вторник, 3 май 2022 г.

Г. Сидоров за глобализацията и истинските господари на глобализацията - 1

 Смята се, че идеята за глобализация и създаване на единна световна държава принадлежи на световния "елит", представляван от най-богатите кланове на Земята, и затова те, чрез контролираните от тях структури, "прокарват" политиката, която допринася за установяването на "нов световен ред": единна политическа държава с пълен контрол. "Върхът" на пирамидата на властта обаче в никакъв случай не е свободен в избора си. На нашата планета има сили, които съществуват паралелно с нас, но не издават присъствието си.

Ето какво пише за него писателят-историк, биолог и антрополог Г. Сидоров: ". . . идеята за глобализацията обхваща не само обединяването на всички земни държавни образувания, включително икономиката. Всички разговори за това са само параван, смокинов лист, с който глобализаторите се прикриват. Проектът за глобализация е много по-широк. Това е така нареченият "нов ред". Напълно различен начин на живот за човечеството. Той включва буквално всичко. Дори семейните отношения. Или по-скоро премахването им.

Новото човешко общество на земляните, както го замислят глобализаторите, трябва да премине от национални култури към единна общопланетна масова култура, която за целите на "усъвършенстването" му ще бъде просто необходима, докато националните култури ще отмрат като остарели атавизми от миналото. Психическите атавизми според глобализаторите включват чувството за колективизъм, чувството за приятелство, любовта към ближния, чувството за любов на мъжа към жената и обратното, чувството за любов към децата и като цяло към всички живи същества.

Какво може да е това, освен създаването на общество от живи биороботи на Земята, без чувства, без емоции, живеещи само по най-низши инстинкти. Хора, които са изключително откъснати един от друг, живеят единствено за себе си, за да задоволят егото си. "Новият ред", замислен от глобализаторите, има за цел да манипулира съзнанието на цялото общество, да го подчини изцяло на малка група "цивилизатори", близки до "архитекта на всичко", на тварите. Точно на тварите, а не хората. Защото такива същества не могат да бъдат хора.

Всичките им стремежи в рамките на "новия ред" са насочени към пълното отнемане на индивидуалността на мисленето, към това да не се позволи на личното съзнание да се прояви в същността си, да не му се позволи да расте, да се развива, да трупа някакви други знания извън рамките на политиката на глобализация. . . Какво е това, ако не механизъм, който не само разрушава, но и унищожава до основи не само духовната еволюция на земната общност, но и еволюцията на отделния човек?

Глобализаторите се опитват с всички сили да наложат духовно робство на човечеството. Превръщайки го в многостранен, контролиран механизъм. Това е тяхното кредо. Те се стремят към него още от времето на Атлантида. И не е нужно да сте академик, за да не разберете до какво може да доведе упадъкът на националните култури и пълното програмиране на световното население.

Всеки, който има поне малко образование, знае много добре, че ако даден вид спре еволюционното си развитие, природата вече няма нужда от него и се "отказва" от него. Организъм, който е престанал да се развива, се разпада и умира. Това е причината, поради която на Земята са измрели множество живи същества. И науката е наясно с това.

Какъв е резултатът? Дали глобализацията и прословутият нов ред се налагат на човечеството, за да го унищожат? И това го правят с "ръцете" на природата. Не и с техните собствени. Въпросът е: защо? Да, защото всеки, който се занимава с това дело, е наясно с друг природен закон. На руски език той се нарича закон на действието. На източен език това е законът за кармата. Ето защо глобализаторите "загребват" с ръцете на самото човечество. По-точно, чрез усилията на малка група хора - биороботи, създадени специално за тази цел.

Защо биороботи? Да, защото те не осъзнават какво правят. Те отрязват клона, на който седят, и продължават да са щастливи. Е, Йехова ги е избрал с определена цел. За какво? Те също не са наясно с това. Нещастни хора! Тоалетна хартия за тези, които ги управляват. Но защо тогава тези над тях не разбират до какво може да доведе техният проект за глобализация? Не са ли те хора и не са ли засегнати от процеса на инволюция? Работата е там, че те не са истински хора. Ако бяха хора, нямаше да отглеждат "богоизбрани" за себе си, нямаше да създават масонски ложи със "своята" идея за нов ред.

Тогава кои са те? Да, същите, чиито статуетки са открити от археолозите както в Кюрдистан, така и в Южна Месопотамия. Още повече, че изображенията, представени от уфолозите на "космическите братя" - рептилоидите - са идентични с древните протошумерски статуетки. Как си обяснявате това? В края на краищата, известно е, че уфолозите се занимават с нещо различно от историята! И най-вече - със следи от неземен космически интелект. Мозайката се е оформила и тук. И няма значение дали е признато, или не. Процесът не се нуждае от признание. Той е на път.

"Ами какво ще кажете за левитите? - би попитал читателя. - В крайна сметка техните банки финансират процеса на бъдещата глобализация. Нима не осъзнават какво правят?" Може би е така. Но какво могат да направят? Въпросът е следният. Парите и силата не могат да смажат магическите нагласи. Всички тези Кун, Ротшилд, Опенхаймер и други са всесилни само за хората, а не за тези, които ги контролират. За "господарите" те са точно толкова роби, колкото и обикновените евреи. Просто парични торбички, нищо повече.

По този начин нашият "всемогъщ елит" на върха на пирамидата на властта не е нищо повече от марионетки на нечовешки сили, които се опитват да "разчистят" място за себе си на нашата планета чрез силите на самото човечество. Но тази рептилоидна раса също има своите "господари", които я контролират, както контролират и човечеството. Но за тези адски същества ще говорим следващия път.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.