неделя, 12 декември 2021 г.

А. Кубанов: ситуацията е наложена от глобалистки центрове

 Радостно е да се види, че дори сред руския управляващ елит тези, които все още са в състояние да възприемат адекватно случващото се и разбират каква сила е наложила на човечеството не само пандемията от коронавирус, но и универсалната задължителна антиконституционна ваксинация и въвеждането на дискриминационни QR-пропуски, които разцепват руското общество и представляват сериозна заплаха за националната му сигурност.

Именно трезвата оценка на всичко това бе видна в речта пред Държавната дума на заместник-председателя на фракцията „Справедлива Русия“ Анатолий Кубанов на 25-ти ноември. Ето какво каза този политик по време на обсъждането на предложените от либералното крило на правителството „закони за QR кодовете“: "Ще се съглася с колегата Ал. Борисович, че за вас са недостижими много въпроси от микробиологията, врусологичните версии, но за нас са постижими, като депутати на Законодателното събрание, като професионални партийни и политически фигури, да даваме трезва оценка на социалните и държавни последици от определени, а понякога се случват съмнителни инициативи Тук бих искал да очертая позицията на Справедлива Русия.

Приемането на закона за QR пропуските би било голяма грешка на правителството. Русия е страна на свободни хора. Ние сме народ, който е готов да търпи много икономически и политически ограничения, но знаем, че нашите хора категорично отхвърлят грубата намеса в личния, семеен живот и още повече по отношение на собственото им здраве. "Животновъдните" методи на тотална, задължителна ваксинация и електронен контрол, те ще бъдат пагубни. Още на предварителния етап на обсъждане на тези злощастни законопроекти в обществото се сеят раздори и сериозно се подкопава авторитетът на държавната власт. И за какво ще бъде този прословут „колективен имунитет“, ако унищожава държавната „имунна система“, разцепва държавата, нанася удар по обществения мир и хармония?

В края на краищата „Законът за QR пропуските“, той (и ние го разбираме отлично) – предизвикателно потъпква основните основи на Конституцията на Руската федерация и аз призовавам мнозина присъстващи тук да преценят, че ако тази история дойде изключително от дълбините на родната ни държава, разбира се, тук би имало какво да се обсъжда. Но виждаме, че „по заповед“ по целия свят: от Париж до Улан Батор, едно „учебно ръководство“ върви навсякъде. Имайки предвид факта, че по външния контур протичат маневри и натиск на НАТО - какво ни трябва и с какво да се примирим? Да направим разцепление в държавата? Затова съм дълбоко убеден, че тук е необходимо да се подхожда много внимателно.

Фактът, че социалният климат се нагнетява, вече казвам, че тук хората се разиграват. И тази ситуация до голяма степен е наложена от глобалистките центрове на всички страни, включително на Руската федерация. Сега има разделение на ваксинирани и неваксинирани и тогава разбираме, че развитието на съвременните биотехнологии ще позволи въвеждането на генетични паспорти утре. И какво - ще се делим на "расово пълноценни" и "подчовеци"? Всичко това вече минахме. Затова съм убеден, че ръководството на страната, разбира се, ще отхвърли подобни съмнителни инициативи. „Справедлива Русия“ – за конституционни права и свободи и срещу „дигиталната стигма“ на гражданите!“ Https://www.youtube.com/watch?v=y3vle5XJm8c


Така всъщност А. Кубанов намекна какви враждебни на човечеството сили обслужват всички лобисти на „поголовното и задълженията” и чии интереси се защитават от представители на либералното крило на правителството, които са подготвили проекти на тези антиконституционни и дискриминационни закони, което напълно съвпада с моите собствени заключения, за които вече писах по-рано. Е, а доколко наистина нашата държава е свободна от властта на сатанинските кланове на глобалистите и техните слуги, ще разгледаме решенията, които те ще вземат във връзка с опитите за нарушаване на Конституцията на Руската федерация и Нюрнбергския кодекс.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.