неделя, 1 май 2022 г.

Нова спирала в небето над Хаваите. И тя се движи!

 Напоследък отново се заговори за появата на странни спирали в небето, подобни на атмосферното шоу в Норвегия от декември 2009 г.



Спиралите са наблюдавани над територията на САЩ и над Франция. А след това, както се оказа, имаше и друга спирала над Хаваите:



Обектът е заснет от камерата за наблюдение Subary-Asahi на обсерваторията Мауна Кеа, построена на едноименния вулкан. Защо този феномен е интересен за уфолозите?

На първо място, той е интересен с движението си. Подобни следи в атмосферата се оставят от изстрелването на големи ракети, така че ако хората видят нещо подобно над главата си, служителите веднага започват да говорят за Space X и други подобни глупости.

В такива случаи е безсмислено да се спори със службите, тъй като е невъзможно да се стигне до този облак и да се види какво наистина има там. Но също толкова невъзможно е да се движи следа от ракета, още по-малко с такава скорост и перпендикулярно на посоката на вятъра.

Също така движението под действието на вятъра би трябвало да размие по някакъв начин следата, но тук това не се случва - структурата не губи формата и концентрацията си. За изпускателната система на ракетата това е невъзможно и никога не е наблюдавано. Облакът от изстрелване на ракета винаги се задържа на едно място за няколко минути и бързо изчезва, но тук той се движеше по небето в продължение на около час.

И накрая, Хаваите са малко далеч от космодрума Кейп Канаверал и е много странно, че изстрелването не е било видяно от Флорида. Вместо това във Флорида е наблюдавано следното:

https://twitter.com/TvXendra/status/1517649663347855361

Така че при тази спирала е пределно ясно, че тя не е продукт нито на военните, нито на астронавтите. В резултат на това остават само извънземните и така отново възниква въпросът, който беше повдигнат: защо има толкова много спирали? Големи транспортни кораби ли пристигат? Или това са някакви портали, през които нещо ще бъде отнесено от Земята? Но ако го отнасят, какво е то? Или кого?



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.