петък, 29 април 2022 г.

Мадлин Олбрайт - един от важните играчи на демиургичната матрица

 Да обърнем внимание на Мадлин Олбрайт (наскоро напуснала този свят) и нейното място в демиургичната сцена. Тя е от емигрантско семейство на чехословашки евреи. Рожденното й име е Мария Яна Корбелова. Още няколко биографични момента, на които си струва да се обърне внимание: родена в семейството на дипломат, след това емиграция в САЩ, оказана помощ от фонда на Рокфелер (какви богати и навременни "татенца" са се намерили в точния момент). В САЩ тя пристига на 11 години - това е официалната версия, всъщност не можем да знаем дали това е точно така. В енциклопедията пише също, че владее 4 езика.

Защо този персонаж привлече вниманието ми за по-обстоен преглед? Защото Мадлин Олбрайт или родена като Мария е станала първата жена - държавен секретар на САЩ - доста висок и важен пост, в това число и за цялото световно устройство, както и за цялата затворническа матрица. Тя беше привърженик на най-строги санкции по отношение на Ирак. Тогава в резултат на получените данни бе установено, че в резултат на недостиг на медикаменти, специфично оборудване и други нужни средства за времето на наложените санкции на Ирак са загинали около 500 хиляди малолетни деца. И когато в едно интервю са привели на М. Олбрайт тази статистика, тя казала: "Да, тежко е да се говори за това, но това е този резултат, с който можем да се съгласим". И това е отношението към около 500 хиляди малолетни деца! Как да наречеш такъв човек? 

Бомбардировките в Югославия - лично държавния секретар, седейки на бюрото си е избирала целите и обектите, по които да се нанасят ракетно-бомбени удари. Лично!

Има едно обстоятелство в нейната биография, което е споменато мимоходом, но е добре да бъде осъзнато от хората, които имат претенции да притежават панорамен поглед на нещата. Тя е от малкото политически деятели, които са се срещнали лично с Ким Чен Ир, а както знаете КНДР е особена страна в затворен режим. Дори би могло да се нарече "особен инкубатор на системата". Там може да се реализират такива проекти, да се изготвят такива планове, които няма да бъдат узнати от 99% от жителите на нашата планета. Поради това този режим, тази власт, която е установена там и тези изкуствено създадени условия около тези територии - не са случайни. И цялата тази конфронтация между двете Кореи е нагласена и събира своя урожай от гавах. 



Да отбележим също, че Мадлин Олбрайт е била маниачка на тема особени брошки и дори впоследствие написала по тази тема книга, имало е и изложба, на която били демонстрирани сто по-особени нейни брошки, макар че личната й колекция е значително по-голяма. Привеждам подборка от някои от тези брошки, за които дори не е нужно да се дава разшифровка, т.е. ако човек е в час с темата, то той ще разбере лесно и скрития смисъл в изобразеното на брошките:








А ето и епичния финал, в който системата не е пропуснала да изиграе своите любими цифри и кодове: нейният тленен край настъпи на 23-ти март 2022 г. през втората половина на деня по вашингтонско време, на територията на САЩ. По европейските календари е било вече 24-ти март. Именно в този ден се навършили 23 години от началото на бомбардировките в Югославия. 

Това е истината, това е тази затворническа матрица, която продължава да монтира сегашното, миналото и бъдещето по своите математически кодове. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.