неделя, 19 декември 2021 г.

Още подробности за демиургичната система

 Може би някои биха ме попитали “От какво черпиш идеята, че системата се задъхва напоследък?”. Тя винаги е оставала в сянка, управлявайки нашия свят с пипалата си. Да бъде забелязана е било сложно, следите практически са отсъствали, а всеки опит поне да се проговори за нейната реалност се е наказвала със смърт. А сега вижте – какво става по целия свят напоследък? Във всяко важно и шумно събитие ние я виждаме, цифровите следи не са прикрити от нищо, кодовете на матрицата станаха прекалено очевидни. А някои опити за източване на гавах станаха просто идиотски и почти неефективни. 

Само затъпелите овце продължават да се държат така, сякаш нищо не се е променило. Този, който винаги се е криел, може да продължава да се държи така само в два случая: – или чувствайки своята сила и безнаказаност, но едва ли – все пак ние сме още живи, а такива тъпи и безперспективни действия не са били наблюдавани от системата никога преди; – или когато системата е гладна и вече не достига предишните обеми от енергия, а старите канали са неефективни. Ето защо започва един такъв неприкрит трясък в политиката, медицината, изкуството, средствата за масова информация. Строят се нови комплекси, а старите се преустройват и модернизират; плашат народа с плашила, които вече не плашат. И тогава системата се опитва да презареди някога мощни енергийни линии по самите движещи се кодове и канали. За пример – 20-годишнината от 11-09-2001г. и кулите-близнаци в Ню Йорк. Зарядът от честването е “подправен” от енергията на скръбта на цяла нация по гибелта на 3000 души, станали най-голямата група от заложни покойници, и както винаги, вечерта на датата бяха заредени в огромен, двоен портал. В небето със своите мощни лъчи се включиха 88 прожектора – по 44 от всяка групировка. И системата получи презареждане, което ще удължи живота й. Но вече знам – не за дълго!

Със сигурност мнозина са и задавали въпроса “Какво крият от нас?”. Всъщност тези твари нищо не крият. Те не крият нищо, отчитайки космическия закон за свободната воля и са длъжни да излагат на видно място всичко. Поради това тези забележими следи или ако предпочитате – трохички, подобно на тези от приказката за Хензел и Гретел, те винаги са видни. И е достатъчно човек просто да ги анализира, огледа, съпостави, да прочете и погледа допълнителна информация, и всичко това става истина от илюзорния и ефимерен мит, в който е било трудно да се повярва веднага. Разбира се, на всеки човек е тежко да повярва, че той живее в свят, в който са законите на “клетката”, в който действат твърдите закони, управляващи всички, при което се оказва, че много често човек мислейки, че има свобода на избора, избира измежду два варианта, като по този начин забравя, че винаги освен тях може да има и трети, четвърти, пети…

При нас тази свобода на избора е открадната. Всъщност тези твари нищо не крият, всичко се поддава на анализ, всичко може да бъде разкрито, всичко може да бъде чуто, видяно и намерено. И така – в планетарен план управлението се осъществява чрез особен механизъм, който бива наричан “квантов компютър”, “изкуствен интелект”, също и “демиург”, който всъщност следи в планетарен мащаб всичко да работи така, както е нужно на тези, които управляват този свят. Когато говоря за кодове, които често се използват от системата, това не е някаква фантастика или параноя, защото вече се натрупаха твърде много факти, които потвърдиха казаното. 

Не са възможни съвпадения в такова количество, това ще ви го каже всеки нормален математик, който може честно да отговори на поставения въпрос “Стават ли такива чудеса?”. Но съм наясно, че у мнозина съзнанието все още не е готово да възприеме такава реалност. И тук ще направя една уговорка – всичко това няма отношение към нумерологията, още по-малко към астрологията. Тук изобщо не е от значение какво свойство приписват на една или друга цифра, на група от цифри или на някаква комбинация… Това са прости числа, чрез които системата само съставя необходимите за нея кодове. Това не касае нашия личен живот, разбира се, ако вие самите не се намирате в центъра на вниманието на тази глобална система. Но във всеки случай тук не следва да има паника, а да се осъзнава всичко това, което става, а вие следва не само да наблюдавате този процес, а и да направите нещо.

