петък, 20 май 2022 г.

ГРАДСКО ОБЛЪЧВАНЕ С УЛТРАЗВУК И ИНФРАЗВУК

 Облъчването на хора е неразделна част от антидемографската политика на всяко ционистко правителство. В продължение на много години хората се струпваха в метрополните райони, за да могат те евентуално да бъдат унищожени по-лесно. Понастоящем градското население е активно изложено на въздействието на ултразвук и инфразвук, което би трябвало системно да разрушава здравето на градските жители и системно да намалява броя на населението. Старите и болни хора умират по-бързо, когато са изложени на опасна радиация (и така не трябва да плащат пенсии), децата буквално оглупяват, а всички останали изпитват главоболие, болки в сърцето, високо кръвно налягане и различни здравословни и психически отклонения. В цял свят се извършват последни приготовления за пълно облъчване и контрол на хората от вездесъщите кули за мобилни телефони. Но докато те бъдат пуснати в експлоатация и технологията 5G бъде въведена, се провеждат тестови процедури - както от кулите, така и от специални служебни и специални полицейски автомобили, както и от различни маскирани специални превозни средства: автомобили за събиране на отпадъци, аварийни автомобили (асансьори, телекомуникации) и дори линейки. Обикновено автомобилите с генератори са без прозорци или със затъмнени стъкла. За да се постигне поразителен ефект, са необходими регулярност и повторение, така че полицейските автомобили или микробуси могат да се движат последователно и в кръг в определени райони на града. Но най-често колите с включен генератор на инфразвук (или ултразвук) се оставят под някоя къща в двора. Този вариант е особено подходящ за личното излагане на жертвите на психотероризъм. Например един инфразвуков сигнал може да се излъчва на всеки 4-5 минути през деня. Това е достатъчно, за да предизвика болезнен дискомфорт и да направи всяка дейност невъзможна или изключително трудна.

Инфразвукът е звук с честота под 20 Hz, а ултразвукът е звук с честота над 20 000 Hz. Тези звуци са извън обхвата на човешкия слух (не могат да бъдат чути), но се усещат и имат болезнено и разрушително въздействие върху тялото. Мощният инфразвук се разпространява на много големи разстояния (много километри) във всички посоки и прониква през всякакви препятствия и дори през бетонни стени. Ниските честоти, всъщност вибрациите, се възприемат не само от слуховия апарат, но и от цялото тяло като вибрации. Инфразвуковите вълни са изключително опасни за хората (както и за всички живи същества), тъй като могат да предизвикат необратими процеси в организма, ако са изложени на тях редовно и във високи дози.


Инфразвукът на 5G кулите - оръжие срещу населението

Именно с помощта на инфразвука, като безшумно и ефективно оръжие, ционистите по целия свят тайно и систематично унищожават огромни маси от хора. Кулите за мобилни телефони са оборудвани с генератори на инфразвук, които се включват през нощта, в пиковите часове и по време на празници - т. е. когато има най-голяма концентрация на хора. Инфразвукът кара всички да са депресирани, агресивни и неуравновесени; мисленето се забавя, сърцето и главата са подложени на натиск, психиката страда, а болестите се изострят. Инфразвукът е особено опасен за децата (на първо място за бебетата), но гадовете не щадят никого. Особено енергично се третират районите на общежитията. В центъра на града и в елитните райони няма генератори на инфразвук.

Инфразвукът има особено разрушително въздействие върху неподвижното човешко тяло. Ето защо инфразвукът често се включва през нощта (и особено сутрин), за да не могат хората да го усетят в съня си и да не предприемат защитни мерки или лекарства. Планираните експозиции са насочени предимно към пенсионери, които могат да получат рязко повишаване на кръвното налягане по време на сън или да получат сърдечен удар. Така държавата се отървава от вече ненужните хора и ненужните пенсионни плащания. Кулите с микровълнови облъчватели и генератори на инфразвук трябва в близко бъдеще да превърнат населението в потисната, болна и самовглъбена биомаса. Ционистките правителства се стремят да намалят населението и социалните помощи.

Симптоми на облъчването с инфразвук: главоболие (и налягане в главата), болки в ушите, замайване, сърдечна аритмия, изпотяване и чувство на отпадналост. Възможно е части от тялото да изтръпнат, бузите да изгорят, кръвното налягане да се повиши, лимфните възли да се подуят, да се появят гадене и сънливост. Инфразвукът понижава естествените честоти на сърцето и мозъка, което води до блокиране на мисленето и намаляване на сърдечния ритъм. Образно казано, ако сърцето е равномерно въртящо се колело, инфразвукът е пръчката, която нарушава движението му. Такива инфразвукови палки в колелата на тялото нарушават жизнените му функции и парализират съзнанието му. Инфразвукът разрушава мозъчните клетки и слуховия апарат. Постоянната експозиция води до постоянно бучене или звънене в ушите. При продължително излагане на инфразвук вратът започва да хвръква, а очите стават хлъзгави, когато се отворят. Инфразвукът има изключително негативен ефект върху химичния състав на кръвта и нарушава работата на мозъчните неврони.

