сряда, 18 май 2022 г.

Морските жертвоприношнения и матричните кодове

 Крайцерът "Москва" е с бортови номер 121, т.е. 11 на квадрат. Проектът на този кораб носи номер 1164, а 64 е удвоението на 32. Такива прокети е имало само 3 - "Москва", "Киев", "Ленинград". А под палиндромния номер 1132 срещаме наименованието на галактиката NGC 1132, намираща се в съзвездие Еридан, където (както съм споменавал в предишни публикации) обитава тази цивилизация, която е поробила много светове, в това число и нашия. Това е в основата на тези кодове. 



Но и 11 присъства неслучайно. Работата е там, че 11 е изиграло роля в трагичните събития, свързани с гибелта на този кораб - на 14-04-2022 г., а на тази дата се навършват 110 години от момента на предполагаемото стълкновение на "Титаник" с айсберг. Защо предполагаемо? Защото има още много версии. 

Да разгледаме по-подробно всичко това. На 14-04-1912 г. "Титаник" се сблъсква с айсберг и след няколко часа потъва. Но ако се вярва на корабния дневник, сблъсъкът е станал в 23 часа и 40 минути. В цялата тази история с "Титаник" има един факт, който се споменава на много малко места в официалните източници и упорито се опитват да не му обръщат внимание. В нощта на катастрофата, в обозримата зона на потъващия гигант е имало още един плавателен съд. Това бил параходът "КАЛИфорниън" (препратка към името на "богинята" КАЛИ или това, което ни представят за нея). Той бил без товар и пътници, на дрейф. В 23:30 ч. радистът е изключил станцията и отишъл да спи. А само след 10 минути на "Титаник" започват трагичните събития. От борда на "КАЛИфорниън" са видели десетки бели сигнални ракети, но не са предприели никакви действия - както да включат радиото, така и да отидат на помощ. А ако това бе станало - жертвите щяха да са значително по-малко. 

КАЛИ-форниън? Отново случайност?! Тварите са били там! Наблюдавали са, а може би и...



Краят на този кораб е в най-добрите традиции по евтините сценарии на третокласните филми. Но това не е всичко - на 9-11-1915 г. този кораб бива торпилирано от немска подводница. Отломките не са открити и до ден-днешен. 9-ти ноември? Матрицата си има едни и същи кодове и сценарии. И за своите, и за нейната храна. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.