неделя, 15 май 2022 г.

ЦИФРОВИЗАЦИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ИЛИ ПСИХОТЕРОРИЗМЪТ ОБИКАЛЯ ПЛАНЕТАТА

 21-ви век донесе лоши новини на света - след многобройните терористични атаки по света бяха приети нови и по-строги закони за борба с тероризма. Всъщност световното правителство се нуждаеше от нови лостове, за да започне да осъществява плановете си за нов световен ред на Земята. Борбата срещу тероризма се превърна в параван, зад който се води грандиозна и тайна война срещу милиони добронамерени граждани по света. На прицел са моралът, съвестта, състраданието, традиционните ценности и всичко, което е човешко. Тайното преследване и изтребване на хора, чиито морални качества и духовност не се вписват в системата на злото, започва в невиждани мащаби. До 2000 г. повечето жертви са били изследвани и внимателно облъчвани в латентната фаза. В същото време се извършваше огромна подготовка - включително организационна - за прочистването на планетата и настъпването на ерата на пълен контрол над съзнанието. Психотронните, квантовите, нано- и невротехнологиите се превърнаха в дългоочакваната техническа основа за радикална промяна в световния ред и в човечеството като цяло.

В края на 60-те години на миналия век за първи път е дигитализиран първият звукозапис и оттогава светът се променя и постепенно се дигитализира. Благодарение на "цифровите" технологии човечеството се сдоби с компютри, интелигентни телевизори, цифрови фотоапарати, смартфони, интернет, 3D принтери и много други. Технологиите обаче не спират дотук. На някого му хрумва кощунствената идея да дигитализира човек. Възможно ли е това? Ако нещо може да бъде дигитализирано, то може и да бъде копирано. Резултатът от цифровизацията на човека може да бъде безсмъртие и неизменно добро здраве. Например, човек се разболява и след това връща здравото си копие. Удобно и практично. Всъщност биополето и тялото също могат да работят на този принцип. Но какво се случва, ако някой друг пресъздаде копие или някой сбърка копието с чуждо? Какво ще стане, ако някой хакер проникне и модифицира копие? Има много въпроси, които, слава Богу, все още не са включени в дневния ред. Но стотици научни центрове вече разглобяват хората буквално на атоми и ДНК, а мозъкът се изучава особено щателно, тъй като цифровизацията на съзнанието е крайната точка на човешкото познание, след която следва краят на човешката наука и започва властта на изкуствения интелект.

Друга изненада за човечеството ще бъде фактът, установен от владетелите на планетата, че: човешкото тяло, толкова познато на всички хора, може да се превърне в бреме за тях в новата ера на неохуманността. Тялото е като допълнителна връзка. И наистина, тялото се нуждае от физически нужди - храна, въздух, подслон, дрехи, секс и т. н. А без тяло не се нуждаете от апартаменти, заплати и пенсии, коли, болници и много други неща. Освен това тялото се износва и старее, подложено е на гравитацията и е изложено на различни физически опасности - злополуки, болести и в крайна сметка смърт. Духът и съзнанието са такива - те са променливи и безсмъртни, не се нуждаят от храна или въздух - от нищо! Мечтата на всеки управник - населението да няма нужда от нищо - може да се сбъдне през следващите 20-30 години. За да се откажат от тялото и да прехвърлят съзнанието в холограма или 3D симулационна програма, както вече беше казано, институциите както в Русия, така и на Запад работят "неуморно". Човешката ДНК, както и нейните невронни връзки, са същите компютърни алгоритми, които усърдно се разшифроват в стотици лаборатории по света. Всеки алгоритъм е отговорен за нещо и заедно с останалите пресъздава някаква характеристика или процес: физически, химически или електрически (например мозъчни импулси). Въпреки това могат да съществуват огромен брой комбинации и всяка грешка може да струва на цифровия човек "живота" му (провал). Затова са необходими още милиони тестове и разработки.

Световното ционистко правителство решава да "убие с един куршум два заека" - да се сдобие с безплатни "морски свинчета" и същевременно да се отърве от нежеланата част от населението - твърде интелигентна, справедлива, морална и с правилна ДНК на светли предци. Инвестираните милиарди долари са позволили на огромни мрежи от агенти и общности от преследвачи да съпътстват мащабни, тайни и незаконни експерименти по целия свят. Задачата е да се проучат избрани хора, да се дигитализират, зомбират и подчинят дистанционно. А след експериментите ако не са били успешни - да ги доведат до самоунищожение.

Първата партида жертви "потегля на работа" веднага след терористичните атаки в САЩ и Русия в началото на 2000 г. , но основното настъпление започва през 2012 г. , когато стотици хиляди хора почти едновременно започват да отброяват новия си живот в електронен цифров концентрационен лагер - живот като в ада, само че на Земята. За обработката на субектите са разработени специални техники за психеделичен тормоз и гангсталкинг. В името на цифровото бъдеще хората от настоящето са облъчвани и лишавани от най-важното - здравето и живота. Светът е в очакване на нещо зло, а тъмните сили се активизират. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.