замаян, се огледах. Но на това място имаше само избуяла трева, а Анастасия я нямаше. Видях я да стои в другия край на езерото. Погледнах я и замълчах. Тя изкрещя:

- Да плувам ли до теб или отново. . .

- Отново - отвърнах и без да мигам, за да не пропусна нищо, се вгледах във фигурата на Анастасия, която стоеше от другата страна на малкото езеро. Изведнъж тя изчезна. Разтвори се. На мястото, където беше, не остана дори мъгла. Без да мигам, продължих да гледам.

- Аз съм тук, Владимир - гласът на Анастасия отекна до мен. Тя отново стоеше на метър от мен. Отдръпнах се малко от нея и седнах на тревата, като се опитвах да не показвам изненада или вълнение. . . " (В. Мегре "Сътворението").

Според отшелничката тези способности са присъщи на всяко човешко същество. Но за да ги проявите, ви трябват чисти мисли, способност да мислите с въображение, да си представяте себе си и тялото си подробно и конкретно, да имате желание, силна воля и вяра в способностите си.

Тя твърди, че можете да се телепортирате навсякъде, дори на друга планета - разстоянието няма значение. Просто трябва да си представите много живо къде искате да отидете. Този факт показва, че нашето съзнание, нашият енергиен "двойник", се телепортира първо, а след това "завлича" физическото тяло до това място. По време на такива телепортации обаче физическото тяло може да загине, например ако се телепортираме в кратера на вулкан или в епицентъра на природно бедствие.

Ето защо според Анастасия най-безопасната форма на пътуване, включително в други реалности, е "пътуването" в енергийното тяло: "Но е по-добре изобщо да не се движи тялото без нужда. В повечето случаи е достатъчно да излъчвате на разстояние или да движите само второто си, неосезаемо аз. . . Вторият човешки Аз и сега може да се движи и се движи свободно. Само че хората не си поставят никакви цели за това.

- В кого, в кои хора, кога се движи?

- Сега това се случва предимно когато човек спи. Можете да направите същото, когато сте будни, но поради ежедневната суматоха и всякакви измислени проблеми хората все повече губят способността да се контролират. Те губят способността си да мислят с въображение. ("Създаване").


Така можем да стигнем до категоричния извод, че в основата на такова магическо понятие като "намерение" (което е "ключът", задействащ нашите свръхестествени способности) стои "способността да мислим образно". Именно тази способност неминуемо губим, подчинявайки се на технократския начин на живот, и така самите ние ставаме като всички машини, които обслужваме. И, слава Богу, все още не цялото човечество се е превърнало в такива биороботи.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.