сряда, 27 април 2022 г.

С. Сал: "Протоколите на ционските мъдреци" са написани от илюминатите

 Много често хората, които пишат за "теория на конспирацията", не правят разлика между илюминати и ционисти, като смятат, че техните планове са абсолютно еднакви. В действителност обаче случаят съвсем не е такъв. Тази разлика в целите и задачите спрямо останалата част от човечеството обяснява кандидатът по физика и математика С. Сал.

Ето какво казва той за истинското авторство на "Протоколите на ционските мъдреци" и за програмата, осъществена от илюминатите: "В официалните справочници "Протоколите" са обявени за фалшификат, изфабрикуван от царската тайна полиция през 1897 г. Въпреки това ционисткият лидер Теодор Херцел ги чете по време на почивките в Конгреса.

По-късно Херцел се възхищава от гениалността на авторите на Протоколите. Документи с много сходно съдържание са открити във френските еврейски масонски ложи от средата на XIX век. Програмите на илюминатите на Вайсхаупт от края на XVIII в. също се припокриват с тях. Така че Протоколите са резултат от много дълги корекции в програмите на илюминатите. По този начин авторството на илюминатите е заменено с това на някакви ционски мъдреци.

Някои наричат мъдреци дванайсетте банкери, които се събрали в дома на Майер Амшел Ротшилд през 1773 г. и изготвили програма за завладяване на света. По време на съдебен процес в Швейцария доводите за фалшифициране на протоколите са признати за неоснователни.

Петербургският и Ладожки митрополит Йоан пише: "Ако "Протоколите на ционските мъдреци" са фалшификат, то те са написани от пророк, тъй като планът, заложен в тях за последните 100 години, се е изпълнил във всяка подробност и продължава да се изпълнява и днес, с изключение на последната точка - царуването на световен крал-диктатор (Антихрист)".

Между другото, писмото на Пайк до Мацини с плана за три световни войни също е обявено за фалшификат. Въпреки това планът е обсъждан подробно на висшия масонски съвет, оглавяван от Пайк, който влиза в историята на масонството. Разпространението на Протоколите днес се смята за антисемитско, въпреки че самите Протоколи са извадени от списъка на забранената литература в нашата страна.

Тезата за антисемитизма се използва в огромната си част от контролираната от илюминатите преса, за да се прикрие истината. В Съединените щати, например, антисемитизмът се използва за борба с антиглобалистите и критиците на илюминатите и масонството. В историята тя се използва например за скриване на истината за Октомврийската революция, световните войни и холокоста.

Той се използва и в точните науки, например за скриване на истината за теорията на относителността. И на първо място истината се крие от евреите. В края на краищата, ако истината за световните войни, холокоста, Хитлер, лагерите на смъртта, така наречените арабски терористи, наркотиците и други важни неща стане достояние на обикновените членове на многобройните еврейски организации, мощната и сляпа подкрепа за програмите на илюминатите в различни страни ще спре.

А ако и те разберат за плановете на илюминатите да унищожат Израел и да премахнат религиите, илюминатите вероятно ще се оттеглят от политическата сцена зад кулисите. В нашата страна няма почва за вътрешен антисемитизъм. Евреите са толкова родствени на руснаците, колкото и татарите, например. Както показах в доклада, историята на отношенията между руснаците и сефардите продължава около пет хилядолетия. Народът на ашкеназите се е формирал в близки отношения със славянските народи, дори езикът идиш има структурата на руския. Въвеждането на мизантропските идеи на талмудизма в съзнанието на евреите трябва да се разглежда като трагедия за еврейския народ и цялото човечество.

Между другото, за това пише Достоевски, когото еврейските справочници и енциклопедии класифицират като патологичен антисемит, без да забелязват главното - Достоевски предупреждава целия свят, включително и евреите, за наближаващата катастрофа. И като истински гений и ортодоксален християнин, той усеща това наближаване на подсъзнателно ниво, без да знае нищо за престъпната организация на илюминатите и тайното окултно световно правителство.

По този начин ортодоксалните евреи, които талмудизмът зомбира с мизантропската идея за тяхната "божественост", всъщност са само "пушечно месо" за илюминатите и са необходими само за осъществяване на техните глобализационни планове за световно господство. След като целта на илюминатите бъде постигната, самите ортодоксални евреи ще започнат да бъдат изтребвани по целия свят, превръщайки ги в извършители на всички престъпления, които илюминатите са извършили срещу човечеството.

Самите илюминати обаче имат подобна съдба като своите "господари". Но само "висшите" илюминати, които са напълно "наясно" със силите, които контролират всяка тяхна стъпка, са наясно с това.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.