понеделник, 4 април 2022 г.

Авиокатастрофата в Китай и системните кодове

 Ще разгледаме събитията, свързани с авиокатастрофата на Боинг-737 в Китай. И така - въпросното събитие стана на 21-ви март, а именно тази дата се явява национален празник за много страни. Този празник разбира се е свързан със слънчевите събития, с астрономическия календар, своеобразно друго начало на нова година - свързано с пролетното равноденствие. 21-ви март е начало на нова година по астрономическия слънчев календар и се отбелязва в Иран, Афганистан, Таджикистан, Узбекистан, Туркменистан, Азербайджан, Грузия, Албания, Киргизия, Македония, Турция, Казахстан, в някои руски райони - Татарстан, Дагестан, Башкирия. Отбелязва се също в иракски Кюрдистан, някои райони на Индия и в западните райони на Китай.

Какво е принципно сегашното събитие? Поредното жертвоприношение, поредните смърти, опит за некротична "тапа" над важно астрономическо явление, което влияе на първо място на цялата ни планета, а също и на нас. Но те се стараят всячески да го опорочат, заглушат и за целта прилагат най-крайни и жестоки способи. 

А за кодовете - от първите съобщения в БиБиСи Нюз - на борда на самолета са били 132 души, от които - 123 пасажера и 9 члена на екипажа. 100%-но попадение в числовите значения, които използва затворническата матрица и изкуствения интелект на демиурга. 

Но ние ще продължим да се движим в желаното от нас направление, за да ограничим въздействието на затворническата матрица върху нашето съзнание, за да се осъзнае нейната реалност и да е предприемат всички нужни мерки, за да може възможно най-малко да зависим от нейните планове, за да се появи у нас принадлежащото ни право на свобода на волята и свобода на избора. Това не са празни думи, а космически закони, които трябва да работят и работят. Но нас ни лъжат през цялото време, подхвърляйки ни картинка, на която се реагира не така, както е нужно да се отреагира. Ако знаехме какви всъщност са реалните смисли, вмъкнати в едни или други декларации на системата, ако разбирахме какви събития се програмират на едни или други календарни дати.... 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.