петък, 6 май 2022 г.

Послания в "Zeit" на групата "Рамщайн"

 Да обърнем внимание на свежия клип на групата "Рамщайн" Zeit - което в превод означава "Време". В него всичко е очевидно - не е нужно да се търсят някакви втори или трети смисли. Творчеството на тази група се отличава от множество други, в които има закодирани скрити смисли - те излагат всичко на показ. 

Вие виждате тази твар, тази система, разбира се, тя прави пак малък "преговор" на космическите закони, показвайки как Бог обича троицата, проявявайки се в триединството; вижда се и женския образ - гигантски и нечовешки, в тази наметка прилича на образа на смъртта. Ясно е, че това не може да бъде живо същество - виждате, че силно прилича на процесор, на компютър, на изкуствен интелект, който може да си прави времето всичко, което му хрумне. Времето също е енергия и по такъв начин в клипа е показано всичко. 





Енергията гавах в много други произведения бива показвана чрез светлинни ефекти, компютри, течност, но във вид на пясък не бях срещал, а това е много мощен образ. Погледнете отново реверсията на тази система, особено в смислите на раждане, прераждане, енергийните потоци, както се съединяват тези пясъчни часовници, хората, намиращи се в този поток и биват засипани от тази енергия или обратно - отделя се от тях; как това момче, навлизайки в потока просто се разтваря в него; войната, която е показана и стрелбата - обърнете внимание на облеклото на противниците и как после след ефектите от монтажа те се превръщат в деца и след това - в убити деца, а накрая - в неродени...






Това е и смисъла - че нашите души са чисти, не се нуждаем от Божието спасение, ние сме частици от Висшия разум, този Абсолют. И всичките тези грехове ни ги вменяват кармично с цел да ни заставят да се въртим в колелото на Самсара и да "поправяме" някакви вменени ни грехове. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.