понеделник, 30 май 2022 г.

Полицейска емблема на Новия световен ред

 Изрично заявеното намерение на Световния икономически форум (СИФ) да създаде "нов световен ред" отдавна изглежда противоречиво, тъй като организацията не разполага с военни средства за осъществяването на този грандиозен план.

Наскоро обаче това се промени, когато въоръжени полицаи с нашивки, обозначаващи ги като полицаи на WEF, задържаха консервативен репортер, отразяващ събирането в Давос, Швейцария. Още по-странно е, че дизайнът на лепенката е пряко свързан с пророчеството на Даниил.


Джак Позобец, водещ на Human Events Daily и автор на книгата Turning Point USA, беше в Давос, където отразяваше настоящата конференция на WEF. В понеделник той седи в кафене, когато към него се приближава мъж, който се представя за служител в цивилно облекло, и му иска пропуск за пресата и паспорт, които той предоставя.


Изведнъж два микробуса, пълни с полицаи, въоръжени с автоматични оръжия, насочват оръжията си към журналиста - разказва Позобец пред Breitbart. Впоследствие той е задържан и заедно с екипа си е принуден да изпразни джобовете си.

https://twitter.com/i/status/1528770630031646723

Видеото, което оттогава се разпространява в Twitter, показва, че поне един от полицаите носи нашивка с надпис "Полиция на Световния икономически форум" под нашивката на силите на Ordnungsdienst.



Полицейската нашивка на Световния икономически форум върху униформата на служителя показва профилно изображение на две кози, което изглежда е свързано по някакъв начин с козата на знамето на местния кантон Граубюнден, където се намира Давос.

Според Ройтерс нашивката за сигурност на VEF е създадена по модела на регионалната емблема, която се появява и на нашивките на местната полиция. В миналото обаче на всички нашивки на местната полиция винаги е бил изобразяван овен с ДВА рога. Но тук има един рог.





Библейските тълкуватели веднага забелязват това несъответствие и виждат връзката му с видението на Даниил за двурогия овен, унищожен от еднорогия козел.

Равинът Даниел Асоре казва, че WEF е само един клон на "козата", която е завладяла света. Това е предсказано от пророк Даниил.

"Едно световно правителство в сянка задължително трябва да е голямо и да има много клонове", обяснява равин Асор. "WEF е само един клон, макар и най-значимият, начело на който Клаус Шваб претендира да е лидер. Другите клонове може и да не са официално свързани, но всички те действат под една и съща идеология, чиято крайна цел е обезлюдяването на света".

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.