събота, 4 септември 2021 г.

Наследството на Шаубергер. Пречистване на водата

 Въпреки факта, че слугите на паразитите активно насърчават предстоящия недостиг на питейна вода, всъщност това не е нищо повече от поредния „маркетингов ход“ на техните господари, които са завзели контрола върху природните ресурси. И това е първият знак, че след като незаконно иззеха природни ресурси паразитите ще продължат да увеличават тарифите за доставките им от година на година. И на първо място, това се отнася за питейната вода.

Разбира се, екологичното състояние на планетата е от голямо значение, но то е свързано преди всичко с прекомерната алчност на „силните на този свят“, които с помощта на своите слуги са уредили тотално изкореняване на недрата на планетата, а успоредно и "изкормване" на портфейлите на обикновените хора. И това ще продължи, докато "стадото" продължи да "спи" в "мъглата", наложена на техните умове, представляващо маса от лековерни идиоти, които вярват в глобалната система на дезинформация, включително официалното образование и наука, както и медиите и други инструменти за манипулиране на съзнанието.

И така, за да знаете: първо, в подземните кухини на нашата планета има много повече чиста питейна вода, отколкото на нейната повърхност; второ, съществуват доста евтини технологии за възпроизвеждане на вода от етера, които слугите на паразитите усърдно дискредитират и мамят обикновените хора, твърдейки за тяхната предполагаема „невъзможност“. И всичко това е само за да могат те, заедно със собствениците си, да ви продадат питейна вода на висока цена, като изкуствено поддържат нейния недостиг и съответно голямо търсене, което ще определи постоянното покачване на цените.

Междувременно австрийският гениален изобретател и инженер Виктор Шаубергер пише за евтини технологии за възпроизвеждане на вода през 1945 г. в списание "Implosion". Днес предлагаме на вашето внимание неговата статия "Подобряване на водите", публикувана в №124 на това списание. И ето какво той пише там: „Всяко творение на Бог на Земята, било то човек, растение, животно, минерал или метал, има индивидуални свойства и предразположения, и следователно е със специална цел в природата. То се състои в това да се предаде на потомството всичко най-добро, най-много необходимо за по-нататъшно подобряване и адаптиране към условията на околната среда.

Същото важи и за водата, много е важно да се знае нейната същност, свойства и способност за прогресивно предаване, за да се постигне както общо, така и индивидуално подобряване на качеството чрез нейното облагородяване. Какво е водата? От къде идва? И къде изчезва? Учените, които са изучавали тези въпроси, не могат да бъдат преброени. Не толкова отдавна професор Герлах от Мюнхен заяви, че водата е неразбираема тайна, нейният произход и причините за нейното изчезване остават загадка.

Стара поговорка казва: „Животът започва с водата“. Тоест водата е истинският източник на живот и тази причина е достатъчна, за да започне цялостно проучване над нея. Друга поговорка казва, че „движението е живот“. Тъй като е известно, че без смърт няма да има живот, то логично трябва да има две форми на движение. Едната произвежда живот, а другата създава предпоставки за това. Два напълно различни типа движение имат различни функции: единият създава „физическо“ въплъщение на живота, другият подготвя материята за това, регулирайки метафизичните трансформации и провокира процесите, чрез които се ражда жизнената форма.

Всеки процес на образуване изисква "торове" - хранителни вещества, които от своя страна изискват разпадане на оригиналните ур-форми. За да разберете какво е движение, трябва да погледнете свободно падащите капки вода, излъчващи енергийни потоци във вертикална и хоризонтална посока. Силата му е, според измерванията на електрометъра, приблизително 12 000 волтови семена. Нарекох ги семена, защото те са вид водни ембриони в енергично състояние. Те се отделят, когато капка вода просто падне от височина 20 см (8 инча). Разбира се, за точно измерване на електрическия капацитет е необходимо специално оборудване. Сега няма да се разсейваме от неговото описание, в противен случай ще се отдалечим от темата на нашия разговор.

