сряда, 4 май 2022 г.

Дали глобалистите създават ДНК хранилище на Луната? В очакване на какво?

 SPACEX току-що изстреля голям брой проби от човешка ДНК към Международната космическа станция. Мисията на Crew-4 стартира на 27 април и част от товара беше биобанка, съдържаща ДНК от 500 различни вида, съобщава the-sun. com.

Един от тези видове е човекът и в момента в космоса има над 2000 различни ДНК проби от различни хора. Зад събирането на ДНК стои компания, наречена LifeShip. Тя се надява един ден да създаде извънземна банка с човешки генетични семена на Луната.

Идеята е подобна на глобалното хранилище за семена, което съществува на Земята. Глобалното хранилище за семена може да съхранява 4,5 милиона проби от семена. Ако настъпи глобална катастрофа и по-голямата част от живота на Земята бъде унищожена, Глобалното хранилище за семена може да помогне на хората да отгледат отново растения или да помогне на видовете да се върнат от ръба на изчезването.

LifeShip се стреми да направи същото, но с хора и други животни. На нейния уебсайт се казва:

"В LifeShip вярваме, че човечеството играе важна роля в продължаването на цикъла на живота във Вселената и разпространението на живота извън нашата планета. Вярваме, че е необходимо да запазим генетичния план на невероятното биоразнообразие на Земята в днешния му вид за бъдещите поколения. Вярваме, че искаме да пренесем човешката история в космоса, за да оставим наследство и никога да не бъдем забравени. Вярваме, че можем да постигнем това, като правим малки стъпки към създаването на живот отвъд Земята и разширяването на човечеството до звездите".

Изпращането на човешка ДНК на МКС беше само "демонстрационна мисия". Планът е да се изпрати човешка ДНК на Луната през 2023 г. LifeShip иска да създаде "генетична капсула на времето", която да бъде поставена на повърхността на Луната по време на мисията на НАСА за астроботично кацане на Луната.

Компанията не е 100% сигурна какво ще се случи с човешката ДНК в далечното бъдеще. На нейния уебсайт се казва:

"Тъй като генетичната капсула на времето е предназначена за далечното бъдеще, никой от нас никога няма да знае със сигурност. Може би тя ще бъде открита от бъдеща цивилизация и използвана за пресъздаване на нашата планета в сегашния ѝ вид. Нашите потомци могат да пренесат кода ни до звездите, за да създадат нов свят. Въпреки че всичко това е теоретично, смятаме, че си струва да запазим генетичните си планове за живот на Земята за следващите поколения".

Коментар: Откриването на глобалното хранилище за семена през 2008 г. предизвика много дълга дискусия сред любителите на конспирации, тъй като мнозина заподозряха нещо зловещо: глобалистите се подготвят за идването на Нибиру, ядрена война или някаква друга предстояща катастрофа, за която няма да кажат на простосмъртните до последния момент. А сега, ето че искат да изградят още по-голямо хранилище за генетични проби на Луната. Наистина ли изчезването ще бъде толкова масово? Дали дори Шпицберген ще бъде изтрит от лицето на Земята?

Всичко това е много обезпокоително и когато бъде масово разбрано, паниката вероятно ще бъде голяма.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.