понеделник, 11 април 2022 г.

Създателите на хаос действат в интерес на господарите на мрака

 Създателите на хаоса, които действат зад кулисите чрез контролираните от тях политически фигури, настройват хората едни срещу други, организират войни, революции, бунтове и терористични актове. В същото време чрез контролираните медии и мощната пропагандна система на обикновените хора се внушава изкривена картина на реалността, която има за цел да "препрограмира" съзнанието на хората и да ги превърне в послушни биороботи за Пирамидата на властта.

Създателите на хаос винаги действат в интерес на господарите на мрака, защото именно те са техните господари. А сега помислете за онези, които активно използват теорията за контролирания хаос в своите политически игри, като извършват оранжеви революции, разпалват граждански войни, социални и религиозни конфликти, извършват военни инвазии, водещи до истински хаос и хуманитарни катастрофи в различни страни, финансират и насърчават нацизма и тероризма по света.

Именно тази античовешка сила владее западната цивилизация и я използва като инструмент за потискане и поробване на народите по света. Това е основната цел на военно-политическия блок НАТО, който вече се е доказал като антихуманен и престъпен.

Интересно е да се спомене откъс от книгата "Тихи оръжия за безшумни войни" , който е много показателен :

Основното правило е, че от хаоса се извличат дивиденти — колкото по-голяма обърканост цари сред населението, толкова по-голяма изгода могат да получат управляващите от създадената ситуация. Следователно, най-добрата стратегия е да се създават проблеми и след това да се предлага решение.

Колкото по-ужасяващи картини от проблемните точки на света разпространяват медиите, толкова по-добре е за онези, които искат централно контролирана световна армия. На срещата на "Билдерберг" в Баден Баден през 1991 г. Хенри Кисинджър е цитиран от американския вестник "Спотлайт", занимаващ се с разследвания : "Армията на ООН трябва да може да реагира мигновено, без забавяния, характерни за всяка страна, като взима решенията си дали да участва въз основа на ограничени съображения."



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.