сряда, 15 септември 2021 г.

За паразитите на съзнанието

 Много малко се знае за такива странни същества като "паразитите на съзнанието". К. Кастанеда ги споменава в книгите си, наричайки ги „летачи“. Според него те се хранят с нашето осъзнаване и именно това не позволява на нашето възприятие да излезе извън илюзорната триизмерна картина на наложеното ни описание на света. Това е значителна спирачка за нашата еволюция на съзнанието, като ни държи на нивото на полуживотински хищник-консуматор, загрижен за редица лични интереси и моментни ползи в изкуствения и механичен, бездушен свят на биороботите.

Но в много отношения ние самите сме виновни за захранването с нашата енергия и осъзнаването ни на паразитните същества. Често те могат да се представят като „представители на извънземни цивилизации“ или „пратеници на Бога“ и т.н., за да се установи контакт с човешкото съзнание.

Ето какво например е написал за тях жителят на Москва Н. Зимин в писмото си до Союзуфоцентър през юни 1995 г .: "... този източник е крайно агресивен по отношение на хората, при детайлно разглеждане в процеса на "общуване", разбира се, принудително, наложено от този обект, става ясно, че подобна „комуникация“ по същество не се различава от някакъв вид на инфекция, внесена в човешкото тяло, както може би се досещате, може би от непознати видове жива материя (от астрален тип?).

Откъде идва тази опасност - например от космоса, паралелен свят, от дълбините на Земята, нямам отговор на този въпрос. Реших да се обърна към вас, защото в продължение на почти четири години трябваше да контактувам с такива същества и това преживяване може да бъде полезно в бъдеще. Основният извод, който направих през това време за същността на това явление, е, че тя може да бъде напълно квалифицирана чрез методите за въздействие върху жертвите й като „паразит на съзнанието“, но, разбира се, това е много приблизително определение.

Обикновено започва с факта, че започвате да чувате чужди гласове (мъжки и женски). Такива невидими събеседници могат да изглеждат като някакви "оператори", дошли при този човек, за да му помогнат да стане по-добър. Ами например по този начин: да обичаш повече майка си, баща си, близките си и да се грижиш за тях, да помагаш по-активно на нуждаещите се и болните и т.н. и т.н. Но трябва да ви предупредя, че всички тези декларации и съвети са просто техника, с която започват да обработват жертвата си.

С други думи, те по същество са измамни, защото те (операторите) не се интересуват наистина от всичко това, а по-скоро обратното. В същото време те започват реална агресия върху съзнанието, емоционалната сфера, различни човешки органи, паметта, опорно-двигателния апарат и т.н., като по този начин почти не остава незасегната от агресията сфера, касаеща този човек, а хора от неговото обкръжение също са изложени на определени влияния.

Много скоро препоръките (засега само гласове) за тази или онази линия на поведение на даден човек се заменят с императивен тон и почти веднага такъв човек (жертва) ще почувства (или в началото ще му се стори) общо неразположение, влошаване на общото самочувствие, лошо настроение. И до голяма степен това е индоктринирано в жертвата от така наречените „оператори“. Какво наистина се случва? Може само да се предположи, че въздействието върху човека (жертва) в началния етап, поне на първия етап, се осъществява чрез определени точки по тялото (те се наричат ​​акупунктура), поради което здравето рязко се влошава.

Ето само някои от признаците на това влошаване:


периодично има главоболие с различна интензивност;

главата е сякаш покрита с железен обръч и това може да продължи много дълго време;

докато сте в определено положение, може да има временно изтръпване в различни части на тялото, особено по лицето, шията, ръцете, краката;

наблюдава се треперене на пръстите, което може да започне неочаквано и също така да приключи неочаквано, докато някои импулси преминават в крайниците и по определени части на тялото, наподобяващи появата на кръвни съсиреци;

нарушение на координацията на движенията;

от време на време има затруднения в умствената дейност на човек, затормозяват се най-елементарните поведенчески реакции към случващото се.

към това може да се добави замаяност, необичайни изпражнения и много други.


Какво точно влияе на човешкото тяло и неговото непосредствено обкръжение? Може би това е някакъв вид радиация или някакъв вид вълни (импулси) от биологичен (?) обект. Може би инфекция от някакъв вид вирусен тип или нещо подобно. Но предполагам, че тези агресори не са хуманоиди. Астрални същества? ...

Така че ... трябва да се има предвид, че тези създания (по-скоро "паразити на съзнанието") не могат да засегнат човек подобно на СПИН-а, тоест възможностите им са ограничени. За всички тези години на „общуване“ обърнах внимание на следното обстоятелство: въздействието върху различните човешки органи не е постоянно или с нарастваща интензивност, с течение на времето то отслабва и което е още по-важно е, че с елементарно превключване на вниманието, болезнените усещания или изчезват, или стават по-малко забележими ... "

По този начин е не само възможно, но и необходимо да се борим срещу влиянието на „паразитите на съзнанието“, а също и да не им позволяваме да завземат контрола първо над нашето настроение и поведение, а след това и над съзнанието. Това е напълно възможно и дори въпреки факта, че слугите на паразитите усърдно отприщват порой негативна информация за нас и усърдно създават всякакви трудности и проблеми в ежедневието. Но можем да променим настроението си с помощта на съзнанието си. Можем също да контролираме поведението си, „събуждайки се“ от „объркването“, наложено върху съзнанието ни. Можем да реагираме по-спокойно и положително на едни и същи, включително негативни ситуации и да трансформираме негативните чувства и емоции в положителни. И това е, което ни прави „безвкусна храна“ за паразитите.

Основното е да знаете, че всички тези ситуации са просто поредният „трик“ на т.нар. „паразити на съзнанието“, за да получат контрол над нас. И много от тези ситуации се създават изкуствено, чрез слугите, контролирани от паразитите, повечето от които принадлежат към т.нар. "елит" и тези, които им служат вярно. И като правило, колкото по-висок е статутът, толкова по-висок е контролът върху тяхното съзнание. Но дори и сред обикновените хора има такива, които са напълно контролирани от „паразити на съзнанието“. По правило това са много приземени хора, чийто кръг от интереси е ограничен до чисто материални „блага“ и „ценности“. Затова те не се колебаят да приемат всички правила на „играта“, наложени на човечеството от световната паразитна сатанинска система. Но е възможно напълно да се отървем от силата на паразитите и техните слуги, само като изпратим надалеч наложените поведенчески нагласи и идеологически стереотипи на хищници-консуматори или религиозни фанатици, които заключват съзнанието ни в триизмерната виртуална матрица на света на биороботите.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.