вторник, 24 май 2022 г.

БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ С ВОДОСНАБДЯВАНЕТО!

 Д-р Брайън Ардис е направил няколко твърдения, че вирусът ковид-19, "ваксините" за ковид и поне едно лекарство за ковид произхождат от молекули на змийска отрова. Той казва, че вирусът е всичко друго, освен вирус и се разпространява сред хората чрез водоснабдяването.

В интервю, публикувано от Стю Питърс в Red Voice Media, озаглавено "Наблюдавайте водата", д-р Ардис обяснява своите открития. Във видеото Ардис изразява загриженост, че молекули, свързани със змийска отрова (пептиди или шипчести протеини), може да са били добавени към водоснабдяването, за да се създаде сценарий на страх от вирусна "епидемия", който в крайна сметка е довел хората до ваксини срещу коронавирус, блокади и задължителни маски. и други форми на масова медицинска истерия. Той също така обяснява, че същата змийска отрова, която заразява хората, се използва за "лечение" на хора, а инжекциите погрешно се наричат "ваксини". Змийската отрова често се използва за разработване на фармацевтични продукти и медицински интервенции. Всъщност има неотдавнашно съобщение на компания, наречена VenomTech. Компанията разказва за библиотеките Targeted-Venom Discovery Array™ (T-VDA™) и за това как те предоставят на изследователите просто решение за бърз скрининг на хиляди отделни фрагменти от отрова, като всеки масив е специално разработен, за да увеличи максимално попаденията върху определена цел".

Главният изпълнителен директор на VenomTech Пол Грант продължава:

"Повече от десетилетие Venomtech е в челните редици на изследванията на отрови за откриване на лекарства. Благодарение на тази връзка с Charles River Laboratories, световен лидер в областта на договорните изследвания при разработването на лекарства, сега можем да представим нашата иновативна технология, запознавайки по-широката индустрия с потенциала на отровите за успешна доставка до повече потенциални клиенти, по-бързо и за по-широк кръг от цели.

"В статията си от 2020 г. "Змиите може да са източникът на ново огнище на коронавирус в Китай" Scientific American посочва приликите между SARS-CoV-2 и генетичния материал на змиите, като заявява:

Змиите - китайски крайт и китайска кобра - може да са основният източник на наскоро открит коронавирус, който предизвика епидемия от смъртоносно инфекциозно респираторно заболяване в Китай тази зима.

Д-р Ардис вярва, че отровата на кобрата е използвана като отправна точка за подобряване на функцията на SARS-CoV-2, като на практика превръща вируса в подобна на отрова система за пренасяне на товар, която отравя тялото по същия начин, както при ухапване от змия.



Не е ли това причината да няма изолирани "вируси"? Възможно ли е този човек да е прав? По-важното е какво следва? Подгответе се възможно най-добре. Ако сте свързани с градски водопровод, помислете за филтриране. Когато видяхме това, веднага си спомнихме за едно интервю, което имахме наскоро: "Пандемия" (НЕ COVID-19, "следваща"), която според него ще бъде причинена от замърсяване на водната система. "Не знам какво е. . Вероятно е нещо, което са направили, и първо ще го сложат във водата в градовете", казва той. "Статистически 60-70% от хората, които влизат в контакт с него чрез душове или нещо друго, е възможно да бъдат поразени фатално или да имат дългосрочни последици". Ето за какво са тези ковчези на FEMA -План на STF.

Тъй като имунната система е напълно разрушена от инжекциите COVID-19, кой знае колко лошо може да бъде. Вече разполагаме с информация за начина, по който птичият грип е бил предаден на хората в Китай. Не забравяйте, че това е само информация. От вас зависи да използвате собствената си проницателност и да вземате решения за себе си. Ако това е вярно и водоснабдяването е замърсено, никакви мерки за поставяне под карантина в дома ви, блокиране или маскиране няма да помогнат.

https://www.shtfplan.com/headline-news/major-covid-allegations-snake-venom-genocide-water-contamination

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.