събота, 7 май 2022 г.

Джон Колман: плановете за "световно правителство" -1

 Дългогодишните изследвания на бившия служител на британското разузнаване Джон Коулман го довеждат до заключението, че съществува един вид "Световно правителство", което той нарича "Комитетът на 300-те", въз основа на броя на най-богатите семейства и управляващи кланове на Земята, които го съставят. Този "комитет" се стреми към световно господство и пълен контрол над човечеството чрез установяването на "нов световен ред". За какво става дума в този план на т. нар. "световен елит"?

В книгата си "Комитетът на 300-те" Джон Колман пише: "Накратко, намеренията и целите на "Комитета на 300-те" могат да се обобщят по следния начин:

Единно световно правителство и единна парична система с постоянни неизбираеми наследствени олигарси, които избират лидери измежду себе си под формата на феодална система, както е било през Средновековието. В този Единен свят населението ще бъде ограничавано чрез намаляване на броя на децата в семейството посредством болести, войни и глад, докато от цялото световно население останат 1 милиард души, от които ще се възползва управляващата класа в строго и ясно определени сфери на дейност.

Няма да има средна класа - само управници и слуги. Всички закони ще бъдат обединени в правна система от световни съдилища, използващи един и същ кодекс от закони, които ще бъдат прилагани от полицията на Единното световно правителство, а обединените военни сили на Единния свят ще въведат насилствено закони във всички бивши страни, които вече няма да бъдат разделени от граници. Системата ще се основава на социална държава; който се е подчинил и служи на Единното световно правителство, ще бъде възнаграден със средства за живот; които се бунтуват, просто ще умрат от глад или ще бъдат поставени извън закона, мишена за всеки, който иска да ги убие. Притежаването на лични огнестрелни оръжия или хладни оръжия е забранено.

Ще бъде разрешена само една религия под формата на Църквата на Единното световно правителство, която, както ще видим, съществува от 1920 г. насам. Сатанизмът, луциферианството и черната магия ще бъдат признати за законни учебни предмети, като частните или църковните училища ще бъдат забранени. Всички християнски църкви ще бъдат унищожени, а самото християнство ще остане в миналото при управлението на Единното световно правителство. Да се въведе положение, при което няма да има лична свобода и понятие за свобода, няма да има такова нещо като републиканска форма на управление и неотменим суверенитет на правата на хората. Националната гордост и расовата принадлежност ще бъдат изкоренени, а през преходния период дори споменаването на расов произход ще бъде строго наказвано.

Всеки ще бъде индоктриниран, че е създание на Единното световно правителство. На всички хора ще бъдат поставени идентификационни номера, които могат лесно да бъдат проверени. Тези идентификационни номера ще бъдат въведени в консолидиран компютърен файл на НАТО в Брюксел, Белгия, до който всички агенции на Единното световно правителство ще имат незабавен достъп по всяко време. Консолидираните досиета на ЦРУ, ФБР, щатската и местната полиция, данъчните служби, FEMA и Агенцията за социално осигуряване ще бъдат значително разширени и ще формират база данни с лични данни за всеки жител на САЩ.

Браковете ще бъдат забранени и няма да има семеен живот, какъвто го разбираме сега. Децата ще бъдат отнемани от родителите им в ранна възраст и ще бъдат отглеждани от надзиратели като държавна собственост. Такъв експеримент е проведен в Източна Германия по времето на Ерих Хонекер, когато деца са били отнемани от родители, които са били смятани за нелоялни граждани. Жените ще бъдат покварени от постоянния процес на "женска еманципация". Свободният секс ще бъде принудителен. Нарушението от страна на жена над 20-годишна възраст ще бъде строго наказвано. След раждането на две деца жените ще бъдат научени как сами да правят аборт; съответните данни ще се съдържат в личното досие на всяка жена в регионалните компютри на Световното правителство. Ако жена забременее, след като е родила две деца, тя ще бъде изпратена насила в клиника за аборт и ще бъде стерилизирана.

Порнографията ще бъде широко разпространена и във всяко кино ще се прожектират задължително порнографски филми, включително хомосексуална и лесбийска порнография. Употребата на "развлекателни" наркотици ще бъде задължителна - на всеки ще бъде отпусната квота за наркотици, които ще могат да се купуват в магазините на Световното правителство по целия свят. Наркотиците, променящи съзнанието, ще бъдат широко разпространени и употребата им ще бъде задължителна. Такива променящи съзнанието наркотици ще се добавят към храната или питейната вода без знанието и/или съгласието на хората. Навсякъде ще бъдат създадени наркобарове, ръководени от агенти на Световното правителство, където човешките роби ще прекарват свободното си време. По този начин изключените от елита маси ще бъдат принизени до нивото и поведението на дресирани животни без собствена воля, които лесно се подчиняват и контролират.

Икономическата система ще се основава на управлението на една олигархична класа, която ще произвежда точно толкова храна и услуги, колкото са необходими за функционирането на лагерите за масов робски труд. Цялото богатство ще бъде концентрирано в ръцете на елитните членове на Комитета на 300-те. Всеки ще бъде индоктриниран, че оцеляването му зависи изцяло от държавата. Светът ще бъде управляван от изпълнителните декрети на Комитета на 300-те, които незабавно ще придобият силата на закон. Борис Елцин използва декретите на Комитета на 300-те, за да наложи волята на Комитета в Русия като експеримент.

Индустрията трябва да бъде напълно унищожена заедно с ядрените енергийни системи. Само членовете на Комитета на 300-те и техните избрани представители ще имат право да се разпореждат с ресурсите на Земята. Селското стопанство ще бъде изключително в ръцете на Комитета на 300-те и производството на храни ще бъде строго контролирано. Когато тези мерки започнат да дават резултат, населението на големите градове ще бъде принудително преместено в отдалечени райони, а тези, които откажат да напуснат, ще бъдат изтребени по подобие на експеримента на Световното правителство, проведен от Пол Пот в Камбоджа.

Евтаназията (безболезнено умъртвяване) на неизлечимо болни и възрастни хора ще бъде задължителна. Населението на градовете няма да надвишава предварително определено ниво, както е описано в работата на Калерги. Квалифицираните работници ще бъдат премествани в други градове, ако градът, в който живеят, се окаже пренаселен. Други неквалифицирани работници ще бъдат избирани на случаен принцип и изпращани в слабо населени градове, за да запълнят "квотите".

Най-малко 4 милиарда "безполезни консуматори" ще бъдат унищожени до 2050 г. чрез ограничени войни, организирани епидемии от смъртоносни бързодействащи болести и глад. Количеството електроенергия, храна и вода ще се поддържа на ниво, което е достатъчно само за поддържане на неелитното население, предимно бялото население на Западна Европа и Северна Америка, а след това и на другите раси. Населението на Канада, Западна Европа и САЩ ще бъде намалено по-бързо, отколкото на другите континенти, докато световното население не достигне 1 милиард души, от които 500 милиона ще бъдат китайци и японци, избрани, защото от векове са били обект на строги регулации и са свикнали на безусловно подчинение на властта.

От време на време изкуствено ще се създава недостиг на храна, вода и медицински грижи, за да се напомни на масите, че съществуването им зависи изцяло от добрата воля на Комитета на 300-те.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.