понеделник, 9 май 2022 г.

Джон Колман: плановете за "световно правителство" -2

 След унищожаването на отрасли от промишлеността като строителството, автомобилостроенето, металургията, тежкото машиностроене, жилищното строителство ще бъде ограничено, а запазените отрасли ще бъдат под контрола на Римския клуб на НАТО, както и всички научни и космически изследвания, които ще бъдат ограничени и изцяло подчинени на Комитета 300. Космическите оръжия на бившите страни ще бъдат унищожени заедно с ядрените оръжия.

Всички основни и спомагателни фармацевтични продукти, лекари, зъболекари и други здравни работници ще бъдат регистрирани в централна компютърна база данни и няма да се предоставят лекарства или медицински грижи без изричното разрешение на регионалните контрольори, отговарящи за всеки град, градче и село.

Съединените щати ще бъдат наводнени от хора от чужди култури, които окончателно ще потиснат Бяла Америка, хора, които нямат представа какво защитава Конституцията на САЩ и в чието съзнание понятията за свобода и справедливост са толкова слаби, че не им се отдава никакво значение. Основните им грижи са свързани с храната и подслона.

Всички централни банки, с изключение на Банката за международни разплащания и Световната банка, ще бъдат забранени. Частните банки ще бъдат забранени. Възнаграждението за извършената работа ще се основава на единна, предварително определена скала, определена от Световното правителство. Всички искания за увеличаване на заплатите ще бъдат забранени, както и всички отклонения от стандартната унифицирана скала на заплатите, определена от Световното правителство. Тези, които нарушават закона, ще бъдат наказани незабавно.

Лицата, които не са от елита, няма да разполагат с пари в брой или монети. Всички плащания се извършват с дебитна карта, на която е посочен идентификационният номер на притежателя. На всяко лице, което наруши правилата и разпоредбите на Комитет 300, се отнема картата за определен период от време в зависимост от естеството и сериозността на нарушението.

Когато тези хора отидат да пазаруват, изведнъж ще открият, че картите им са включени в черен списък и няма да могат да получат никакви продукти или услуги. Опитите за продажба на "стари" монети, т. е. сребърни монети на древни или изчезнали народи, ще се третират като тежко престъпление, което се наказва със смърт. Всички стари монети ще трябва да бъдат предадени в определен срок, както и оръжията, пушките, експлозивите и автомобилите. Само на елита и високопоставените служители на Световното правителство ще бъде позволено да притежават лични оръжия, пари и автомобили.

Ако лицето е извършило тежко престъпление, картата му ще бъде конфискувана на контролно-пропускателния пункт, където я представя. Тогава лицето няма да може да получи храна, вода, подслон и квалифицирана медицинска помощ и официално ще се счита за изгнаник. По този начин ще се създадат големи банди от изгнаници, които ще живеят на местата, където е най-лесно да си намерят препитание. Те ще бъдат издирвани и убивани при първа възможност. Лицата, които помагат на изгнаниците по някакъв начин, също ще бъдат убити. Вместо престъпниците, които не се предадат на полицията или армията в рамките на определен период от време, наказанията лишаване от свобода ще се изтърпяват от техните роднини, избрани на случаен принцип.

Противоречията между съперничещи си групировки и групи, като араби и евреи и африкански племена, ще бъдат разпалени и ще им бъде позволено да водят войни за изтребление под наблюдението на наблюдатели от НАТО и ООН. Същата тактика ще бъде приложена и в Централна и Южна Америка. Тези войни за изтребление ще се проведат ПРЕДИ създаването на световно правителство и ще бъдат организирани на всички континенти, където живеят големи групи хора с етнически и религиозни различия, като например сикхи, пакистански мюсюлмани и индийски индуси. Етническите и религиозните разделения ще се засилват и изострят, а насилствените конфликти ще бъдат провокирани и насърчавани като средство за "уреждане" на тези разделения.

Всички информационни служби и преса ще бъдат под контрола на Световното правителство. Под прикритието на "забавление" ще се извършва редовно промиване на мозъци, което вече се практикува в САЩ, където се е превърнало в изкуство. Децата, отнети от "нелоялни родители", ще бъдат подложени на специално възпитание, целящо да ги закали. Младежи от двата пола ще бъдат обучени да охраняват местата за задържане в системата от трудови лагери на Световното правителство.

От казаното по-горе става ясно, че предстои да се направи много, преди да бъде въведен нов световен ред. Комитетът на 300-те отдавна е усъвършенствал плановете си за унищожаване на цивилизацията, каквато я познаваме.

Както виждаме, т. нар. "Новият световен ред" не съдържа нищо добро за обикновеното човечество. Точно това са "ценностите" на "демократичния свят", към които либералните демократи и останалите членове на "Световното правителство" ни привличат в служба на своите планове.

Сравнете точките от този план за Единна световна държава на тотален контрол с процесите, които протичат в момента в света, и ще забележите, че много от тези точки вече се прилагат активно в ежедневието на човечеството. И ако не искате такова бъдеще за себе си, за децата и внуците си, започнете да се "събуждате".



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.