четвъртък, 5 май 2022 г.

Г. Сидоров за глобализацията и истинските господари на глобализацията - 2

 Продължаваме темата от предишната публикация за силите, които невидимо стоят начело на действията на глобализаторите в нашия свят, за да наложат на човечеството "нов световен ред". И тези сили очевидно надхвърлят самата човешка същност, макар че са внимателно скрити зад множество "фалшиви цели", които са създали.

Ето още информация за тях в книгата "Хронологичен и езотеричен анализ на развитието на съвременната цивилизация", написана от историка, биолога и антрополога Г. Сидоров: "Както знаете, Сатаната е страшен, когато никой не знае за него. Щом го видите, той веднага престава да бъде страшен.

Ето защо, за да скрият истинската същност на господарите на западната цивилизация, те обвиняват за всичко евреите. Евреите служат не само като инструмент на скритите сили на разрушението, но и като техен камуфлаж. В един момент се появяват или евреите, или масоните. Лопатата е виновна, тя е основната в процеса на копаене, а не ръцете, които я управляват. Толкова е просто! Това не е лоша идея!

Разбира се, евреите винаги са в центъра на вниманието. Всички гръмотевици и светкавици са върху тях. И никой не се замисля, че с ръцете на евреите и техните масонски подръжници някой друг загребва от жарта. Този, който създаде и проекта за глобализация, и извършителите на този проект - евреите. По-късно масоните поемат отговорността за това.

Кой е невидимият господар на западната цивилизация? Този, който с лекота манипулираше умовете на жреците на Атлантида, контролираше колективния разум на руско-индоевропейците, събуждаше вулканите в точния момент и зомбираше противниците на богоизбраните? Евреите вярват, че всичко това е земно проявление на техния Бог. Този демон на разрушението и смъртта, който тъмното жречество е създавало специално за тях в продължение на хиляди години. Но потомците на жреците на Атлантида също са действали по нечия заповед.

Някои изследователи смятат, че всички процеси на унищожение на Земята идват от господарите на транснационалните компании - еврейските банкери, потомци на фамилията Леви. Също така фалшива следа. Дали те, тези еврейски банкери, са полудели напълно? Нима не осъзнават, че глобализацията ще унищожи преди всичко еврейството, а оттам и тях. Когато работата е свършена, инструментът става ненужен. Левитите забогатяха, защото някой се нуждаеше от парите им. Може би левитските банкери и равини са най-близо до истината. Със сигурност те разбират много, но господарите им са толкова силни, че просто нямат друг избор, освен да се подчиняват.

Кои са господарите в крайна сметка? Че са носители на неземен разум е безспорно. Най-вероятно не са хуманоиди. Защо иначе биха изпитвали такава омраза към земното човечество? Според легендата това са влечугоподобни същества. Присъствието на рептилоиди на Земята се доказва и от работата на уфолозите. И не само. В Месопотамия са открити скулптурни изображения на гущероподобни хора.

Освен това, както вече знаем, многобройни легенди на народите на Земята разказват за борбата между хората и драконите. Можем да се съгласим, че присъствието на извънземни същества, подобни на гущери, на нашата планета е налице. Засега тайната е скрита, но достатъчно сериозна. Но това е само едната страна на монетата. Напълно възможно е рептилоидите също да са фалшива цел. Всичко за тях е твърде ясно: препратки в Библията, фигурки, легенди, данни от уфологията и т. н.

Разбира се, рептилоидните нехуманоиди имат някакъв план за нашата планета. И те ги следват. Но дали само тяхното присъствие играе водеща роля? Може би те са съюзници на по-сериозни сили. Тези, които някои медиуми наричат "социални паразити". Ако рептилоидите и техните видове се нуждаят от нашата планета, то другите не се нуждаят.

Те се нуждаят от нашата жизнена сила. За тях човечеството е гигантски генератор на необходимата им енергия. Съществата живеят енергийно, затова са невидими. Само редки езотерици са в състояние да видят самите тях и плазмените енергийни конструкции, които те използват, когато изпомпват нашата жизнена енергия.

Може би именно с техния принос се изгражда нашата болна цивилизация от мегаполиси на Земята. За тях това е по-удобно: цивилизация на страданието и разрушението. Това е като изпомпване на енергия от мегаполиси, загубите са минимални! А фактът, че всеки метрополис е рак за живата планета, не ги засяга. И не са ли те заложили програмата на масоните за построяване на единен Мегаполис на Земята, уж за удобство на управляващите. . . Но това е в далечното бъдеще. Може би затова те се нуждаят от глобализация.

Но не си мислете, че социалните паразити са всесилни. Веднъж жреците на Ориана ги предизвикват успешно. Следователно умствено хората не са по-слаби от тях, а духовно са много по-силни". 

Така истинското задкулисие на историята, което тайно действа на сцената, няма нищо общо със самото човечество. Но тези същности в никакъв случай не са всемогъщи, което дава реален шанс за освобождаване от тяхната невидима сила и енергийно-вампирска мрежа.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.