четвъртък, 7 април 2022 г.

Накъде водят драконите на Лондонското сити?

 Знаете, че Лондонското сити е не само най-старият квартал на Лондон, който се смята за негов център, но и своеобразна "държава в държавата". За разлика от останалата част на Великобритания и страните от Британската общност, които все още съставляват единната Британска империя, тази територия не е подчинена на властта на английската кралица. Самата кралица не може да дойде в Ситито без разрешението на неговия кмет, който няма нищо общо с кмета на Лондон.



Ще ви кажат, че както самата кралица, така и независимостта на града от британската корона са просто почит към древните традиции. Но кралицата, чиято власт се предполага, че е ограничена от конституцията, еднолично назначава министри и е главнокомандващ на въоръжените сили, с право да обявява война дори без одобрението на парламента. А в самия парламент се избира само долната камара.

Независимостта на Лондонското сити от британската корона е пряко свързана с древния римски град Лондиниум, съществувал до 450 г. Но чудили ли сте се някога защо в Лондонското сити има толкова много изображения на влечуги?

Кой е истинският господар на града? Не са ли това линиите и родовете, които са получили рептилоидни гени? Именно това може да обясни подобно поклонение на дракона. Вгледайте се по-отблизо в златните орнаменти, украсяващи каретата на кмета, която е толкова пищна, колкото и кралската карета.



Но ако съвременните жители на Ситито се смятат за потомци на Римската империя (както и цялата западна цивилизация), то не са ли били династиите на римските императори също свързани с рептилоиди? Това е например стандартът, който са носили римските войници.



Не е ли ясно кои са всички онези, които смятат, че са наследници на Римската империя? Това обяснява защо именно западните управници провеждат антихуманна политика на войни и геноцид по целия свят (най-вече Великобритания чрез своите колонии, САЩ и други псевдонезависими държави от Британската империя). Очевидно е, че наличието на рептилоидни гени сред кралските династии и финансовите и олигархичните кланове на западната цивилизация в никакъв случай не допринася за състраданието и човечността. Неслучайно изображенията на влечуги се появяват в много династични гербове и в логата на съвременни корпорации.



И това е много просто: докато Ситито е финансовият център на Световното правителство, оглавявано от представители на хибридни кланове и династии, религиозният му център е във Ватикана, разположен в центъра на Рим, който също е независима държава от самия Рим и цяла Италия. Но има ли изображения на влечуги в самия Ватикан?



Ето го и доказателството - отново изображението на дракона. Вече е ясно защо и Ватиканът, и Лондонското сити по същество са "държави в държавите". Именно по този начин хибридните племена - световният "елит" - се отделят от "простосмъртните". Но изглежда, че те не крият много от тайния си произход.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.