петък, 8 април 2022 г.

Нашественици правят странни приготовления за нещо?

 Според сайта ufosightingshotspot. blogspot. com на 1 април 2022 г. вулканът Попокатепетл в Мексико отново е сполетян от голямо атмосферно чудо. Някакъв метеорит полетя бавно към вулкана и изстреля към него някакъв лъч:



Сеизмолозите, вулканолозите и дори службата за наблюдение на метеорити не са докладвали за това. И това е разбираемо. Както пише тайванският уфолог Скот С. Уоринг - момчетата просто са твърде уморени, за да обясняват каквото и да било на когото и да било, те всеки ден преживяват чудеса при вулкана:



Скот изчислява, че диаметърът на излитащото нещо е бил поне 500 метра, но какво е могло да бъде то, Скот не знае. Той не знае и какво се е носело над военна база в Израел предишния ден:



Предполагаме, че това не е било НЛО, което редовно бомбардира извънхромозомните приятели в Сирия, а нещо по-напреднало. Може би НЛО, който според пророчествата скоро ще превърне в пепел 200-милионната армия, повлечена към стените на Йерусалим от изток.

Видеото е заснето от мъж от Калифорния и въпросът "какво е това?" сега озадачава всички местни телевизионни канали:



Това НЛО се обсъжда предимно от калифорнийци, тъй като хората във Флорида имат свои собствени големи чудеса:



Апаратът прилича на дирижабъл; от технологична гледна точка нищо с такъв размер не може да се намира във въздуха. Но обектът лети с около 800 километра в час, поне със скоростта на самолет. При това той променя цвета си от черен на лъскав:



Не знаем какво може да е това, но съдейки по формата му, прилича на превозно средство, което влачи продълговат контейнер под корема си. Вероятно нова ракета за Илон Мъск. Въпреки че, разбира се, може да има и други варианти:

https://twitter.com/i/status/1511751333614919686

Тази чудодейна машина е заснета на доста голямо разстояние, някъде в Италия. Не можем да кажем, че пепеляшките са еднакви, тъй като резолюцията е слаба. Но формата, скоростта и начинът им на движение са подозрително еднакви. Интересното е, че всички, които сега преразказват тези видеоклипове, са виждали много плочи в живота си, но никой никога не е виждал подобна. Това означава, че става дума за някакъв нов тип превозно средство, подобно на не толкова големите товарни автомобили.

Освен това всички са забелязали, че тези смукачи се появяват в небето веднага след началото на войната в Европа, по време на която посещаемостта на уфологичните сайтове спада пет пъти - на хората не им е до това. Те също не вдигат много поглед нагоре - само проверяват дали плешивият мъж не е изстрелял ядрени ракети към Европа.

Това хронологично съвпадение също е доста странно, сякаш нарастващата заплаха от световна война е отвличала вниманието на масите. Междувременно зелените човечета завършват последните си приготовления за Новия божествен свят или за Апокалипсиса. Кой вариант е правилен, не знаем, но следим развитието на ситуацията.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.