Не е достатъчно да седите и чакате тези глобални изменения, които мнозина обещават. Това, което виждаме сега се явява последните конвулсии на системата. Няма как да не се съгласим с това – особено в последната година те започнаха да действат все по-предсказуемо, по-твърдо и дори по-нагло, но това е най-вероятно, защото те вече нямат изход. Представете си – тази кола, която ги е возела през цялото време – и изведнъж нейният двигател се е повредил. И те, слизайки от колата, са поставили в мястото на повредата някаква химикалка, с чиято помощ се надяват този умиращ двигател да запалят колата и да тръгнат пак. Да, това са последни опити. 

Не знам още колко ще продължава това, но ако ние предприемем конкретни действия, на първо място – да се свържем със своето съзнание, със своя разум, с разбирането за това, което става и действително с това, че е нужно да развиваме себе си, да не бъдем просто обикновени зрители, критици, а да станем човеци на делата.

А системата работи по тези кодове в глобален мащаб и когато стана въпрос за 44-ти градус като за определена “слаба линия”, ще нахърлям още веднъж тези факти, които оказват въздействие върху текущите събития. За начало – глобалният паметник “Родина-мать”, намиращ се на Мамаев курган, Волгоград. Координатите са красниречиви 48°44’32″N 44°32’1″E. Тук виждаме повторение на кода 44 32 и по дължина, и по ширина. 

На тази силова линия (44-ти градус) се намират такива градове като Беслан, всички вие знаете и помните събитията, какъв ужас и кошмар имаше там. Будьоновск – там има родилен дом, който се намира на пресечна точка между 44 градуса по дължина и 44 градуса по ширина (44.78311 и 44.18154). Град Моздок и авиобазата Моздок. Град Владикавказ… Там са и две столици – Ереван и Тбилиси, като и в двете също има статуи на Родина-мать. 

На 44-ти градус се намират и 3 вулкана – Казбек, Арагац и Арарат. Няма да намерите другаде на планетата такава линия, на която да са разположени 3 сходни по характеристики вулкани – при това с двойни върхове! И ако ги вземем така, както са подредени по тази линия – Казбек, Арагац и Арарат, разстоянието между тях е 333 км.

Работата е там, че тази силова линия, тази пъпна връв на нашата Земя не е била 44-та, това е било пренаписано, преправяно, координатната мрежа е била променена, въвели са система на измерване в метри и километри, в секунди, т.е. за нашата версия на матрицата са променили всичките тези показатели, за да могат да въведат нужните за техните цели кодове.

Те източват жизнената енергия от нашата планета, т.е. тук става въпрос не само за това, че тя бива изтощена по своите водни ресурси, горски, газ и всякакъв вид природни ресурси, тук проблемът е, че източват и планетарната жизнена енергия, точно както го правят и с нас, т.е. ние сме вид ферма за тях. И именно поради това, точно на тази силова линия те организират всякакви устройства и събития. 

Често възниква такъв въпрос – защо само кодове, математика и т.н.? Те са най-лесни за намиране и доказване. Макар че системата работи не само с математически кодове, тя работи често и на ниво архитектура, на ниво звуково въздействие, на ниво астрономия, например с някои ориентири и установка на връзка с дадени събития, ставащи в космоса, било с лунния цикъл, било със слънчевия. Не е тайна, че един от образите, предизвикващи патриотизъм у всеки французин е Жана д’Арк, жената-воин в онези времена е почти легендарна. Официалната рожденна дата на Жана е утвърдена от декрета на папа Пий Х. На 6-01-1904 г. за нейна рожденна дата е приета датата 6-ти януари 1409 или 1408 г., въпреки че до този момент официалната версия за годината на нейното раждане е 1412 г.

Да обърнем внимание на Афганистан и на тази снимка, която обиколи всички медии. Тя може и да е постановка, но не това е най-важното. Главното бе да бъдат показани и заявени пред света тези цифрови кодове, които са нужни за създаването на енергиен поток в информационното поле, свързано с Афганистан, след което го включиха към тази силова линия, към която спадат онези събития от 2001 г. в Ню Йорк – 911. А и в третия ред от написаното на самолета можем да видим код – там е написано 446.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.