Така че, ако хоризонталният енергиен поток се извлече и премине през вакуумен проводник, тогава интензивно пулсиращо кървавочервено сияние ще се появи на вътрешната му повърхност. Ако този поток от енергия се проведе в стъклена колба, в която има наситен с кислород въздух, тогава ще се появят същия брой водни капчици, колкото волтови семена е имало в една капка. Така видяхме мистерията на раждането на водата и определихме движението, поради което това се случва.

Движението на свободно падащи капки вода се нарича циклоидално-спирално, естествено течащата вода се движи, така или иначе, въртяща се, по дъгообразен начин. Хоризонталното излъчване на динагените е свързано със спиралната конфигурация на завоите; напречният им радиус на действие се разширява надолу по надлъжната ос на падане.

Вертикално разпространяваща се форма на енергия, която произвежда интензивна заслепяваща светлина във вакуумен проводник - слънчева енергия in statu nascendi - също описва циклоидално-спирални завои, но напречният им радиус намалява. Колкото по-бързо падат капките и колкото по-високо се намира вакуумният проводник върху надлъжната ос, толкова по-ярко и интензивно е сиянието. Колкото по-далеч е вакуумният проводник от източника на хоризонтално излъчена енергия, толкова по-тъмно изглежда кървавочервеното сияние. Ако около този излъчващ енергиен поток се постави плътна изолационна маса със свойства на пречупване, като например парафин, тогава под въздействието на атмосферна светлина и топлина се образува положително заредена вода. Без светлина и топлина се случва същото, само водата се оказва отрицателно заредена.

Сега ние не само сме наблюдатели на процеса на раждане на водата, но познаваме и условията, които определят, така да се каже, „нероденото дете“. От всички тези експерименти можем да заключим, че сме открили метод за образуване на вода - земна кръв с всякакво качество, всякакви свойства и ползите от това откритие са повече от очевидни. Необходимостта от тръбопроводи скоро ще изчезне, но въпреки това прясна рафинирана вода ще бъде налична в горещите пустини и като цяло навсякъде, където има остър недостиг на прясна вода. Това ще реши проблема с осигуряването на жизнено пространство за нарастващото човешко население.

Качествената вода означава качествен живот. Лошата вода е лош живот. Няма вода, няма живот. Това са аксиоми, прости и ясни; коментарите тук са излишни. Трябва само да се спомене, че устройството за производство и рафиниране на вода вече е в експлоатация и се намира във фабриката на Рудолф Зайтлингер.

Ако не прекъсваме работата и изследванията в тази област, ще бъде възможно да се реши проблемът с храненето и да се повиши селското стопанство. Това ще бъде голяма помощ за Германия, която загуби войната, и други страни по света, които са претърпели колосални загуби. Да не използваме разкритата сега тайна би било несъмнено престъпление от страна на политици, чужди на природата".

И въпреки това, въпреки оптимистичните очаквания на В. Шаубергер, такива технологии все още не се прилагат и съществуването им е внимателно скрито от останалата част от човечеството от слугите на паразитите. Освен това планетата претърпява масово обезлесяване и активното технократично развитие на индустрията и растежа на мегаполисите. И двете допринасят за намаляване на количеството атмосферен кислород, което означава намаляване на образуването на естествени валежи. И не е изненадващо, че всичко това води до продължаващото опустиняване на планетата и нарастването на изкуствено създаден недостиг на питейна вода, за който вече се тръби поради масовата дезинформация, увеличава се търсенето на питейна вода и се подготвя в съзнанието на хората оправдание за бъдещото увеличение на цените за нея в съответствие с плановете на паразитите и намаляване на населението на Земята. Е, вече казахме, че предизвиканите климатични и метеорологични промени са напълно задоволителни не само за самите световни паразити, но и за техните нечовешки гостоприемници.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.