сряда, 25 май 2022 г.

ВИДОВЕ ПСИХОТРОННИ ОРЪЖИЯ

 Психотронното оръжие е комплекс от уникални електронно-лъчеви апарати, способни да контролират психофизическата активност на човека на големи разстояния и умишлено да разрушават здравето му. Психотронните оръжия се използват в комбинация с други видове несмъртоносни оръжия и психотехнологични техники. През 1995 г. в московския филиал на Информационния център за правата на човека на булевард "Мира", 36, се провежда колоквиум на учени на тема "Защита на гражданите от психотронен тероризъм". За да се избегне терминологично объркване, беше решено всички видове оръжия, способни да контролират дистанционно психофизическата активност на човека и да променят неговата среда, да се наричат психотронни оръжия.

Психотронните оръжия включват торсионни генератори, микровълнови генератори, лазери, акустично оборудване, микровълново оборудване. Това са стационарни и мобилни станции, разположени на Земята и изстреляни в космоса. Психотронните оръжия използват физическите свойства на околната среда, химикалите и газовете.

Фокусираните видове лъчение проникват свободно през всякакви препятствия без смущения или загуба на мощност и точно поразяват целта на всякакво разстояние. Въздействието се осъществява на клетъчно-молекулярно ниво чрез психофизическа обработка на мозъка и човешкото тяло на принципа на асоциативното и невролингвистичното психопрограмиране с помощта на радиоакустичен ефект и дистанционна томография.

Психотронният комплекс се управлява от суперкомпютър и персонал-оператори. Компютърното психопрограмиране следва модела оператор-компютър-жертва и в обратен ред: жертва-компютър-оператор. Обменът на информация по тази схема се нарича биологична обратна връзка (БОВ). Въздействието върху лицето може да бъде положително, отрицателно или неутрално. Радиационните компоненти на оръжията могат да променят показанията на уредите и химическите реакции, което позволява на терористите да избегнат откриване и наказание за дълъг период от време.

НАЧИНИ НА ВЪЗДЕЙСТВИЕ

Съществуват три метода за психотронно въздействие върху човека: скрит, явен и комбиниран. При тайното излагане на въздействието жертвата не знае и дори не подозира, че мозъкът и тялото ѝ са засегнати от разстояние. Приема чуждите мисли за свои собствени; обяснява всички болезнени състояния с природни болести, с лошото си здравословно състояние. Такъв човек-жертва може под влияние на психиката си да извърши каквото и да е криминално престъпление, а под манипулацията на мозъка си да се присъедини към една или друга политическа група.

Много е лесно да се въведе човешка жертва във всяко психологическо състояние, състояние на лудост, да се имитира всяка психична болест на жертвата. В този случай лицето ще си помисли, че самият той е извършил престъпление, че самият той има някакви политически възгледи и убеждения, че самият той се е разболял от психично заболяване. Такъв човек е биоробот, понеже той несъзнателно изпълнява чуждата воля на престъпници. Такъв човешки биоробот е най-опасният за всяко общество. Тайният метод на въздействие е основният за контролиране на големи маси от населението. Лъчевите компоненти на оръжията могат да променят показанията на приборите и химическите реакции, което позволява на терористите да избягват разобличение и наказание за дълго време.

При открито въздействие лицето-жертва знае и разбира, че върху мозъка и тялото му се упражнява психофизичен ефект. Такъв човек е изкуствено наложен и насаждан със специална система от нагласи, които допринасят за изтеглянето на информация от мозъка му и въвеждането на информация в него, неговото бързо психопрограмиране, а в някои случаи и препрограмиране - пълно или частично преструктуриране на личността, биороботика. Човешката жертва, предназначена за тази цел, много често не може да различи мислите си от изкуствено имплантираните. Но обикновено биороботи се създават чрез прилагане на таен ефект върху жертвата.