Ултразвукът е по-малко опасен, но има потискащо действие върху нервната система, като прави хората (и особено децата) нервни, възбудени и неуравновесени. Високите дози и сила на действие могат да доведат до психоза, нервни сривове и дори неконтролируемо поведение. Тапите за уши и шумоизолиращите слушалки могат частично да предпазят от ултразвук.

Инфразвукът и ултразвукът са сравними с радиация, която може да не се усети веднага, но постепенно разрушава тялото и може да доведе до здравословни и дори животозастрашаващи последици. Инфра- и ултразвуковите генератори отдавна се използват от армиите и разузнавателните служби в напредналите страни за разработване и усъвършенстване на инфра- и ултразвукови оръжия за поразяване на враговете с невидими вълни. Както вече писахме, инфразвукът блокира мисловната дейност, потиска волята и поражда чувство на страх и тревога. Именно ниската честота на страха е необходима на властите и полицията, за да накарат хората да се депресират и деморализират.

Ултра- и инфразвуковите излъчватели под формата на компактни генератори и пистолети са на разположение на разузнавателните служби, специалните полицейски служби и организираната престъпност. Например един обикновен ултразвуков репелент за кучета (струващ около 10 долара) издава ултразвуков шок на кучета (котки и други животни) на разстояние 10-20 метра, а в ръководството за употреба на репелента се казва, че не трябва да се насочва към хора, за да се избегне главоболие и гадене при децата. Съответно правоприлагащите органи разполагат с подобни устройства като средство за задържане, но с по-голяма мощност, по-голяма смъртоносна сила и по-голям обсег. Например генератор на инфразвук с облъчвател може да бъде паркиран в микробус или фургон със затъмнени стъкла, който минава или стои близо до къщата, което води до депресия и разболяване на цялата къща, като особено засегнати са възрастните хора и децата. Такива брутални събития се провеждат тайно в много страни - за да се тестват различни режими на вълнови оръжия и медицински експерименти над населението. 

Както вече беше написано, инфразвукът няма бариери, преминава много големи разстояния и дори преминава през бетонни и тухлени стени, като предизвиква ниски вибрации не само през ушите, но и директно върху човешките органи - сърце, бели дробове, бъбреци. . . Инфразвукът може да извади от строя всеки орган, особено най-слабия или най-болния.

Честото и интензивно излагане може да доведе до сърдечен удар или инсулт, разрушаване на мозъчните съдове, слепота и деменция. Могат да се появят и нарушения в ориентацията и координацията, невропсихични разстройства, сърдечни пристъпи, проблеми със слуха и зрението. Децата могат незабавно да получат гадене и често желание за уриниране, както и психическо разстройство.

В нормалния живот ултразвукът и още повече инфразвукът са рядкост. В градовете експозицията се създава изкуствено и все по-прецизно, за да се "рециклират" хората с влошено здраве и имунитет. За съжаление няма защита срещу инфразвук - просто трябва да напуснете района на облъчване.

В допълнение към акустичните вълни могат да се използват и микровълни, които нагряват тялото, причиняват изгаряния и при редовно излагане на въздействието им предизвикват рак. Такива микровълни могат да бъдат открити само с фиксиран микровълнов детектор. Микровълновите оръжия се използват и от разузнавателните служби като тайно оръжие за избиване на нежелани лица, както и за гангстерски хаос, събиране на богатство и т. н.

При първите признаци на ултразвук трябва да затворите плътно прозорците и да носите тапи за уши или плътни наушници. При първите признаци на силен инфразвук е препоръчително да се отдалечите от зоната на облъчване и преди всичко да изведете децата. Безполезно е да се обаждате в полицията, тъй като тя често го прави сама. Ултразвуковите и инфразвуковите генератори се използват незаконно от полицията и разузнавателните служби като несмъртоносни средства за ограничаване на движението - за разпръскване на демонстрации, но също и за намеса на местно ниво. Това са тайни операции, за които никой не знае, освен специалните служби и извършителите (дори патрулната полиция), и те не говорят за тях в новините. Темата е забранена, а активистите, които разказват истината на хората, биват преследвани.

Винаги бъдете бдителни и проверявайте главоболието и другите си неразположения с детектори, за да разберете, че то може да е изкуствено създадено. Внимавайте особено за малките деца и бебетата. Ултразвуковите и инфразвуковите вълни причиняват различни патологии. 

https://psiterror.info/furgon.webm

На снимката по-долу е заснет полицейски служител, който разглежда задържан микробус, пригоден за облъчване и облицован с метални листове отвътре. В кабината на микробуса има багажник с батерии, а самият осветител е разположен на покрива на микробуса (вж. видеото по-горе).



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.