неделя, 29 май 2022 г.

Грета Тунберг - креатура на системата 100%

 Въведете само едно име в полето за търсене в YouTube, Google, дори без фамилията, и ще получите страница след страница, видеоклип след видеоклип, посветени само на Грета Тунберг. Това е 100% доказателство, че проектът "Грета" е стартиран и подкрепян от елита.








А ето и спонсорите и бъдещите бенефициенти на начинанието на Грета - известните борци за контрол на раждаемостта и намаляване на населението на планетата - Сорос, Гейтс, Боно, и всички те са споменати директно, със собствените им думи, на уебсайта на фондацията на Бил и Мелинда Гейтс. По време на всички демонстрации Тунберг е придружаван от "младежкия посланик на ONE", спонсориран от тези хора - Луиза Мария Нойбауер.










''ONE'' се заражда в разговорите между Бил Гейтс и Боно в началото на 2000 г. относно необходимостта от по-добро информиране на американците за крайната бедност по света. Заедно с Мелинда Гейтс, Боби Шрайвър, Джордж Сорос, Ед Скот, Боб Гелдоф и Джейми Дръмънд те създават организация за борба с бедността, наречена DATA, която се фокусира върху привличането на известни личности и други влиятелни хора да призоват световните лидери да предприемат действия за конкретно развитие. въпроси. През годините DATA се обедини с няколко други организации, за да създаде ONA с подкрепата на фондация "Бил и Мелинда Гейтс". Целта беше да се създаде група по политиките за приоритетите в областта на развитието, по-специално Целите на хилядолетието за развитие на ООН, които през 2000 г. определиха конкретни глобални цели за борба с болестите, бедността и други неотложни проблеми на развитието".




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.