При комбиниран ефект мозъкът на жертвата е под прикрит ефект, а тялото (соматиката) е под открит. Откритото и комбинирано въздействие се осъществява чрез метода на манипулиране на преценки по принципа ДА-НЕ. Манипулирането на психиката се съчетава с манипулирането на функциите на вътрешните органи, на целия организъм. Обикновено операторите се обучават върху жертви с открито и комбинирано въздействие, създават се най-новите видове психотронни оръжия, провеждат се биомедицински и фармакологични експерименти.

БЕЗОПАСНОСТ НА ПСИХОТЕХНОЛОГИИТЕ

Безопасността на психотронната технология се осигурява по два начина (т.нар. "алиби"). Първият начин е, че откритото и комбинираното въздействие се извършва по принципа на изследваната клиника на психичните заболявания. Обикновено този вид защита се използва от терористи, в случай че жертвата се обърне към правоприлагащите органи и лекарите. По правило след общуване с тях жертвата попада в психиатрична болница, напускайки която завинаги придобива статут на психично болен със задължителна психиатрична регистрация.

Вторият метод е способността на оръжието незабавно да се свърже с всяко лице, което е влязло в контакт с жертвата, с последваща промяна в неговото мислене и поведение. В резултат на това длъжностните лица, дори и да не са свързани с престъплението, няма да възприемат правилно и логично информацията, която са получили от опитното лице.

За да се осигури по-надеждно "алиби" и да се изпълни определена програма, жертвата се обработва предварително по таен начин. Те неусетно се свързват с неговото биополе, изучават неговия интелект, психологически тип и, в зависимост от бъдещата програма, изкуствено само за него създават различни заболявания на вътрешните органи, създават конфликтни ситуации у дома и на работа, които при открито и комбинирано излагане ще служат, за да го завоалират. Когато са разкрити, престъпниците в почти всички случаи се придържат към основното правило – всички изкуствено създадени ситуации трябва да имат причина и следствие, дори изкуствено създадената причина да изглежда абсурдна, а ефектът да е неестествен.

ПСИХО ПРОГРАМИРАНЕ

Има три етапа на психопрограмиране. Първият етап е мозъчен контрол. Вторият етап е управлението на психофизическата дейност на човек. Третият етап е унищожаването на подложения на експеримент човек. Към третия етап се прибягва в следните случаи: опасност от разкриване, отпадъчен материал, сплашване, изкуствено стабилизиране на числеността на населението. Унищожаването може да се извърши както по традиционни, така и по нетрадиционни методи.

Всички домашни психотронни програми са с кодово име "Зомби". Ако по-рано терминът "зомби" означаваше човешки биоробот, чийто мозък е твърдо кодиран с помощта на лекарства и специални психологически въздействия, то в съвременната интерпретация "зомби" е съкращение, което означава класифициран обект на биомедицинско изследване. Струва си експерименталният човек да разкаже на другите какво се случва с него, тъй като всички горепосочени видове защита влизат в действие. Бидейки под контрола и управлението на психиката, експерименталният човек външно се различава малко от обикновените хора. Психотронните терористи бдително следят, за да остане той класифициран до смъртта.

Психотронните оръжия по своята специфика са коренно различни от другите видове оръжия. Ако автоматът Калашников може да бъде изобретен, тестван и усъвършенстван на стрелбището, то за разработването на психотронни оръжия постоянно са необходими човешки донори. Всеки човек може да стане донор, ако терористите се нуждаят от неговия интелект и физически характеристики.

Известно е, че човешкото общество се състои от определени групи със сходен интелект и психологически типове. Всеки човек е представител на такива групи. Избирайки донори за отворено психопрограмиране и разработвайки психотехнологии върху тях, човек може тайно да контролира поведението на всички групи, а следователно и на цялото общество. Психотронните оръжия отдавна са преминали експерименталния етап. Те се превърнаха в чудовищно оръжие за масово потискане, поробване и унищожение. Психотронните оръжия се наричат ​​от военните супероръжие, свръхоръжие, оръжие от пето поколение.

Николай Анисимов

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.